1986 beri ehliyetim var ve 35 yıldır yaz kış motorsiklet kullanıyorum...
4-5 senedir ehliyetsiz sürüyorum geçen babamın polis arkadaşı git al dedi söz alcam abi dedim bi gitti bütün masraflarla 500 tlden fazla masraf çıkardılar orda sürücü kursunu dağıtasım geldi. bende yazın parayı bulunca hem motor hem araba ehliyeti alıcam zaten trafiğe pek çıkmıyorum hafta sonları dağ bayır : )
2004den beri motor kullanıyorum 13 yasında başladım 19 yasını doldurmak uzereyım 1.5 yıldır ehliyet sahıbıyım
babamın yaptıgı yanlışmış motoru bana vermemesı gerekırmış gercı cok vermedı ama genede kullandım delı cagımı o zamanlar yasadım ben karsıyım ehliyetsız bınılmesıne haa sunuda soyleyeyım ehlıyet alanların cogu bilmıyor bile motor surmesını bunun yanında ehliyetı olmayıp surmeyı bilen cok insan oldugu kanısındayım ama sonucunda hukuk devletınde yasıyoruz ilerde cocugum olursa ve motora ilgi duyarsa ehliyetsız izin vermeyecegım şimdiki babalara veya ehliyetsız motor kullanan arkadaşları uyarıyorum ehliyetsız motor surulmesıne karsı duralım
BBRR bu sözler bana bir yakınımı hatırlattı. O da aynı sözleri söyleyerek motora bindi: Gözlerini hastanede açtı. Çünkü sadece bacağı kırıldı! " Kurallara uyalım. Uymayanları uyaralım".Ehliyete ne gerek var ya motoru ehliyetmi kullanıyo ..
Bas gaza aşkım baz gaza kim tutar seni bas gaza
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/ank...lanan-kac-kisi-var-acaba-3.html#ixzz1EUUcIMkw