Arama sonuçlarınız

1. uurrdmrr

Gidon kamera tutucu önerisi

Koruma demiri , gidon veya artçı ayaklıklarına Osmo Action5 kameramı sabitleyip gezdiğim rotaların videosunu çekmek istiyorum malum yaz geliyor. 2 Model arasında kaldım 1. 2. Bu iki modelden birini kullanan veya şu daha iyidir vs. gibi önerilenlerde bulunabilecek arkadaşlar var mı? 1777971131...
  2. uurrdmrr

MT07 Far sorunu

2021 Model MT07'ye sahibim sağanak yağmur altında 2 saat İstanbul'a gidip geldim motor 4 5 gün sürekli yağmur altındaydı ve kar yağarken15DK motor sürdüm sonrasında far çalışmamaya başladı arada 5saniye gidip sonra geliyor bu neden olur? Anakartlı sistem olduğunu düşünüyorum içi oksit yapmış...
  3. uurrdmrr

Shoei'nin yeni Aerodinamik kaskı

4. uurrdmrr

Alırım bir hayırlı olsununuzu .

Yakın zamanda ehliyetimi A1'den A2'ye yükseltince önceki motorumu satmıştım ne alsam diye neredeyse 2 3 ayımı harcadım R25 vs. gibi motorlara gidip bakmaktan daralmıştım artık çocuğun ilk motoru bakımı ne zaman yaptırdığını yetkili servis bakımlı mı diye hiç bir bilgisi yok. A2'de ki motorlara...
  5. uurrdmrr

Alanya'da Kask Cezası yiyenlere Kask

6. uurrdmrr

2011 CBR125R

2011 Model , 36.200KMde, 2750TL Hasar kayıtlı. Foruma özel 100BİN TL Keyifle yakıtı düşünmeden bindiğim motosikletimi A2ye geçiceğim için satmak istiyorum.Motosiklet 1 yıldır bende , 2022 Tarihinden kalma 2750TL hasar kaydı var , yanında orijinal avadanlık , ilk ruhsat kabı ve yedek anahtarı...
  7. uurrdmrr

AGV K1S'in Kroniği Varmış

8. uurrdmrr

Ducati Hypermotard V2 SP ve Ducati Hypermotard V2

Ducati'nin sitesi Videosu
  9. uurrdmrr

Ağır hasarlı mı?

Güvenilir ağır hasarlı al sat yapan bir yerde ilan gördüm 'Geçmişinden çalınma kaydı var ağır hasar kaydı çıkar' yazıyor bu doğru mudur? veya böyle bir şey mümkün mü?
  10. uurrdmrr

Tracer 700'ü A2'yle sürebiliyor muyum?

3 4 Saattir yabancı ve Türk kaynakların çoğuna baktım ChatGPT'ye sordum vs. derken bazı kaynaklarda yanlışlık olduğunu gördüm. FZ6 Fazer için A2'ye çevirme kitlerini uyumlu sanıyordum ve FZ6 Fazer almayı düşünüyordum meğerse 3 4 beygir fazlalığından dolayı A2 kitiyle yazılımı ve projesiyle...
  11. uurrdmrr

Kawasaki indirimi

Foruma uzun süredir girmiyordum üniversite sürecimden dolayı. Instagram'da görmüşken motosiklet alım sürecinde olan arkadaşlara yardımcı olması için girip paylaşmak istedim. Video Videoda'da söylendiği gibi tüm Kawasaki modellerinde güzel hediyeler ve ödeme seçenekleri sunuyor ARN Motor
  12. uurrdmrr

Bim'de Motosiklet yağı

. Sabah babam atmış "ne gerek var motul'e 300-400TL vermeye" diyipte dalga geçmiş benimle :ROFLMAO: . Gören veya deneyen var mı bu markayı? Fiyatı 149.90.
  13. uurrdmrr

Petrol Ofisi Uygulaması

Öncelikle Selamın aleyküm , petrolde durduğumda hep görüyorum 3Kahvede1Kahve indirim , yağlara indirim vs. bu gün Petrol Ofisi uygulamasını indirdim ve hiç bir şey anlamadım. Plakamı , adsoyadımı ve numaramı yazıp kayıt oldum. Bir yerde direkt otomatik plakaya alınan benzine göre puan veriyor...
  14. uurrdmrr

Buna ceza yok mu?

Cidden çok komik bir video tesettürlü ablamızın gelene geçene hakaretler edip tek şeritli yolda park yeri olduğunu ve park lambasını bilmeden trafiğe çıktığını görüyoruz.
  15. uurrdmrr

Motosikletim tekliyor.

Merhaba , 11' model CBR125R sahibiyim motosikletle durmadan 150-200KM sürdükten sonra belli bir yerden sonra 6. vitesin sonunda motor tekliyormuş gibi gaz yememeye başlıyor ama anlık böyle 2-3 kez gazı birden bırakmışım gibi geri atıyor beni . Enjeksiyondan şüpheleniyorum , EBC marka balatayla...
  16. uurrdmrr

Titanik Türkiye

Onlar sarılıcaz diye buzdağına giriyordu bunlar el ele tutuşmak için birbirlerine. .
  17. uurrdmrr

Grenaj çizikleri için öneri.

Ticaret olsun diye aldığım CBR125R'ın sol grenajında fotoğrafta ki gibi çizikler var bunu ne kurtarabilir aklımda üstüne sticker atıyım geçeyim diyorum ama hem çizikleri alan kişi göremiycek ileride "bana çizik dolu motosiklet satmışsın" denmemesi için hem alan kişi kendi zevkine göre...
  18. uurrdmrr

Eksper gelmeden motosikleti kullanabilir miyim?

Yakın bir arkadaşım kaza geçirdi şükür çocukta bir şey yok motosikletin minimum 20-25bin TL hasarı var. %100 Karşı taraf suçlu girilmez levhalı yere girip onune kırıyorlar. Arkadaşta çalıştığı için sigortanın eksperi gelmeden motosikletin parçalarını söküp kullanabilir miyim? diye sormamı istedi...
  19. uurrdmrr

Burun Estetiği Hk.

Öncelikle iyi akşamlar , Temmuz ayında gerçekleştirdiğim kaza netincesinde burnumda 4-5 tane parçalı kırık , elmacık kemiklerimde çatlak , burnum ve kaşımda 5 dikiş olmak üzere bir hasar aldım. Geçen çerşambe 11/12/24 tarihinde burun estetiği oldum ve burnumun direğinin sol tarafına yapışıp öyle...
  20. uurrdmrr

Manisa- Antalya Turu

Konuyu buraya açmak mı mantıklı konu dışına açmak mı mantıklı karar veremedim buraya açıyorum. Yaz aylarına doğru soğuk hava ve buzlanma vs. bittikten sonra Manisa'dan çıkıp Antalya'ya gitme planım var . Hazır güzergahı olan , tamirci ve lastikçi vs. bulunan bir güzergah istiyorum yol boyunca...

Yeni mesajlar