Arama sonuçlarınız

1. cengaver29

1991-95 Model Mz mi? 2006 mct 250 mi?

Herkese slmlar hayırlı akşamlar.Arkadaş mct 250 motor aldı hızı bunu tatmin etmedi :P diyor aga alacağım motor en az 140 görcek dedim napıcanlan o kadar hızı rahat rahat istediğin her yere gidersin mct ile 95-105 falan bunlar sana niye yetmiyor yok aga ben basıcam diyor[sakın basmak yanlış...
  2. cengaver29

YurtDışından Getirtmek...!!

Herkese slmlar iyi günler..Bir kaç gün sonra yaz tatili için almanyadan tatile türkiyeye gelicek olan kuzenlerimden iyisinden bir kask istedim fakat havaalanında bir sorunla karşılaşırlarmı bneim yüzümden başları ağrımasın ? bavuluna yada başka birşeye koyup rahatça alıp gelebilirlermi...
  3. cengaver29

Garip Bi Durum...!!!

Öncelikler Herkese Slmlar Olsun.Ve Yanıt Veren Herkese Şimdiden Teşekkürler...Ben 6 ay önce falan vitesli 200 cc bi motosiklet aldım.İlk aldığımda km 13750 idi şimdi 16.000 civarı falan.Motoru İlk Aldığımda Son Hızı Daha Yüksekti Şimdiye Nazaran Ve İlk Aldığımda Yağ Yakmıyordu...Şimdi İse hızı...
  4. cengaver29

Hastasına Duyrulur...!!!

İlana Eklemeyi Unuttuğum Tek Ayrıntı. Motora Binmediğim Süreçlerde Kapalı Yerde Muhafaza Edilmektedir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-xgjao-xgj-200-8-cigeri-saglam-200-8-36262241/detay
  5. cengaver29

SYM Jet Sport X

Herkese slmlar iyi günler shibinden.comda gezinirken ana sayfada bu motor ilanını gördüm ve dikkatimi çekti gayet görünüşü hoş dijital göstergeli falan acaba bu fiyata alınır mı 4.050 TL ? kalitesi nasıldır? kullanan yakından gören falan varsa bilgilendire bilir mi? ve forumda bu model ile...
  6. cengaver29

Otomasyon fuarı...!!

Önümüzdeki Cuma Günü Yani 17.03.2011 tarihinde otomasyon fuarı düzenlenecektir.. Adresi http://www.fuartakip.com/fuarlar/fuarturdetay.asp?ses=defend&ID=5388 bu linkten inceleyebilirsiniz.Fuar Ücretsizdir.Benim Gitme Amacım İse Yeni Çıkan CNC Torna ve CNC Frezeleri Görmeyi İncelemeyi...
  7. cengaver29

Para Harcanır mı???

Benim Belirtmek İstediğim Bir Çin Çappırına para harcanırmı.. ne gibi para mesela yan çantaları falan eski öne sis farı +siperlik cam teyp çakmaklık falan filan bayağ planlarım var yani biraz aksesuar falan takmaya falan değermi??? yada paramla gidip bir japon çappır mı alayım? fakat benim...
  8. cengaver29

Ustalardan yardım istiyorum...!

Bu videoda sizden yardım istediğim üç şey var.. 1.Motoruma sanki boncuk kaçmış gibi pırpılı bir ses çıkarması.(rölanti halinde) önceden böyle bir ses yoktu...! 2.Motorda sanki zincir dönerken yalpalıyarak dönüyor gibi bir görüntü var 3.ise motor zincir dönerken arada bir metal parçasına...
  9. cengaver29

Diğer XGJAO 200-8 Bilgi Ve Paylaşım..

İnternet Aleminde Bu Motor İle İlgili Bulabildiğin Teknik Veriler..Yaklaşık 2,5 Aydır da bu motoru kullanmaktayım.. +++ları Konforlu Yakıt Tüketimi Benim Hesaplarıma Göre 10 TL ile STOP edene kadar toplam 90 km yol kat ettim şehiriçinde. Hızı Gayet İyi 130 Gördüm Fakat Hangi Viteste olursa...
  10. cengaver29

Motoruma Uyumları İle İlgili...!

Herkese iyi günler dilerim.Motorumun Debriyaj balatası,zincirini,ön ve arka dişlisini değiştirmek istiyorum acaba aşağıdaki linkteki ürünlerden hangisi olur...? http://www.rialli.com/urunler/arka-disli-zincir-grubu/356_disli-grubu/...
  11. cengaver29

Yapay Petrol...

