Cikletten mi çıktı bu hyolar![]()
Olm çekiliş kuponu almadınmı Her mangalda bir kişiye Hyo.
Cikletten mi çıktı bu hyolar![]()
Sizinle ve tekirdağlı dostlarımızla tanışmak dün en keyifli olanıydı..:cat::rendeer:emeği geçen Herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.. gayet güzeldi organizasyon.. En Kısa Zamanda Görüşmek üzere Diyelimm.. iyi Oldu bu valla![]()
Nan ben bir ara çoğaltmıştım ya Temeli.Kopyası o kopyası:queen:
Ayıp ettin badi Biz bacanak sayılırız Ben Temeli klonlayacağım :cat::rendeer:
emeği geçen Herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.. gayet güzeldi organizasyon.. En Kısa Zamanda Görüşmek üzere Diyelimm.. iyi Oldu bu valla![]()
ben senden klonlamicam bi tanesi bukadar oluyo 2 3 tane yaparsak dünya kaldırmaz......
Niye nan neyimi gördün.:mrgreen:
işte sorunda orada ....görünecek bişi yok...:queen::queen::queen::queen::queen:
iso kalan nevale kimde bu pazar tüketelim onları![]()
Bizde motosikletin markası yada kaç cc olması önemli değil sadece tek şey insan olması yeterli:cat::rendeer:
bu organizasyonda katılan yeni eski farketmes herkese teşekkürler güzel bir gündü yeni arkadaşlar tanıdık devamını bekleriz diyelim bende resim var ama atmaya üşeniyom :mrgreen:
Bizde ordaydık:queen:
Avcılar Hyo team=)
Güzel bir gün geçirdik eglencelıydı herkese teşşekürler
objektifime takılan kareler
![]()
Bizde ordaydık:queen:
he ya 48 tane motor saydım dün
1 yıldır üyeyim ama ilk defa aranıza katılabildim. evet yeniydikaz-çok tanıdık. iyi güzel bi gündü. Shell yerine yalnışlıkla BP'den sağa sapıp Florya trafiğine girmeseydim daha bi hoş olacaktı ama neyse
emeği geçen herkese tekrar teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------
evet oradaydınız, bizde gördük. birini geçiyorum öbürü geliyo. sağım solum Hyo oldu. ama severim kendilerini. 4 ay kadar bana çalıştı :cat: kardeş, bu arada Avcılar'da Hyo fabrikasımı var yaa :queen::queen: MAŞALLAH Allah kaza bela vermesin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------
hadi yaaaa. varmıydı o kadar. bu arada yunuslar gelince 3buçuk attım ehliyet soracaklar diyeAllah'tan herkeste A2 vardı
![]()
Tüm mt dostlarına sevgiler tekirdağ dan ali ben herşey çok güzeldi .mangal başındaki arkadaşların ellerine sağlık sucuklar harikaydı.
gkhnkzy
bak senide çektim resmim yok deme sora
![]()
ıskaladın abicimbu resimde yokum ama başka 2-3 resimde varım. köfteciklerimi bekliyordum :queen::queen::queen: ölü gibiydim yaa. 2 günün uykusunu 1 gecede çıkardım.
Ehliyet olmdan 600F emi biniyosn abi sen=)