YurtDışından Getirtmek...!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese slmlar iyi günler..Bir kaç gün sonra yaz tatili için almanyadan tatile türkiyeye gelicek olan kuzenlerimden iyisinden bir kask istedim fakat havaalanında bir sorunla karşılaşırlarmı bneim yüzümden başları ağrımasın ? bavuluna yada başka birşeye koyup rahatça alıp gelebilirlermi sorunsuzca??

NOT:bayağ araştırdım bu konuyu kesin bir bilgiye varamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Valla ben kaskla uçağa bindim ama yurt dışından gelişte sorun olurmu bilmiyorum ama büyük ihtimal sorun olmaz :)

aynı üründen 2 den fazla olursa sorun oluyor, ticari anlam yüklüyorlar. aksi takdirde kendi getirirse sorun yok.

bu şekilde kask getiren 1-2 tanıdığım var. hiçbir sorunla karşılaştıklarını duymadım.

yok arkadaşım hiçbir sorun olmaz hatta orda sorarlarsa türkiyede motorsikletliyim sürekli ondan kaskımı yanımda götürcem desin son care :)

1tane ise sorun olmaz yanlız bazı gurbetçilerimiz pasaporta mühür vurdurtmuyorlar o zaman sorun çıkarabilirler. pasaporta mühür vurdurtmayı unutmasın hiç bir sorun çıkmaz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar