Adana Mt Durmak Yok Geziye Devam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili dostlar bu haftada renkli bir geziye daha imza attık,mersinden gelip bizi karşılayan sencere teşekkürler,keyifli bol virajlı biraz ıslak bir gezi oldu, dönüşte yağmura yakalandık,sucuktan sonra köy kahvesinde,doğal kekik çayı molası,sarnıçta tatlı molası bugünü kapattık,daha fazla söze gerek yok resimleri birazdan yüklenecek

Mustafa abimizin doğal air pardon göbek backi

Buda 600 F Römorklu model

artçılar için yeni model

ve ayrılık vakti geldi,birdahaki gezide görüşmek üzere katılan emeği geçen herkese,ayrıca Yürekçe ye yürekten teşekkürler

Son düzenleme:
sen gelme,sonrada resimler nerde de yüklüyoz tabi 120 tane resim kolay değil

bende bekliyorum valla sabırsızlıkla.. :) adana mt deki herkeslere selamlar.. :)

yaf acele etmeyin geliyor,çöküntüye uğradı baştan birdaha yüklüyorum

Adana İl Temsilcisi
eveeet,katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.her zamanki gibi,son derece keyifli,bol proteinli,azıcık yağmurlu bir gezi oldu.11 motor,1 araba ve 19 kişilik muhteşem bir kadro,sağ salim,gittik-geldik.mersin'de bizi karşılayıp,ilgilenen ve eşlik eden sencer kardeşimize teşekkürü bir borç bilirim.

resimlerin çoğu cengizde.

Son düzenleme:
muzaffer abi kırmızı suzukı de amma yakışmış...paylaşım için teşekkürler

çok güzel olmuş yine.. :) darısı başımıza.. :) bu arada yeni ikitekeriniz hayırlı uğuğlu olsun..

adanalı hocam,ben de tek gezen motorcu olarak, bu gurup gezilerine gıpta ediyorum. bide bu gurubu bizim oralarda görmek isterim..çadırlı olursa da tadından yenmez..her yer derenin yanı doğal çadır kurulacak yerler..kazasız gezintiler dilerim.

ya kardeşim size tlf la görüşmemde demedimmi yağmur var ıslanacanız diye tabi beni tiiii,ye alırsanız ıslanırsınız bensiz nasıl oluyormuş ıhıııı işte ıslandınız.ahımmm tuttu yaaaa:queen::queen:emeğinize sağlık neşeniz,gülen yüzleriniz hiç eksik olmasın güzel kardeşlerim emeğinize sağlık:rendeer:

yaşar abi sen nerdesin söyle biz oralara gelelim. yazın rize taraflarınsaysan görüşeceğiz inşallah.

Şu tozun dumanın pislliğin içinde de motora biniyonuz ya helal olsun size. sizi anladımda bora abi nasıl bu işe kalkıştı onu anlamadım. Bu arada bora abi bende bir kaç eski diş fırçası var veriyimmi. :queen::queen::queen:

Suzi'yede binen binene :p:queen:

tebrik ederim güzel gezi olmuş velakin emin olun hiç kıskanmadım. çünkü bu hafta nedense canım hiç istemedi. zaten programda bir iki şim vardı. hele sucuklar midemi kaldırdı vallahi. ne o öyle sucuk, neden yapıldığı da belli değildir onun şimdi.

neyse tekerinize sağlık.

maşallah mustafa abim gene sucukları götürüyon haaa hiç vazgeçmicen şu sucuktan

Adana İl Temsilcisi
adanalı hocam,ben de tek gezen motorcu olarak, bu gurup gezilerine gıpta ediyorum. bide bu gurubu bizim oralarda görmek isterim..çadırlı olursa da tadından yenmez..her yer derenin yanı doğal çadır kurulacak yerler..kazasız gezintiler dilerim.

inşallah.bahar gelsin,çadır-kamp işine başlayacağız.çok teşekkürler.

hepsini yükledim desem yalan olur biraz eledim isteyene orjinallerinden verebilirim bidaha resim yüklemekmi tövbe

Mersin İl Temsilcisi
sevgili dostlar, mersine gelip de beni arayıp aranızda kabul ettiğiniz için esasen ben teşekkür ederim. sizlerle olmak gerçekten güzeldi ve güzel.
yağan yağmur zaten hiç umurumda değil, onun dersi tatlı su motorcularının olsun...

hişşt muzaffer abi ve haluk dostlar, sucuklara filan dil uzatmayın, kedi-ciğer misali olduğu aşikar. yakayı ele vermişsiniz. size tavsiyem resimlere az bakın, yoksam şişmiş yerlerinize sibop taktırmak zorunda kalırsınız :p

tekrardan tüm katılımcılara ve tüm motor/motorcu dostlarına selamlar :)

geziniz çok güzel olmuş bide böle güzel insanlar olunca güzelliğe güzellik katmış resmin birinde şaldam gördüm adananın şalgamı süperdir ve hiçbir yerde onun gibi bulamayız desek abartmış olmayız adanaya gelince hep alırdım ama şimdi gidemediğimden alamıyorum :S nice geziler kmler kazasız belasız inşallah

HOŞGELMİŞSİNİZ ARKADAŞALAR
sizi resimlerde seyretmekte çok güzel oluyor:) yine sucuklara saldırmışsınız, bi gezimizde sucuksuz olsun ne var:mrgreen:
tebrik ederim güzel gezi olmuş
önce ben YOLUNUZ AÇIK OLSUN diyim :queen:

sevgili dostlar, mersine gelip de beni arayıp aranızda kabul ettiğiniz için esasen ben teşekkür ederim. sizlerle olmak gerçekten güzeldi ve güzel.
yağan yağmur zaten hiç umurumda değil, onun dersi tatlı su motorcularının olsun...

hişşt muzaffer abi ve haluk dostlar, sucuklara filan dil uzatmayın, kedi-ciğer misali olduğu aşikar. yakayı ele vermişsiniz. size tavsiyem resimlere az bakın, yoksam şişmiş yerlerinize sibop taktırmak zorunda kalırsınız :p

tekrardan tüm katılımcılara ve tüm motor/motorcu dostlarına selamlar :)

abi bende diyorum bu gs kimin,tekerlerinize sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar