güncel:cat:
ne kadar güncel latif :queen:
güncel:cat:
ne kadar güncel latif :queen:
SİZİ BİZİ YOK TA OSMANİYE MERKEZDEN KAÇ KİŞİ KATILACAK DİE SORDUM :silent:hayırdır o nedemek anlamadım sizi bizidemi var
SİZİ BİZİ YOK TA OSMANİYE MERKEZDEN KAÇ KİŞİ KATILACAK DİE SORDUM :silent:
Gazantep il grubu 55 motor 80 kişi ile bu organızasyon da olacaktır umarım yarın yagmur yagmaz tek korkumuz bu...
Görüşmek üzere..
tamam abicim herzamanki gibi orada olacaz inş.Kamok'a
19 nisanda 08:30 güveller petrol (şehir merkezi)
08:45 teker döner
yemek olayını ben de düşündüm çözerler herhalde çözmezlerse hazır gelmişsiniz o kadar moto birleşip yemek için protesto konvoyu oluşturup kornalara asılırız:cherry:anladım hazır kıta akut duruşlum motorcum benim :queen:
bu arada emniye bize 14-15 arası ikramda bulunacakmış ya.. ee biz sabahın 6 sından yola çıkacaz, oraya gelecez 9-9,30 olacak arından koşturmaca filan. sanırım bu olayda bizi açlıktan yok etmeyi planlayanlar olabilir mi?
atasöz bilem var " aç motorcu debriyajı sıkamaz " diye. ben o saate kadar açlıktan ölüğrüm haaa...
![]()
yemek olayını ben de düşündüm çözerler herhalde çözmezlerse hazır gelmişsiniz o kadar moto birleşip yemek için protesto konvoyu oluşturup kornalara asılırız:cherry:
şaka bir yana çarşıda kebap dürüm vb yeriz artık
vakit olursa elbette yeriz de dur bakalım başımıza yine neler gelecek. kozan belediye başkanı ne güzel yemek vermişti yaw. bana ne kortejden ben onca yolu bedava ikram için gelicem, yediğim kadarını yerim, yiyemediklerimi kaskıma doldurup getirecem... ne de olsa kaskını al gel demiş, kask başka ne işe yarar ki, di mi ama :mrgreen::queen:
abi geliyosun yarın di mi?*
Gazantep il grubu 55 motor 80 kişi ile bu organızasyon da olacaktır umarım yarın yagmur yagmaz tek korkumuz bu...
Görüşmek üzere..