Dün Akşam Eğer Haberleri İzlediyseniz İçinizi Bir Heyecan Sarmıştır Kesinlikle..Valla Ben Bu Haberi Duyuncu Heyecanlandım Şahsen Litresi 50 Kuruşu benzin vallahi dörtgözle bekliyorum.. benim motorun depo o zmn 7.5 TL ye falan dolar kesinlikle xD ayrıntılar linkte...
  12. cengaver29

Goldwing Kullanan Var Mı?

Forumda acaba honda goldwing kullanan varmı?..bilgi paylaşım başlıklarını aradım bulamadım !...bir diğer sorum ise eski model bir goldwing alsak alabilsek kısmet olursa bunun arızasını yaptırabilicek usta bulabilir miyiz?
  13. cengaver29

3.vitesde bir sorun var..

Herkese slmlar İYİ günler.beyler geçenlerde zincirim kopmuştu yenisiyle değiştirttim fakat şimdi vites 1-2 de sorun yok 3e takıp 5-10 m gittinmi sanki bir yerler kopucakmış parçalancakmış gibi ses geliyor bende korkudan ya hmn 4e atıyorum yada 2 ye düşürtüyorum acaba nedir o ses birde normal...
  14. cengaver29

Yeni Aldığım Motorumla İlk Kötü Hatıramı bugün yaşadım

Yeni Aldığım Motorumla İlk Kötü Hatıramı bugün yaşadım :( motorla hava güzel normal gezerken 60 la falan gidiyordum ara mah girdim bi anda önüme kamyonet atladı vitesi boşa aldım durdum adamın benle arayı iyice açmasını bekledim kamyonet duman kokusunu çekmek istemedim içime sonra adam biraz...
  15. cengaver29

Sizce Takaslasammı?

bu ilandaki motosikleti http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-xgjao-xgj-200-8-cigeri-saglam-200-8-36262241/detay üstüne 1000 TL verip 90 model bir lada samara ile takaslasammı ne dersiniz? düşüncem bu arabayla soğuk günlerde çıkıp gezerim tabi biraz faça yaparım ilerdede bir 0...
  16. cengaver29

Yağ Ölçümü İle İlgili..!

Herkese slmlar .İyi Günler. forumu bayağ araştırdım ya yoktu yada ben bulamadım.benim sorunum şu 2-3 gündür çalıştırmadığım motorumu bi ısınsın diye çalıştım 3-5 dk öyle kaldı sonra kapattım sonra bi yağına bakim dedim aldım elime çubugu baktım full yağ izleri var sildim bir daha yağ çubuğunu...
  17. cengaver29

Güzel Bir Soru...!

Herkese slmlar iyi günler...! ben şimdilik bir çin çappırı ile takılıyorum.fakat racing tipi motorlardan çok hoşlanıyorum bana racing tipi bir motor gidermi max 250 cc/ üstü AŞAR :P boy 1.90 kg 120... ve motoru genellikle şehiriçinde kullanıcam önerileriniz nelerdir..??? ben size birkaç şık...
  18. cengaver29

Kafayı Yicem Ya....!

Öncelikle hepinize iyi akşamlar..Ya şehiriçinde vitesli motor kullanmak ne kadarda zor birşeymiş heleki chopper tarzı arka fren pedalı öyle garip yerdeki basamıyorum merete.bu sorun değil pek benim gözümdede sorun olan şey SİNYAL VERMEDEN ŞERİT DEĞİŞTİREN DÖNÜŞ YAPAN TÜM ARAÇLARIN şöforlerinin...
  19. cengaver29

Satılık 2008 Çin Çappır...!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-xgjao-xgj-200-8-cigeri-saglam-200-8-36262241/detay herşeyi linkte belirtilmiş durumdadır ilgililere duyrulur.acelem yoktur.TÜM EGE BÖLGESİNE nakliye ile gönderilebilir... EGE ULAŞIM KARGO aracılığı ile....................
  20. cengaver29

LED Takmak İle İlgili..

Herkese slmlar iyi günler.Profil remsimde görmüş olduğunuz motora 2 adet mavi led takmak istiyorum ön korumalara yada yan taraflara nasıl TAKABİLİRİM.ledleri akümde denedim çalışıyorlar.. bu led takma uzun kablo çekmek ile ilgili bir konu görmedem göremedim yada ben bulamadım forumda sizlerden...

Yeni mesajlar