Aramızda kendi motoru olup ehliyetsiz kullanan kaç kişi var acaba ??

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜLER KİMLER?

• EHLİYETİM VAR

Oy: 840 73.0%
  • HAYIR YOK AMA MOTOR KULLANIYORUM

Oy: 311 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    1,151
Ehliyetsiz kullanmak gerçekten çok büyük risk. Kendinizi düşünmüyorsanız karşınızdakini düşünün..

Tabi birde ehliyeti olup da yinede kullanamayanları, kullanabilen ama trafik kurallarını hiçe sayan, kask takmayanlar var!
Önce insan olmak gerekir :)

Arkadaşlar 28 yaşındayım yaşım tuttuğu gün b yi hemen aldım.. daha sonra motora heves ettim ve bu sene 17 martta motorumu teslim aldım 18indede kursa yazildim tabi bu uzun bi süreç hemen alinmiyor :) böylece su ana kadar motorum 2200 km oldu :) ama nasib olursa haftaya elimde ehliyetim kurtuluyorum her polisten fare gibi kaçmaktan..

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
28 yaşında mı anladın yaşının tuttuğunu

ehliyetim yok ama kursa başvurdum sadece trafiğe kapalı alanda eğitim için kullanıyorum, eğitim alanına da ehliyetli bir arkadaşım götürüyor beni.

E sınıfı ehliyetim var fakat A2 ehliyetim yok..almayıda düşünmüyorum...e sınıfı otobüs ve otomobil kullanıyor fakat motorsiklet kullanamıyor..saçma değil mi? şimdi birde a2 almak için mi masraf yapacağım.......almayacağım.

c90

ehliyetsiz motora binebilecek zengin olan özgürlüğünü sevmeyen kaç kişi var desek daha doğru olur
bu işin sonu ya trafik cezası yada ceza evi :farao::pale:

E sınıfı ehliyetim var fakat A2 ehliyetim yok..almayıda düşünmüyorum...e sınıfı otobüs ve otomobil kullanıyor fakat motorsiklet kullanamıyor..saçma değil mi? şimdi birde a2 almak için mi masraf yapacağım.......almayacağım.

senin ben ehliyet almıyacam demen fayda etmiyor ki kardeşim zaten polise yakalanınca onlar senden ehliyetin parasını alıyor ama ehliyeti vermezler :) en iyisi ehliyetini alman niye kendine riske atıcaksınki ?

pilotlar da E sınıfı ehliyet almasın o zaman...ne var tır kamyon sürmede...

16 yaşındayım yaklaşık 6 ay ehliyetsiz activa kullandım 2 kere yakalandım neyseki polisler insaflı çıktı

ARKADAŞLAR KASKINIZ FALANA VARSA POLİS PEK BİŞEY DEMİYOR....1000-2000 TL LİK SCOOTER A BİNİP E SINIFI EHLİYETİM OLDUĞU HALDE BİDE 500 TL A2 YE VERMEK BANA TERS GELİYOR ARKADAŞLAR....BANA DEVLETİN PARA KOPARMA OYUNUYMUŞ GİBİ GELİYOR....DEVLETİN NERELERDEN VERGİ V.B ŞEYLER ALDIĞINI BİLİYORUZ BUDA BANA ÖYLE GELİYOR....KOYUN GİBİ HER İSTENİLENİ YAPARSAK SONUMUZ KÖTÜ...ALMAYACAĞIM

Kendi 46 glardoni mi
Ondan sonra 125 lik Çitamı
Arkadaşların motorlarını bi süre ehliyetsiz kullandım
Ama Ehliyet kursuna gittiksen sonra özelliklede Mt ile tanıştıkdan sonra bir daha asla ehliyetsiz kullanmadım
Polisede bi kere yakalanınca Hemen aldım ehliyetimi

c90

ehliyeti olmayıpta motor süren kaç cahil cesaretli var olmalı idi bu konunu adı :farao:

Beyler 2013 de trafik kanunları tamamen değişicekmiş bu sene aldınız aldınız yoksa 2 yılda alırsınız ehliyeti ama güzel bi düzenleme olucak bence bende eylüldeki sınava giricem :)

Bu kafayla devam energy helal !!! İstersen uçak kullan motor ehliyetin o-la-cak milletin canini yakmazsin insallah girip birilerine.

Motoru Ehliyetmı Kullanıyor? DİYE Düşünenleer lafım. Polis öyle demiyor yavru ceylanlar :) Al ehliyetı koy cebıne çık motorun tepesıne.

Motoru Ehliyetmı Kullanıyor? DİYE Düşünenleer lafım. Polis öyle demiyor yavru ceylanlar :) Al ehliyetı koy cebıne çık motorun tepesıne.

Harbiden motoru ehliyet kullanmıyormuş ehliyeti alalı iki yıl oldu ne araba var hala ne motor hala bisiklete talim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar