Aramızda kendi motoru olup ehliyetsiz kullanan kaç kişi var acaba ??

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜLER KİMLER?

• EHLİYETİM VAR

Oy: 840 73.0%
  • HAYIR YOK AMA MOTOR KULLANIYORUM

Oy: 311 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    1,151
bence ehliyet yada ehliyetsizlik insanların ortaya çıkardığı göreceli bi olgudur.
ilk bir sene ehliyetsiz kullandım 35.000 km yol yaptım sebeb olduğum hiç bir kaza yok
peki piyasada ehliyetli olanlar ne yaptı bu arada?
bir çoğu küçüklü büyüklü olay... ehliyetli olanlar alkolsüz mü? bence birde bunu konuşalım.
burada ebende ehliyetsizliği savunuyor gibi görünüyor olabilirim ama öyle değil tabi ki
ama şunu da demeden geçemeyeceğim ehliyet versen ne olacak vermesen ne? her ehliyetli kullanmayı biliyor mu sanki?
trafik polislerinin bile trafik kurallarından bihaber olduğu bir yerde yaşamıyor muyuz?
bence ilk önce beyinleri ve düşünceleri ehlileştirelim ondan sonrada ehliyet veririz ama ilk önce trafik kiltürünü yerleştirelim.ehliyet sadece kanun önünde işe yarar. ahh birde şu ehliyetli canavarları ayıklayabilsek.....
Not:ehliyetim var.

Oha millet kendinimi ispiyon etsin diyorsunuz yani muahahahahha:mrgreen:

Bende bir topik acayımda aramızda kaç kişi uyuşturucu kullanıyor diye... :queen:

dostum ceza yemeye devam desene :queen:

Mesajın üstünden 1 asır geçmiş şimdi görüyorum :queen: Valla dostum ben İst/Tuzla'da yaşıyorum altımdaki motorda honda today sadece semt içinde kullanıyorum.Tuzla'da küçük bir yer sorun olmaz diye düşünüyor(dum).Fakat bir kere yedik işte ceza :) 50 cc motor,ne ehliyeti yahu.Ben ehliyet gerekmiyor diye biliyordum.Neymiş efendim ruhsatta motosiklet diye geçiyormuş ehliyet gerekiyormuş falan filan bişeyler zırvaladı kitledi 800 lira cezayı.Hala da ödemiş değilim onu :p o gün zaten demiştim ödemem ben o cezayı alın motoru diye,fiyatı kadar ceza nerdeyse :queen:

Geçen cumartesi ehliyet sınavına girdim motor dersinden.. 21 22 yaşlarında birisi geldi.. Geçte kalmıştı hoca affedip aldı içeriye.. 1 saat sonra herkesi salınca aşşağıya indik ve sınıfa geç gelen o arkadaş cbr 1000rr motoruna atladı ve uzaklaştı.. Ağzım açık kaldı =)

motoru aldıktan 1 gün sonra kursa yazıldım 3 haftaya alıyorum ehliyeti.

19 yaşındayım 15 yaşımdan beri mator kullanıyorum 17-mi doldurur doldurmaz ehliyetimi tek seferde aldım.çevirme korkusu olmadan mator kullanmanın tadı bi başqa onu söyliyim ehliyetsiz arkadaşlara.

Nezz

Geçen cumartesi ehliyet sınavına girdim motor dersinden.. 21 22 yaşlarında birisi geldi.. Geçte kalmıştı hoca affedip aldı içeriye.. 1 saat sonra herkesi salınca aşşağıya indik ve sınıfa geç gelen o arkadaş cbr 1000rr motoruna atladı ve uzaklaştı.. Ağzım açık kaldı =)

BEN DAHA MOTOR KULLANMAYI BİLMİYOM 15 DİREKSİYON VAR VE MOTOR ALIYOM BAKALIM HAYIRLISI:d

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 ----------

ben daha motor kullanmayı bilmiyom 15 direksiyon var ve motor alıyom bakalım hayırlısı:d

birde sınavda arkamdakine çok kopya verdim bir kaç uyardı en sonunda yanıma geldi eğildi sınav kağıdını işaretler sınavını yakarım dedi gıcık hoca kos koca herif anlamıyo motordan acıdım napim :)

fareler gibi yaşamanın anlamı yok bir polis görünce 3buçuk atıyoruz.Nasip olursa alacağım İnşaALLAH

arkadaşlar yapmayın o kadar herşeye dünyanın parasını harcıyoruz yok arabama egzoz taktırcam camlara fılm cektırcem jantlar sunlar olsun felan .... ama iş şu makınelere gelınce ehlıyetı salla gıtsın nasıl olsa B var cepte:silent: al kafan da rahat etsin cebinde :) neler var piyasada 600 1000lik kullanıyor ehlıyet yok plaka desen çamurlugun içinde kaybolmuş zatenn:mrgreen: yanlış anlamayın sadece bi görüş benımkısı

slm ben 2 yıl önce diyarbakırda yüzenler sürücü kursuna a2 ehliyeti icin yazıldım ücret 250 dediler 100 peşin ödedim 150 de ehliyeti alınca ödeyecektim ama 2 yıldır bekliyorum ne paramı alabildim nede ehliyeti.arıyorum sekreter cıkıyor patron gelince size geri döner yaqni arar diyor bende bekliyorum ki arasın bu arada 100 milyon öderkende makbuzda almadım.benimle beraber b ehliyetine yazılan ehliyeti coktan aldı bile su an bende monero marka motorumu ehliyetsiz sürüyorum ama bizim burda yandan sepet baglanılıyor kaza 100.10 ancak ama yinede ehliyet ve kask tavsiye ediyorum tüm arkadaslara

soruya şöle cevap vercimmm ehliyetim var ama daha elime geçmedi motor alcam sipalii lazımm:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar