[Bursa - MT]

@fyıldırok
Bugün kültür parktan yukarı çıkan sen miydin, motorun ön camında k.atatürk imzası vardı...

millet bu akşam iftardan sonra çıkmaya ne dersiniz? valla ancak vakit buldum, 1 haftadır abim ve onun kuduz oğluyla uğraşmaktan fenalık geldi. çıkalım oturalım gezelim ne bileyim ya, yaparız işte bişeyler.

özcan ağa; seninle şu arka stop farını konuşalım... bugün öğleden akşama kadar dolaştım, uluyol, gazcılar, gençosman, beşyol derken fenalık geldi. ne bir ayna seti bulabildim ne de arka stop, esnafın gıcıklığı da cabası! çarşamba işbaşı izin tatil falan yapamadık elalemin derdiyle uğraşmaktan anasını satayım!

bir de şu tüv randevuları ne kadar zamanda veriliyor? bu akşam kurcalasam salıya alabilir miyim yani?

dün akşam barış'tan çıkarken arabaya binen teyzenin söylediğini duyan var mı yoksa sadece ben mi diyaloğa girdim...

şu motora binince kitlemeyin kendinizi

yok yolu kapamaktan değil "hızla geçin bulvardan hızla geçin bööle uyutmayın bizi" şeklinde bi giriş yaptı
"teyze hasta mısın sen" dedim arabaya bindi bişey dedi mi demedi mi artık içerden günaaa boynuna :)

ayrıca hakkaten yolu bildiin kapadık tarla gibi, saatlerce oturduk motora binince yol ortasında sohbeti geldi milletin

---------- Post added at 04:02 ---------- Previous post was at 02:32 ----------

ulan mt eve geldim arkadaş sordu naaptın bugün diye... napıyoruz lan biz mala bağladık git orda çay iç gel burda çay iç... sora da sıkılıyoruz, sıkılırız tabi bi bok yaptığımız yok ki

pazartesi yani yarın gece trivial pursuit gecesi yapalım uyar mı..? zira rizeliler bizim kadar çay içmiyor sıkıldım artık çoğunuzun da aynı fikirde olduğunu düşünüyorum

imparator kim?

---------- Post added at 12:48 ---------- Previous post was at 12:46 ----------

nejat biyediç mi yoksa :S

ben batuyu bekliyorum trivial dedik bu akşam için, dün mudanyada yaptık kapanışı... pm atıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar