Grenaj çizikleri için öneri.

Ticaret olsun diye aldığım CBR125R'ın sol grenajında fotoğrafta ki gibi çizikler var bunu ne kurtarabilir aklımda üstüne sticker atıyım geçeyim diyorum ama hem çizikleri alan kişi göremiycek ileride "bana çizik dolu motosiklet satmışsın" denmemesi için hem alan kişi kendi zevkine göre değiştirebilsin diye pasta cila , Motul Çizik giderici vs. gibi hızlı uygulamalı bir çözüm lazım . Oturduğum yerde boyacılar işlerini güzel yapmıyor işlerini güzel yapan ustalarda da 1-2 hafta sıra ve çok uçuk fiyat çıkıyor. Ne önerirsiniz çiziklerin giderilmesi için?
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1....L7nAkZZGW5UiYsgh3rFwQUcxrWRIXavlw&oe=67C8D4D7

Pasta cila düşünebilirsiniz fakat bu kadar büyük ve derin çiziklerin giderilebileceğini sanmıyorum. Boya gerekecektir, belki rötuş boyası ile kurtarılabilir.

Motosikleti
Ns200 15"
Pasta cila ile çıkacak şeyler gibi durmuyor, en temizi boya atmak. Eğer el pratiğiniz varsa sprey boya ile çok güzel sonuçlar çıkıyor. Zamanında sprey boya ile bir çok tampon boyadım ve sonuçları mükemmeldi.

Pasta cila ile çıkacak şeyler gibi durmuyor, en temizi boya atmak. Eğer el pratiğiniz varsa sprey boya ile çok güzel sonuçlar çıkıyor. Zamanında sprey boya ile bir çok tampon boyadım ve sonuçları mükemmeldi.
Evet 1 kere Drift L'min tüm grenaj setini boyamıştım az buçuk kusurlu oldu . Bu gün attığım yerde ki çiziklere pasta attığım da neredeyse hepsi düzeldi sadece dibine girip detaylı veya flashla incelemek gerekli. Fotoğrafını çekip üstüne sticker atacağım .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar