[Bursa - MT]

herkese selamlar. yamaha ybr'ye izin çıktı. bul adam akıllı bişey (max 2000 lira 1800 olsa kesin alınacak) alalım dendi.bu saatten itibaren SATILIK mondial 151rs 2007 model 2008 sonu trafiğe çıkışlı 16000 km de ÖĞRENCİDEN satılıktır:king:. aklınızda bulunsun. şu muammer sencar polis merkezinin arkasındaki yamaha bayiindeki ybr'yi almayı düşünüyorum. işi düşen olursa göz ucuyla bi baksın!!!!:flower::thumleft::bounce::cherry:artık masaya oturduğum da delikanlıya oralet denmez herhalde (madv batu abi bu sana)

herkese selamlar. yamaha ybr'ye izin çıktı. bul adam akıllı bişey (max 2000 lira 1800 olsa kesin alınacak) alalım dendi.bu saatten itibaren SATILIK mondial 151rs 2007 model 2008 sonu trafiğe çıkışlı 16000 km de ÖĞRENCİDEN satılıktır:king:. aklınızda bulunsun. şu muammer sencar polis merkezinin arkasındaki yamaha bayiindeki ybr'yi almayı düşünüyorum. işi düşen olursa göz ucuyla bi baksın!!!!:flower::thumleft::bounce::cherry:artık masaya oturduğum da delikanlıya oralet denmez herhalde (madv batu abi bu sana)

tamam len,artık apple mojito sana.Kalbinmi kırıldı senin orelet söyleyiince gel gell :D

yenilen pehlivan misali, rövanş istiyorum bu akşam...
Botua

---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

yenilen pehlivan misali, rövanş istiyorum bu akşam...
Botua

---------- Post added at 16:55 ---------- Previous post was at 16:28 ----------

agalar akşam çay çorba muhabbet isteyen var mi

Bahsettigin ybr siyah renk 16 bin civari km'si olan 2500 e satilik olan ybr ise
Kazali bi motor. Hem saga hem sola yatmis. Cizikleri var. Yeryeq pas tutmus ve en onemlisi sola cekiyor motor.

Bahsettigin ybr siyah renk 16 bin civari km'si olan 2500 e satilik olan ybr ise
Kazali bi motor. Hem saga hem sola yatmis. Cizikleri var. Yeryeq pas tutmus ve en onemlisi sola cekiyor motor.
çok sağolasın. bugün gittim satılmıştı o makine... alana hayırlı uğurlu olsun...

---------- Post added at 20:40 ---------- Previous post was at 20:37 ----------

çıkalım o zaman dışarı??? sedici batu abi arıyorum seni...

arkadaşlar ben bu akşam çıkamıyorum kusura bakmayın, başka işler çıktı onları halletmemiz lazım

@muyat, yarın akşam bir aksilik çıkmazsa çıkar turlarız tanışırız çay sohbet yaparız inşallah... hoşgeldin tekrar

dışarı çıkan varsa ben hazırım...

---------- Post added at 21:14 ---------- Previous post was at 21:11 ----------

hadi çıkalım...

---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:14 ----------

çıkan var mı?

şehitlerimiz için kortej 20 ağustos 2011
şehitlerimiz için katılın

dostlarım....

Bu cumartesi şehitlerimiz için kortej yapacağız...diğer kulüplerin de katılımıyla büyük bir gurup şehir içi turunu garnizon komutanlığı önünde gazetelere televizyonlara verdiğimiz demeç ile bitireceğiz...hepinizin katılımını bekliyoruz...

Toplantı alanı nilüfer kaymakanlı yanı(pazar yeri)

saat :13.00

DOSTLARIM HERYERDE PAYLAŞALIM DUYMAYAN KALMASIN...

Organizasyon BE önderliğinde olacak.

Eksiksiz herkes gelmeye çalışsın arkadaşlar.

arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 ay önce nette bir CBR 250 nin yan kısmına şeffaf giydirme yapmışları. rekleftif harflerle yan kısmını cbr 250 r yazılarıyla doldurmuşlardı.gündüz gözükmeyen ama gece parlayacak gibi bir işlem galiba. ama şimdi fotoğrafını bulamıyorum. bu fotoyu görmüş olupta adresini bilen yazabilirmi* teşekkürler

Cumartesi kortej için Toplantı yeri BUTTİM OTOPARKI Saat 16:00 olarak değiştirilmiştir.

Son düzenleme:
güncel yer ve saat şu an için:
Buttim otoparkı 21.00

---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 12:28 ----------

tarih 20 ağustos cumartesi bu arada... değişiklik olursa ben sana mesaj atarım fatih foruma girmediğini görürsem

ön camda şimdilik bir sorun yok , zaten pek fazla sürat yapmıyorum.en fazla 120 oluyor. ama 100 km ve karşıdan biraz fazla rüzgar gelince titreşiyor. rahatsız edici bir titreşim değil.zaten bu dizaynla titreşmemesi imkansız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar