yeni motorum...

Çok güzel makina dostum.. Allah kazasız kullanmayı nasip etsin..

Lütfen hız yapmayalım :p

Bu motorlada hız yapılmayacaksa yazık :p

Çok güzel makine . Üzerine binme şansım oldu aynısının. Kullanmadım tabi.

Allah kazadan beladan nazardan korusun. Tekeriniz düz bassın. :cat:

Abi bu limited edition dimi? , gerçek olamayacak kadar güzel , güle güle kullan allah kaza bela göstermesin :)

Evet limited edition. Hatta CBR yazısının altında yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Çorlu Onur Honda'da vardı. Onun üzerine binmiştim bende.

2a766wn.jpg
9915vk.jpg

Son düzenleme:
mavi renk ancak bu kadar yakışır diyorum ..cok begendim.güle güle kullan hatta aglarkende kullanabilirsin :)

tekrar sagolun arkadaşlar. farkında olmadan birilerini üzdüysem bu resimleri koyarak özür dilerim. hassas noktalarına dokundugum arkadaşlar olmuş da:)

O CBF600 zaten ezelden beri var.:queen: Yazık o makinayada ne drag yaptıkları kaldı ne birşey :p

hayırlı olsun çok hoş bir makina, özellikle rengi müthiş, tarzım olmamasına rağmen bi başka güzel geldi, rengi bunda etkili sanırım. kazasız sürüşler dilerim.

zıpkın gibi duruyor valla kazasız belasız sürüşler hayırlı uğurlu olsun

tekrar sagolun arkadaşlar. farkında olmadan birilerini üzdüysem bu resimleri koyarak özür dilerim. hassas noktalarına dokundugum arkadaşlar olmuş da:)

yok estağfirullah şaka yaptım ben olur mu öyle şey çok sevindim senin adına Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin aman yavaş gidesin arkadaşım :wiinkk:

hayırlı olsun, allah kazasız belasız binmeni nasip ederi işallah ...

hocam hayalimdeki makineyi almışşın ya:)

hayırlı uğurlu olsun bakalım güle güle kullanman dileğiyle..:rendeer:

çatladım kıskançlıktan niye benim yok diye:p:p

harika ötesi bişey ya allah kaza bela vermesin dostum güle güle bin

Çok yakışıklı imiş.. Allah kaza bela vermesin, keyifli ve dikkatli kurallara uygun sürüşler dilerim..

Abi süpermiş valla cruisercıyım ama çok hoşuma gitti :mrgreen: Kazasız belasız hayırlı sürüşler dilerim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar