MT07 Far sorunu

2021 Model MT07'ye sahibim sağanak yağmur altında 2 saat İstanbul'a gidip geldim motor 4 5 gün sürekli yağmur altındaydı ve kar yağarken15DK motor sürdüm sonrasında far çalışmamaya başladı arada 5saniye gidip sonra geliyor bu neden olur? Anakartlı sistem olduğunu düşünüyorum içi oksit yapmış veya kablo kopukluğu olabilir mi? Yarın kurutma makinesi ve bolca WD40'la içinde oksit vs. varsa düzeltmeye ve kurutmaya çalışıcam düzelir mi

benim de başıma geldi sağanak yağmurda sürdüm ertesi gün binince ampül patlayıverdi muhtemelen soket su almıştır sökebiliyorsan söküp kurut bir şekilde sökemiyorsan da bekle bence ledi yakarsa ciddi masraf

benim de başıma geldi sağanak yağmurda sürdüm ertesi gün binince ampül patlayıverdi muhtemelen soket su almıştır sökebiliyorsan söküp kurut bir şekilde sökemiyorsan da bekle bence ledi yakarsa ciddi masraf
Bunların far soketlerini vs. anlamadım çok karmaşıktı direkt her yerini WD40layıp kurutmayı düşünüyorum
Far kısmı böyle sökmek istesem baya uğraşlı gibi duruyor dün ölçümlerini yaptım farın soketlerine kadar 12V veriyor yani tesisatında bir sıkıntı yok İnşallah oksit yapmıştır yarın hava durumu güzel o ara dediğim şeyleri yapmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yalan konular açmayın yamaha bu cfmoto mu olmaz öyle şeyler
Farın gittiği gün keşke SR450 alsaydım diyorum

Bunların far soketlerini vs. anlamadım çok karmaşıktı direkt her yerini WD40layıp kurutmayı düşünüyorum
Far kısmı böyle sökmek istesem baya uğraşlı gibi duruyor dün ölçümlerini yaptım farın soketlerine kadar 12V veriyor yani tesisatında bir sıkıntı yok İnşallah oksit yapmıştır yarın hava durumu güzel o ara dediğim şeyleri yapmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Farın gittiği gün keşke SR450 alsaydım diyorum
wd40 elektroniğe sıkılmaz onun yerine yağsız kontak spreyleri oluyor onu sıkabilirsin onun dışında wd40 falan sıkma sakın ama bence kurumuştur kaç gün oldu

wd40 elektroniğe sıkılmaz onun yerine yağsız kontak spreyleri oluyor onu sıkabilirsin onun dışında wd40 falan sıkma sakın ama bence kurumuştur kaç gün oldu
Daha dün akşam yağmur yağdı yine 😂 yarın hava güneşli güneş altında bekletip saç kurutma makinasıyla destekliycem WD40 yağlı bir yapı bıraktığından sonraki su gelmesini vb. engeller diye düşünüyorum ama toz vs. yapıp yeniden kopma veya temassızlık sorunu yaşatabilir dediğiniz gibi yağsız kontak spreyi de mantıklı ama kontak spreyi şuan elimde yok yarın bir yerlerden tedarik etmeye çalışıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar