- Konu Yazar
Onlar sarılıcaz diye buzdağına giriyordu bunlar el ele tutuşmak için birbirlerine.
.
.
Bunlarda batı kekosu galibaOnlar sarılıcaz diye buzdağına giriyordu bunlar el ele tutuşmak için birbirlerine.
.
Siyah bilardo topu da içeri girdi abi videoda ondan dolayı kaybettiler.Üç top bilardo gibi olmuş. Bence nizami, bence sayı.
Z kuşağı bilmez, aman üç topla Amerikan bilardoyu karıştırmayalım.Siyah bilardo topu da içeri girdi abi videoda ondan dolayı kaybettiler.
üç top oynamadım abi garip geldiği için ama bir gün İnşallah oynanrım.Z kuşağı bilmez, aman üç topla Amerikan bilardoyu karıştırmayalım.![]()
Artık eski modası kalmadı, ben gençken oynarken de iyi oynayamazdım hep yenilirdim.üç top oynamadım abi garip geldiği için ama bir gün İnşallah oynanrım.
Ben alışık olduğumdan iyi delik tutturuyorum abi ondan dolayı arkadaşlar arasında genelde kazanıyorum ama dediğim gibi üç top hiç denemedim.Artık eski modası kalmadı, ben gençken oynarken de iyi oynayamazdım hep yenilirdim.
Karambol mü, 3 bant mı?Artık eski modası kalmadı, ben gençken oynarken de iyi oynayamazdım hep yenilirdim.
Karambol desem daha doğru olur, hiç öyle üç bant oynayacak kadar yetenekli olamadım.Karambol mü, 3 bant mı?
Afrika savana temalı bir sırtlan gezisi galiba abiNe diyordu Zafer Hoca: Motosiklet kaşınanı kaşır. Ayrıca böyle sürü halinde dip dibe, tabiri caizse döt döte motosiklet kullanmak nedir yav![]()