[Bursa - MT]

millet çıkıomuyuz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------

arkadaşlar ben şuan yıldırımdayım KORUPARK koçtaş girişine kadar tahmınen gelcek olanlar benden önce varır,telimin şarjı yok gibi dokunsam kapanabilir
ben yola cıkıyorum mudanyaya gelıcek olanlar koctas gırısının orda bulusalım..uygun mu ?5346252016

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------

arkadaşlar ben şuan yıldırımdayım KORUPARK koçtaş girişine kadar tahmınen gelcek olanlar benden önce varır,telimin şarjı yok gibi dokunsam kapanabilir
ben yola cıkıyorum mudanyaya gelıcek olanlar koctas gırısının orda bulusalım..uygun mu ?5346252016

amma mudanya sevdalısısınız ya! çıkıyordum vazgeçtim. oradaki cevheri bir ben göremiyorum heralde? o_O

@sedici: trivial değil "hot" pursuit yapın ancak keser... :p

gitardan anlayan eleman var mı grupta? benim gitarları satıcam da bir baksın isterim fikir verme babında! ha haftaya tüv olacak motor ondan sonra onun da ilanını vericem...

muhtemelen bayrama kadar görüşemeyiz kimseyle.

hay ağzına sağlık özlemişim kokoreçi. şimdi ramazanda da yenmez ki, ramazandan sonra yiyelim cümleten bi kokoreç???????????tabi sevmeyenler döner çeşitlerinden de takılabilir.sonuçta amaç bir arada olmak...

---------- Post added at 03:49 ---------- Previous post was at 02:55 ----------

yav arkadaş motoru alalı 5 bin küsür km olmuş Allah'a çok şükür büyük bi kazam olmadı. Akşam üzeri garaja motoru bıraktım baktım hemen arkamda bizim biraderin bisikleti duruyor. dur bi bakalım değişiklik olsun bineyim dedim. motordan indiğim için korumada tam (kask mont eldiven falan) arka fren sol eldedir fakat bisiklette tam tersi bağlanmış. arka fren diye sık sen sonuç...düştüm... vay be dedim bu kadar olur.Allah'tan koruma tamdı hasar olmadı (KORUMA HER YERDE HER ZAMAN ÖNEMLİ imiş). bisikletten düşmeme rağmen sol ayağım kasılıyor. motosiklette olsaydım tahmin bile etmek istemiyorum.onu geç kask çizildi. tek üzüldüğüm şey o....

Selam ark. 3 hafta önce ilk motosikletimi alıp 2 teker dünyasına girmiş bulunmaktayım.. görüşmek dileğiyle herkeze saygılar sevgiler...

Selam ark. 3 hafta önce ilk motosikletimi alıp 2 teker dünyasına girmiş bulunmaktayım.. görüşmek dileğiyle herkeze saygılar sevgiler...

hoşgeldin Hayırlı olsun ,tekerin düz bassın,slm,asl,yaş,hello.bye.Hyo iyidir

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------

ben batuyu bekliyorum trivial dedik bu akşam için, dün mudanyada yaptık kapanışı... pm atıyorum

batu trivial yapamadık çünkü eşşeğin ....nden dolayı. Saat kaç olmuştu yani triviali midyeyle yapdık.

amma mudanya sevdalısısınız ya! çıkıyordum vazgeçtim. oradaki cevheri bir ben göremiyorum heralde? o_O

@sedici: trivial değil "hot" pursuit yapın ancak keser... :p

gitardan anlayan eleman var mı grupta? benim gitarları satıcam da bir baksın isterim fikir verme babında! ha haftaya tüv olacak motor ondan sonra onun da ilanını vericem...

muhtemelen bayrama kadar görüşemeyiz kimseyle.

gitarlar derken marka model?

alayına gider diyorum :) şaka bir yana çılgın bi makina 4 kafa 600 cc (600RR bloğu) ama senin niyetini az çok bildiğimden cbf 600e de bir bak derim... hornet daha agresif o ayrı konu

çaya kim geliyor bu akşam ben çıkabilirim yakınlarda takılacaksak

alayına gider diyorum :) şaka bir yana çılgın bi makina 4 kafa 600 cc (600RR bloğu) ama senin niyetini az çok bildiğimden cbf 600e de bir bak derim... hornet daha agresif o ayrı konu

çaya kim geliyor bu akşam ben çıkabilirim yakınlarda takılacaksak

e geleyim bari.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar