Arama sonuçlarınız

1. Endurocu01

Adana Türk Chopperin ince daveti

Bu gün Türk Chopper davetlisi olarak kadirliye, sevgili Ümit kardeşimizin evine gittik,sağolsun ailesi muhteşem bir sofra hazırlamışlar hepsinin ellerine sağlık,ayrıca Ümite ve ailesine gösterdikleri misafir perverlikten dolayı teşekür ederim,Türk chopperin başkanı sevigili Ahmet abiminde ince...
  2. Endurocu01

20 Motor Gülek veTarsus çıkarması

Havanın açık olması ve araya bayram girmesi nedeniyle ekip yine toplandı,buluşma yerimiz ve rota belliydi işte resimler ekip toplandı ve düştük yollara /images/2y42950rlvzdm97ewmb.jpg[/IMG][/URL]
  3. Endurocu01

Yenilendim

Motorumu biraz elden geçirdim,yeni halini ben çok beğendim ve sizlerle paylaşmak istedim bunlar eski hali bu da şimdiki hali [/URL top casenin gözlerinede zion sayesinde led lamba taktık,karanlıkta çok hoş oldu...
  4. Endurocu01

Hanımla Canımız Sıkıldı Gezisi

4 gün tatil olunca insan sıkılıyor,2 gün evde pinekledik cumartesi artık dayanamadık hadi dedik köye gidelim ordanda yumurtalığa ekiple buluşmaya gidelim dedik.İşte resimler ceyhan nehrinden bir gürünüş,aşırı yağan yamurdan suyun rengi çamur gibi olmuş can yoldaşım yol yoldaşım...
  5. Endurocu01

Adana Mt Osmaniyeden Çıktı KAYNARGÖZ e girdi

Bu hafta bir taşla iki kuş vurduk,hem motorize dostlarımızı yalnız bırakmadık gönüllerini aldık, hemde 10 gündür gezemeyen gezi sayfasında yeri boş kalan Adana Mt nin boş durmadığını bir kez daha kanıtladık işte resimler bu...
  6. Endurocu01

Adana Mt Osmaniye Çıkarması

Sevgili Mt dostları haftalardır belkenen gün nihayet geldi çattı,muhteşem bir gün,hava pırıl pırıl,herkesin neşesi yerinde işte Adana mt toplanıyor ve yola çıkıyor anlatmaya gerek yok yaşamak lazım işte resimler [/URL Bu arada efendi...
  7. Endurocu01

Adana Mt Durmak Yok Geziye Devam

Sevgili dostlar bu haftada renkli bir geziye daha imza attık,mersinden gelip bizi karşılayan sencere teşekkürler,keyifli bol virajlı biraz ıslak bir gezi oldu, dönüşte yağmura yakalandık,sucuktan sonra köy kahvesinde,doğal kekik çayı molası,sarnıçta tatlı molası bugünü kapattık,daha fazla söze...
  8. Endurocu01

Kara Şİmşeği satıyorum

İki motor ağır geldiği için Hondayı satmak zorundayım http://img6.imageshack.us/gal.php?g=sa4023042877520.jpg http://img17.imageshack.us/img17/5605/sa4023049659242.jpg http://img10.imageshack.us/img10/4199/sa4023029672608.jpg...
  9. Endurocu01

Yeni motorum

Arkadaşlar 4 ay öncesine kadar jinlun chopperim vardı ama şimdi yok, çünkü bu siyah inci ile takas ettim,sizlerle paylaşmak istedim,şimdiye kadar resim koymadım çünkü lastik çok kabak olduğu için korkumdan binmiyordum,şimdi lastik 0 olunca artık korkum kalmadı darısı olmayanlara daha...
  10. Endurocu01

Kaza

İki teker tutkunu arkadaşlarım,son günlerde artan motosiklet kazalarında meydana gelen sonu ölümle sonuçlanan,ağır yaralanmalı yada sakat kalan arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirim, bu başlığı açmamdaki sebep kaza yapan kazanın sebeblerini yazarsa nelere dikkat edeceğimizi...
  11. Endurocu01

