- Konu Yazar
Cidden çok komik bir video tesettürlü ablamızın gelene geçene hakaretler edip tek şeritli yolda park yeri olduğunu ve park lambasını bilmeden trafiğe çıktığını görüyoruz.
İmam hatipleri kapatmazlar ancak verdikleri eğitimi güncellemeliler. 1400 sene önceki kafa ve teknoloji bu günlerde yavan kalıyor.İmam hatipler kapatılsın
İyi de etmiş. Bunun sebebi kadınlara hak verilmesi değil, eğitimli kitlenin eğitimsiz kitleden daha az olması. (Burada okuma yazma oranından bahsetmiyorum, nitelikli eğitim almış, alanında liyakat sahibi bireylerden bahsediyorum.) Bu günlerin temeli marshall yardımlarıyla falan başlar.atamın tek hatasıdır kadınlara biraz fazla haklar vermiş
yok abi ben bunun baya biyolojik olduğunu düşünüyorumİyi de etmiş. Bunun sebebi kadınlara hak verilmesi değil, eğitimli kitlenin eğitimsiz kitleden daha az olması. (Burada okuma yazma oranından bahsetmiyorum, nitelikli eğitim almış, alanında liyakat sahibi bireylerden bahsediyorum.) Bu günlerin temeli marshall yardımlarıyla falan başlar.
Ben geri vites lambasını nerden bileyim gibi bir muhabbet geçti videoyu kapattım.memlekete herkes çok dürüst herkes çok namuslu bir ben şerefsizim :XD
arkadaşlar kapalı kadın/kız gördüğünüzde yolunuzu değiştirin bırakın kim uğraşırsa uğraşsın bünyeniz bu kadar cehaleti kaldıramayabilir
kızımız bu konuda haklıBen geri vites lambasını nerden bileyim gibi bir muhabbet geçti videoyu kapattım.
Engelli Mi Bu Karı Bu Hareketler Ne Anlamsız Sinirlendim KadınaCidden çok komik bir video tesettürlü ablamızın gelene geçene hakaretler edip tek şeritli yolda park yeri olduğunu ve park lambasını bilmeden trafiğe çıktığını görüyoruz.
mağarada yetişmesi lazım insanın bunu bilmemesi için .Genel kültür bu sonuçta. Bir de yayınlamış bunu.kızımız bu konuda haklı![]()
yuhatamın tek hatasıdır kadınlara biraz fazla haklar vermiş