Buna ceza yok mu?

kadınların %99'u araba veya motor sürmesin lütfen ya... bak aklıma geldi sürücü kursunda 8 sırası beklerken kızın biri gelip çarpmıştı 220 kilo motorla devrildim sağa doğru, koruma demiri vardı ama insan bi gelir yardım eder ulan kitapsız "özür dilerim uwu" diyo sadece. aynı gün başka bi kız da pulsarla duvara girmişti :D ama işte bi tane de vardı ki güzergahta sürerken cg ile geliyodu arkadan arkadan 10 numara sürücüydü..

Motosikleti
D400
Arabacı kadının ehliyeti kasaptan aldığı belli de motorcu kadın da trafik içi tehlikeli.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ben bırak kadını kızı, arkamda tipine göre gelene yol veriyorum. Ama motor kullanışından anlıyorsun ne mal olduğunu. Arabacılardan daha çok korkuyorum.

önce bi gülme geldi, sonra "n'abıyon la salak gülme, çok acıklı bi durum bu" diye kızdım kendime. ondan sonra bi sinir geldi.

10 saniyelik videoda duygu melemeni oldum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
atamın tek hatasıdır kadınlara biraz fazla haklar vermiş

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
atamın tek hatasıdır kadınlara biraz fazla haklar vermiş
İyi de etmiş. Bunun sebebi kadınlara hak verilmesi değil, eğitimli kitlenin eğitimsiz kitleden daha az olması. (Burada okuma yazma oranından bahsetmiyorum, nitelikli eğitim almış, alanında liyakat sahibi bireylerden bahsediyorum.) Bu günlerin temeli marshall yardımlarıyla falan başlar.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
İyi de etmiş. Bunun sebebi kadınlara hak verilmesi değil, eğitimli kitlenin eğitimsiz kitleden daha az olması. (Burada okuma yazma oranından bahsetmiyorum, nitelikli eğitim almış, alanında liyakat sahibi bireylerden bahsediyorum.) Bu günlerin temeli marshall yardımlarıyla falan başlar.
yok abi ben bunun baya biyolojik olduğunu düşünüyorum

F54

memlekete herkes çok dürüst herkes çok namuslu bir ben şerefsizim :XD
arkadaşlar kapalı kadın/kız gördüğünüzde yolunuzu değiştirin bırakın kim uğraşırsa uğraşsın bünyeniz bu kadar cehaleti kaldıramayabilir

memlekete herkes çok dürüst herkes çok namuslu bir ben şerefsizim :XD
arkadaşlar kapalı kadın/kız gördüğünüzde yolunuzu değiştirin bırakın kim uğraşırsa uğraşsın bünyeniz bu kadar cehaleti kaldıramayabilir
Ben geri vites lambasını nerden bileyim gibi bir muhabbet geçti videoyu kapattım.

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Sümeyyeception yaşanmış normal. Kadın sürücüden hele de motor sürücüsünden uzak durmak lazım.

Vizörü kapatmasını tavsiye ediyorum böyle sağa sola hakaretle ters birine denk gelebilir.

Motosikleti
Ns200 15"

Trafiğe böyle bir yetkili abinin gelip trafiği aynı şekilde temizlemesi lazım.

• Beğen
Tepkiler: F54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar