Arama sonuçlarınız

1. osmanba

Zorunlu olarak 10 Ağustos tarihine ertelenen Karadeniz gezisi.

Arkadaşlar, istem dışı olarak linkini verdiğim gezi poğramını 10 Ağustos tarihine ertelemiş bulunmaktayım. Nedeni ise linkte de belirttiğim gibi "çok özel sorunlar" demiştik. Bunlardan biri yine gerçek oldu. İki ay kadar zamandır rahatsızlığı nedeni ile tedavi görmekte olan ailemizden çok...
  2. osmanba

Muhtemelen 15-20 Haziran gibi İstanbul-Gürcistan seyahatına eşlik edebebilecek kahram

Başlıkta da belirttiğim gibi muhtemelen 15-20 hazıran tarihleri arasında 13 günlük İstanbul (Büyükçekmece) çıkışlı (Otobanı takiben) İzmit, Sakarya, Düzce, Bolu, Çankiri, Çorum, Amasya, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin- Gürcistan'a varacak bir seyahatın hazırlığı içindeyim...
  3. osmanba

ATLAS Akü şarj aleti 101 mağazalarında 49,95 TL.

Hareketsiz kalan araçlarda kış aylarında genellikle akü sorunu ortaya çıkarak motosikletimiz ya çalışmakta güçlük çekmekte veya hiç çalışmamaktadır. Soğukların etkisi ile akü deşarj olmaya meyil vermekte, eskimeye yüz tutmuş akü ise daha kolay boşalıp güç kaybettiği gibi yine motorların içindeki...
  4. osmanba

Mercedes ve Jaguar arasında kararsızım.!!!

Sevgili arkadaşlar bu konu hakkında sanırın en iyi sonucu siteden alırım şeklinde düşündüm. Konu başlığında da belirttığım gibi bu sıra binek bir araba almak niyetindeyim. Bana kalırsa tercihim 2005 - 2008 modelleri arasında az kilometreli temiz C kasa Mercedes hayalımde. Neden mercedes...
  5. osmanba

Saniyelerle mücadele ederek kurtardığım bir canın burukluğu ve mutluluğu

Ofisimizin kapısını açtıktan sonra hayır işleri ile başlayan günüm öğlen saatlerinden sonra kelle koltukta hesabına dönüşerek devam etti. Masamda oturup ZIPPIRMAN kardeşimle face de yazarken bir ara gözüm ofisimizin hemen yanından geçen karşı yola takıldı. Kaldırımdan yürümekte olan bir...
  6. osmanba

Yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar. Çok makbule geçer !!!

Az önce bir arkadaşımızın motosiklet parçalarının yeniden krom kaplanması ile ilgili bir yazısını okudum. Eskiyen kromajlı parçalarını İstanbul da arayıp bulduğu bir krom kaplamacısına götürdüğünü, Ustanın bu parçaların üzerindeki eski kromaj kalıntılarını kazıdıktan sonra kendisine...
  7. osmanba

ZIPPIRMAN üyemize emek ve çalışmalarından dolayı teşekkürler

ZIPPIRMAN İmalatını yaptığın sinyal kaşları tek kelime ile mükemmel. Tartışılamaz bir kalıte ve işçilik var. ( Daha önce Hıgway havk sinyal kaşlarını almıştım. Bunlarda kararma oldu. Ne yaptım nekadar temizledim ise sinyal lambalarının kromajı kaşlardan daha parlak görünüyordu. Hemde miknatıs...
  8. osmanba

Honda cbf 150 ' de Zenon far kullanan arkadaşların görüş ve tecrübeleri...!

Merhaba arkadaşlar. Bazı site üyelerimizin "Bu konuda birçok yorum var" diyeceklerini şimdiden duyar gibiyim. Fakat okadar karmaşık yorumlar yapılmiş ki insanın bunları okuyup seçip karara varması için birkaç tamgün boş vaktı olmalı. Ben gerçekten bu konuda tecrübe edinmiş arkadaşların...
  9. osmanba

Yedek olarak CBF 150 aldım. Artı ve eksileri nelerdir.

Arkadaşlar Türkiye'de eşi çok ama benzeri olmayan gelin gibi Honda Shodow VT 750 c4 sahibiyim. Motosikletim iş yerinde ve evde kapalı garajdan çıkar ve kapalı garaja girer. Bu güne kadar üzerine yağmur düşürmedim islak zeminde sürmedim.. Tekerleğini çamura dokunmadım. Her ikimiz içinde hoşumuza...
  10. osmanba

Karadeniz gezisine Yoldaş ve Arkadaş olabilecek yığıdolar aranıyor

Allah herhangi bir manılık vermezse 1 TEMMUZ 2011 tarihinde Büyükçekmece Artvin arasında yapacağim seyahate gidiş ve dönüş süresince yoldaş ve arkadaş olacak 3-5 kadar motosikletli gurup oluşturacak Bayan -Erkek farketmez seyahat sever arıyorum. Aslen Artvin Arhavi'li olduğum için gezide rehber...
  11. osmanba

Selimpşa'ya diye çıktık. Gökçeada'yı boyladık ...

