Motosikletim tekliyor.

Merhaba , 11' model CBR125R sahibiyim motosikletle durmadan 150-200KM sürdükten sonra belli bir yerden sonra 6. vitesin sonunda motor tekliyormuş gibi gaz yememeye başlıyor ama anlık böyle 2-3 kez gazı birden bırakmışım gibi geri atıyor beni . Enjeksiyondan şüpheleniyorum , EBC marka balatayla balatasını değiştirdim , zinciri DID taktım sadece dişlilerini değiştirmedim durumları orta diye . Sizce neden yapar? çok inceleme fırsatım da olmadı bu gün ilk defa yaptı böyle bir şeyi.

Bana kesiciye sokuyorsun gibi geldi
Motorumun tüm vites aralıklarını ve nerede vites atıcağımı biliyorum , yeni bir sürücü değilim . Kesicide ki sesini ve nasıl kestiğini de biliyorum. Öyle bir şey değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7. Vitesi istiyor :)
Carrera 4s'lerde manuel 7 vites var onların şanzımanı uyar diye düşünüyorum . Tanıdık ustanız var mı bu işler için?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bu tarz sorunlarda benim aklıma ilk benzin pompası geliyor. Daha önce yaşadığım için ön yargı olmuş.

Bu tarz sorunlarda benim aklıma ilk benzin pompası geliyor. Daha önce yaşadığım için ön yargı olmuş.
Bende öyle düşünüyorum bir kaç kez daha yaparsa kontrol edicem , enjeksiyon derken benzin pompasını kastediyorum genelde ama o anlık yazıp geçiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende öyle düşünüyorum bir kaç kez daha yaparsa kontrol edicem , enjeksiyon derken benzin pompasını kastediyorum genelde ama o anlık yazıp geçiyorum.
valla senın anlattığın sorunu şuan güncel olarak tüm viteslerde motorumda yaşıyorum. NS200 2021
Yarın Motoru servise vericem, hafta sonu da arıza belli olucak.
İsmini kanıtlamış bazı ustalara video vs attım, hepsi benzın pompası dedi.

valla senın anlattığın sorunu şuan güncel olarak tüm viteslerde motorumda yaşıyorum. NS200 2021
Yarın Motoru servise vericem, hafta sonu da arıza belli olucak.
İsmini kanıtlamış bazı ustalara video vs attım, hepsi benzın pompası dedi.
Benim sadece 150-200KMyi tek kontakta gittiğimde ve bazı konumlarda sıkıştırınca öyle oluyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim sadece 150-200KMyi tek kontakta gittiğimde ve bazı konumlarda sıkıştırınca öyle oluyor.
şimdi servis aradı ve oksijen sensörü olduğunu söyledi. Duruma göre debriyaj balataları da yanmış olabileceğinden bahsetti.
Oksijen sensörünü orjinal değişimini okeyledim. Test sonrası diğerleri de belli olucak bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar