AGV K1S'in Kroniği Varmış

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kask kafana göre miydi?
Kaskın koruyuculuğu ispatlanmış işte hala ampır ampır konuşuyon.
Benim kaskım kaşlarımın az üstünden başlarken senin neredeyse saç çizginden başlıyor.

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
Bunlar kaskı takınca çizik dahi almayacaklarını falan mı düşünüyor ? İlginç

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hanım kızımız dilimize yeni bir söz öbeği eklemiş; icatsal şekil..

Geçmiş olsun diliyoruz.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Sharp testi yalan söylüyor. Bu kızı dinleyin. Agvleri çöpe atın. Kaskın icatsal şekli yanlış. Hem eli de yara olmuş. Onu da korumamış kask.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçmiş olsun diliyorum.
Kask görevini yapmış, hanım kızımız hala hayatta, kafa karpuz gibi yarılmamışsa kask işini yapmış demek.

Motosikleti
(yok)
Kask görevini yapmış korumuş kafayı daha ne olsun konforlu kazadan koruyan kask diye birşey icat edilmedi diye biliyorum ne garip insanlar var. Aynı kask bende vardı kavşakta hanım abla gazla freni karıştırıp 60 ile motoruma ve bana yandan girdiğinde korumuştu beni k1s. Hatta paramedik abiler kaskım ve dizliğim olmasa idi kazanın senaryosu çok farklı olur demişlerdi bana.

biraz, parası kadar bi koruma olmuş gibi geldi bana...

ben vaktiyle shoei nxr kaskım varken 2 kaza yaptım; ilkinde yüzümü dümdüz sanki bile isteye kafa atar gibi yere vurdum savrulmanın etkisiyle ve sadece dudağım ağız içinden hafif bi patladı. ikincisinde de önümü kesen araba sebebiyle motorun üstünden uçup yere kafa üstü düştüğümde de hiçbir şey olmadı.

yani, benle kask muhabbeti yapan herkese sorarım: kafan kaç para?

Kasklar boyun kırılmasını engellediğini ben daha hiç duymadım. Öyle olsa Rahmetli barkının boynu kırılıp ölmezdi
düşme anında boynumun kırılacağı vardı da kask mı korudu bilemem tabi. o kafa üstü çakıldığım anda "aha öldüm!" dedim zaten ben; ama ayağa kalktım.

benim boynum/kafam yana, omzuma doğru kaykıldı; öne ya da arkaya değil.

Utanmasa kazayı önlemediği için kaska b.k atacak. Artık kafadan nasıl girdiyse, kaska rağmen suratı yamulmuş. Valla k1s'e olan önyargım yıkıldı, güzel kaskmış.

Arkadaşın profiline bakınca resim resim2 seneye de giyer diye büyük almış olduğunu rahatça görüyoruz :D . K1S güzel veya kötü diyemem sağlamlık testine göre güzel bir kask ama daha kaskın nasıl oturması gerektiğini bilmeyen birisi kaskın tipi güzel diye böyle bir kazada kaskı nasıl kötüleyebiliyor .

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Video çekebiliyorsan kask görevini yapmıştır diye yorumladım. 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar