LED Takmak İle İlgili..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese slmlar iyi günler.Profil remsimde görmüş olduğunuz motora 2 adet mavi led takmak istiyorum ön korumalara yada yan taraflara nasıl TAKABİLİRİM.ledleri akümde denedim çalışıyorlar.. bu led takma uzun kablo çekmek ile ilgili bir konu görmedem göremedim yada ben bulamadım forumda sizlerden yardım istiyorum şimdiden teşekkürler.

Hocam İster Ayrı Bir Düğme Koyarsın İstersen Parklara Bağlarsın Sana Kalmış Ben Çakar Bağlamıştım Ayrı Bi Düğme Koymuştum İnternette Elektirik Devresi Anahtar Yazarsan Şemalar War Bakıp Yapa Bilirsin Eğer Bulamazsan Yardımcı Olmaya Çalışırım Burdan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
parklara düşünmüyorum azrail arkadaşın dediği gibi bir düğme ayarlıyıp öyle ara sıra açıp kapatarak kullanamyı düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
o nasıl olacak :() ve ben yan depo üstüne ya öndeki motor korumalıklarına falan koymayı düşünüyorum

Cezası var

Araç ne olursa olsun standart aydınlatmalarından başka ancak ve ancak sis ön ve arka aydınlatmasına izin verilir. Aracın ön kısmında BEYAZ dan başka arka kısmında ise KIRMIZI dan başk aydınlatma bulunamaz (sinyaller hariç tabi) park lambasını renkli yanar döner led ile donatanlar ceza yemekte...benzer konu daha önce de açılmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar