![]()
Koruma demiri olmasaydı motor harap durumdaydı duserkende bacagımızı korudu.
Benim kazanın aynısı olmuş nerdeyse,ben 50-60 la gitmeme rağmen böyleydi sonuç.Ucuz atlatılmış bi kaza vala:rendeer:
![]()
Koruma demiri olmasaydı motor harap durumdaydı duserkende bacagımızı korudu.
sagolsain Ali
motor kamyonların actıgı dusuk yola girdi birden arkadasımda hakimiyeti bir anda kaybetti motor on tekerden kaydı bir anda nasıl oldu ben de hiç anlamadım kendimi yerde suruklenirken buldum.
kardeşim allah korumuş verilmiş sadakan varmış.gerçekten sana BÜYÜK geçmiş olsun.her zaman dikkat ve mümkün oldugunca M.T de korumalıkları kullanmak:silent::silent:Bugun akşam saat 18.00 gidi focadan izmirle yola cıktık motorumu arkadasım
kullanıyordu ben artcıydım aliagaya gelmek uzereyken birden motor onden
kaydı suratimiz 100 du ikimiz birden yerde suruklendik, ben ne oldugunu anlamadan kendimi asfaltta kayarken buldum ütümden tam koruma vardı montum ve dizliklerim parcalandı, allahtan arkamızdan araba gelmiyordu yoksa kesin altına almıstı bizi cok sukur allahıma bin defa en ufak bir sıyrık bile almadan atlattım yanlız ayak bilegim sisti motor botu olmasa ayagımı coktan kırmıstım
aman arkadaslar tüm korumaları takın.
Bu arada motorumun sinyalleri kırıldı koruma demiri egildi bunlar ufak tefek
seyler .
hepinize kazasız tam korumalı surusler
Ybr'nin orjinal lastikleri garip olduğundan değiştirdim.Duro aldım ve iyi oldu.Tabi temkinli de kullanmak lazım her zaman.
Kardeşim geçmiş olsun.Dikkat edin kendinize her zaman