Adana Mt nin 2008-2009 Yılbaşı Kutlaması

Sevgili dostlarımla birlikte sevgiyi neşeyi paylaştığımız 2008-2009 yılından cameraya yansıyanlar,yorum yok sadece resim var yorumlar size ait fazla lafı uzatmadan işte resimler...
  12. Endurocu01

Yumurtalığa Niyet,Hayaletin çiftliğine Kısmet Gezisi

Değerli arkadaşlar bir haftadır planlar yiyecek seçimi derken pazar geldi çattı,hedef Yumurtalık, menümüzüde balık ve sucuk olarak belirledik, yer,hareket saati belirlendi sabah çıktık yola kazım büfeye gittik bekle bekle ne gelen var ne giden meğer hava yağışlı diye proğram değişmiş sabahın...
  13. Endurocu01

Adana MT nin Karatepe sucuk partisi

Sevgili dostlar,Adana MT bu hafta değerli büyüğümüz Muzaffer abi ve sevgili kardeşimiz Haluğun yeni motorlarının kuyruk düzeltme gezisi olan Karatepe ye gittik lafı uzatmadan işte resimler bunlar toplanma terimiz olan mola tesislerin deklanşöre yansıyanlar bunlarda ben ve...
  14. Endurocu01

Adana-Mersin-Ceyhan-Osmaniye-Gaziantep-Kadirli- Mt cilerin Kozan da buluşması

Değerli arkadaşlar bu haftaki durağımız Kozan,değerli belediye başkanı Kazım beyin daveti üzerine Kozana gittik.Eğlence,Yemek,Sohbetin bol olduğu katılımın yüksek olduğu geziden kareler...İlk toplanma yerimiz BP mola eşim ve ben gürsel kankalar ve saz arkadaşları imamoğlu bp de...
  15. Endurocu01

Toplu Sürüş

Geçenlerde arkadaşlarla oturduk sohbet muhabbet derken konu motosikletlere geldi,iyiydi kötüydü derken yoldaki toplu sürüşlerden şikayetler başladı 20-30 motor arka arkaya diziliyorsunuz trafiği işgal ediyorsunuz sollama yapamıyoruz gibi sorunlarla karşılaştım,düşündüm adamlar haklı tek gidiş...
  16. Endurocu01

Böyle güzellik gördünüzmü

Görenler plastik zannediyor ama gerçek bir okadar da muhteşem bacanağımın bahçesinden biraz yedik hatunla sizlerle paylaşmak istedim yemede yanında yat yada resim çektir boncuk gibiler insanın içi gidiyor yemek isteyen olursa adres veririm ama kaynanası çok aksi
  17. Endurocu01

Yeni Başlayacaklar

Yeni başlayacaklar için belki daha önce verilmiştir ama yinede yeni alacakların ve bu tutkuya gönül verenlerin okumasını istediğim sevgili Reşat (Donald Duck) abimizin deneyimlerinden motosiklet seçimden bahsettiği bir link vermek istiyorum. http://donald.hypermart.net/Teori/GIRIS.htm
  18. Endurocu01

Trafik Kazalarını önleyici Tedbirler

Arkadaşlar malum 2 teker ve 4 tekerde meydana gelen kazaların sebepleri nelerden kaynaklanıyor, uyulması zorunlu olan kurallar herkes genelde biliyordur ama malesef uymuyoruz sonuç hüsranla bitiyor. 1-Hız limitlerini aşmamalı genel kurallara uyulmalı 2-Şerit izleme ve değiştirme kurallarına...
  19. Endurocu01

Selam Dostlarım

Selam dostlarım artık motorumu aldığıma göre nickide değiştirmek farz oldu eskiden MoToR idi bundan sonra aranızda endurocu01 olarak devam edeceğim tüm dost ve ahbaplara duyurulur.Kalın sağlıcakla:rendeer:

Yeni mesajlar