İki arkadaş durup dururken içimizden geldi. Selimpaşa arkadaş ziyaretine geldik. Silivri'de balık öğlen yemeği ... Yahu akşam oldu buraya kadar gelmişken haydi Tekirdağ'da akşam yameği köfte yemeye... Şarköy sahilinde çay içmek nede keyifli olur dimi. Sen dedinde ben yapmadım mı ?.. Oldu...
  12. osmanba

"ZIPPIRMAN" Kardeşimizin yeni aldığı Honda Shadow VT 750c motosikleti hayırlı olsun.

"ZIPPIRMAN" Kardeşimizin yeni aldığı Honda Shadow VT 750c motosikleti hayırlı olsun. Sevgili Gürol bey kardeşim; Yeni aldığın Honda Shadow' un hayırlı uğurlu olsun. Allah Kazasız belasız en güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Hep kaçtı gitti. İnan bu da gidecek diye ben senden çok...
  13. osmanba

24-27 Şubat 2011 Motosiklet fuarı çekiliş sonucu

Motosiklet fuarındaki çekiliş sonucuna göre talihliler kimler acaba. Bu konu burada yayınlandı ise özür dilerim. Detay hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa rica ediyorum. Teşekkürlerimle..
  14. osmanba

Kayganlaşan yollara dikkat !!!

Havaların soğuması nedeni ile sabahın erken ve akşamın geç saatlerinde kayganlaşan yollar her an kurulu tuzak gibi.Özellikle köprüler, viyadükler ve birçok yollar çöken sisin etkisi ile ıslanarak kırağı ve buzlanmalar sonucu Tüm sürücüler için beklenmedik tehlikeler oluşturmaktadır. Benim...
  15. osmanba

Sis farlarını xenon'a çevirmek istiyorum.

Motosikletim avatarda görünen Honda Şhadow VCT 750 C 4 Normal farı zaten uzun kısa xenon. Sis farlarını ayrı bir kumanda anahtarı ile çalışacak şekilde uygulama yapmak niyetindeyim. xenonların yaklaşık sigara paketi büyüklüğünde elektronik beyini var. Bunun kaplayacağı yeri göz önüne alarak...
  16. osmanba

M.T. İstanbul 16 Kasım pazartesi Abant'a gidiyoruz.

Meteorolojinin verilerine göre bayram boyunca havalar gezi için elverişli görünüyor. Bizlerde sonbaharın verdiği bu şansı değerlendirmek düşüncesi ile Şile, Ağva, Kefken güzergahını takiben Abant'a gidiyoruz. Niyetimiz et ve balık mangal faslı ile Abant'ta bir geceyi çadırlarda geçirmek. Gezimiz...
  17. osmanba

Kadir geceniz mübarek olsun.

Değerli arkadaşlar; Müslüman toplumlar için en değerli gecelerden biri olan kadir gecesinin Motosiklet net ailesi ve tüm islam alemine hayırlara vesile olması dileklerimle.
  18. osmanba

İst. Motosiklet Net Polis ve Jandarmaya seslenişimiz..!

10 Ağustos Salı günü Büyükçekmece'deki evimizden Yeşilköy hava limanına gece saat 4.00 de uçacak yolcuları arabamla götürüp biraktım. Evimden hava limanına gidip gelene kadar gördüklerim ve yaşadıklarım resmen ürkütücü.! Gecenin geç saatlerinde Polis ve jandarmanın yollardaki denetiminin...
  19. osmanba

5 Temmuz İstanbul (Karadeniz) Batum sınır kapısına seyahat.

Arkadaşlar ben Artvin / Arhavi'li Osman. İstanbul Büyükçekmece ikamet ettiğim ve iş yerimin bulunduğu yer. Bugün senelik iznimin onaylandiği haberini aldım. Geç kalınmış olmakla beraber sizlere duyurmakta fayda olabileceğini düşünerek konuyu açtım. Gidenler bilir. Ülkemizin Karadeniz bölgesi...
  20. osmanba

52 diş darbesi ile beni ısıran Kangal köpeğe tebrikler.

18 Haziran cuma günü ekili arazi içinde duran arı kovanlarımı düzenleyip bu yorgunluğun ardından eve dönmeye hazırlanırken duello başladı. Sırtımdan gelen şiddetli bır darbenin ardından sağ elim koca bir kangal köpeğin ağzında idi. Sert bir tekme darbesi ile elimi kurtardım derken sayısız...

Yeni mesajlar