- Konu Yazar
Sevgili arkadaşlar bu konu hakkında sanırın en iyi sonucu siteden alırım şeklinde düşündüm. Konu başlığında da belirttığım gibi bu sıra binek bir araba almak niyetindeyim. Bana kalırsa tercihim 2005 - 2008 modelleri arasında az kilometreli temiz C kasa Mercedes hayalımde. Neden mercedes derseniz daha önce kullandığım son iki arabamdan bu markaya güveniyorum. Fakat bir tanıdık arkadaşımın babası Jaguar X type Executive 2008 model aracını bana vermek istiyor. Aracın artı ve eksilerini gerçek anlamda neden sattığını satıcadan öğrenemiyorum Jaguar' da dünya markası. Fakat sadece yollarda gördüğüm kadar tanıyorum. Tabi ki aracı sadece ben değil eşim (eşimin bana vermediği arabası var fakat kadınlar gününde mutlaka elimden alacaktır.) ve kızım kullanacaklardır. Eşinde,dostunda, Kendisinde veya ailesinde Jaguar otomobil bulunan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Çünkü çok kısa sürede karar vermek durumundayım.
Netice itibarı ile Jaguar alsam tamiri, yedek parçası, servisi ve kazıkları beni üzer mi.? İlgilenen tüm arkadaşlara Teşekkür ediyorum.
Netice itibarı ile Jaguar alsam tamiri, yedek parçası, servisi ve kazıkları beni üzer mi.? İlgilenen tüm arkadaşlara Teşekkür ediyorum.