Arama sonuçlarınız

1. fusuy364

"Tepe gezileri bilmem kaçıncı" gezisi

Bu gün okul çıkışı yine yerimde duramadım. Fatih hocaya dedim: hocam seni muhteşem manzaralı bir yere götüreceğim."tamam" dedi. hemen bastık gaza kendimizi dağlarda bulduk. (daha önce burada paylaşmış olduğum...
  2. fusuy364

Tepe gezilerine devam

Dün hava yağmurlu ve aşırı derecede sisliydi. bu gün baktım hava biraz daha iyi. yine bir kaç tepe gözüme kestirdim ve düştüm yollara. yine yol bilmez iz bilmez şekilde hangi yol yukarı doğru tırmanıyorsa ben o yoldan gittim. tabi bu şekilde abartmıyorum belki 30-40 tane yol ayrımından...
  3. fusuy364

yeni motorum ile zirve-bu sefer engel yok:)

Az önce yine bir gezi gerçekleştirdim. Ardeşenden gözüken zirve tepeler hep dikkatimi çekiyordu.karlarda erimiş olduğundan yeni aldığım motorla bastım gaza çıktım zirveye. zar zor buldum yolunu. yollar sürekli bir sağa bir sola ayrılıp gidiyordu. yolu kötüydü ama bu sefer sıkıntı yok:P çünkü...
  4. fusuy364

Enduroya geçme zamanıydı ve geçtim-Yeni motorum QY200

Artık enduroya geçmek zamanıydı ve ben de öyle yaparak Ramzey QY 200 aldım. xf125 e göre daha kıvrak, çukur tümseklerde daha sarsıntısız,düz yolda rahatsız edici,yokuş yukarı ise tam bir canavar. fakat alışık olmadığımdan mıdır nedir,yokuş yukarı taşlı, çukurlu yolda tümsek ya da çukura arka...
  5. fusuy364

Rize [MT] Çamlıhemşin'e muhlama yemeye gezisi(Elint-Cakalaz-Fusuy364)

Sabahki gezimden dönüşte Gökhan'ın eczanenin oradan geçerken bakıyorum ki Doğan ve Gökhan eczanenin önündeler, bana el sallıyolar dur diye. hemen yanaşıyorum. Doğan yeni gelmiş ve bir gezi planlıyolar.ilk önce Ayder'e gitmeyi planlıyoruz ama Çamlıhemşine kadar gidip orada muhlama yiyoruz. işte...
  6. fusuy364

Yine dağ,tepe,kar gezisi

Bu gün yine hava güzel ve sıcaktı. Bu sefer Ardeşen'e bağlı Işıklı beldesinin tepelerini gözüme kestirdim ve bastım gaza. Karşıdaki tepeleri gözüme kestiriyorum. burası Işıklı o tepelerden vazgeçip Siprona yaylasına gidebilirmiyim diye düşünüyorum. 28 km. bi şansımı deneyim diyorum ama...
  7. fusuy364

enduro- karduro gezim(çevre tepeler ve ayder yaylasında kar safari)

Bu gün yine bir çılgınlık yapayım dedim. ama tek başımaydım. kimseyi bulamadım. neyse sabah erkenden kaltım. Ardeşen'e yakın bir kaç tepe vardı. oraları gözüme kestirdim ve bastım gaza. sonrasında da Ayder yaylasında kar safari. Şu sağdaki yoldan tırmanmaya başlıyorum.bu yola ilk defa...
  8. fusuy364

Elint ve Fusuy364 kış gezisi ve pikniği(Ayder yaylasına doğru)

Bu gün öğle vakitlerinde Ardeşen'de Elint'in yanına uğradım. Dedim hadi pikniğe gidiyoruz. Dedi tamam. dedim sucuk mucuk bişeyler alalım. dedi olur. dedim birkaç tane de kasa lazım ateş yakmak için. dedi buluruz. neyse buldu, alışveriş felan yaptık ve Cakalaz'ı aradık. dedik pikniğe...
  9. fusuy364

4. geleneksel Ayder yaylası kardan adam şenlikleri 5-6 şubat 2011

Ayder yaylasında yukarıda belirttiğim tarihte kar festivali olacaktır. isteyenler olursa beraber gidebiliriz.uzaktan gelecekler için kalacak yer sıkıntı olmaz. benim ev Ardeşende yaylaya 40 km uzaklıkta. Ben gideceğim motorla. yolu açarlar,sıkıntı olmaz.işte şenliğin programı: Çamlıhemşin Doğa...
  10. fusuy364

Karda Ağasar gezisi ve pikniği

Yaptığımız gezi ve piknik, geçen sene görev yaptığım Trabzonun Şalpazarı ilçesinin yaylalarında gerçekleşti. Bu piknikle eski günleri yadettik. ilk hazırlıklar motorların karnını doyurduk ilk önce ilk molamız karşıdaki dağların arkasına gideceğiz irtifa alıyoruz Fotoğrafın...
  11. fusuy364

Satılık Ramzey XF 125

Marka: Ramzey Model: xf 125 10V Km: 9000 Renk: Mavi Fiyat: 1600 TL İl/ilçe: Rize/Ardeşen Açıklama: temmuza kadar vergisi yoktur, muayenesi 2012'ye kadar, bakımları servislerce yapıldı.motor kendi üzerimedir. İletişim: 0533 493 63 39 ayrıca bakınız...
  12. fusuy364

Yöreye özgü Fındıklı Evleri gezisi-Muhteşem mimari yapılar ve manzaralar

Bu seferki gezimizi kültürel bir gezi olarak planladık ve Fındıklının yukarı köylerinde oralara özgü 150-200 senelik mimari yapıları fotoğrafladık.çay bahçeleriyle beraber güzel kareler yakaladık.sonrasında ise daha da yukarılara çıktık ve küçük pikniğimizi yaparak geri döndük. iyi seyirler...
  13. fusuy364

kış kış aydere gezisi

aldık poşetlerimizi, verdik gazı, çıktık Ayder yaylasına. kaydık doya doya. iyi seyirler. kayak malzemeleri: bir adet kalitesizinden poşet:cherry: çok feci kaydık:cherry:. eğim fazla olduğundan bayağı hızlı kaydık. bir de pist ara sıra kasisli olduğundan kayarken vücudumuz tümseklerde...
  14. fusuy364

Kaçkarlarda göl arama- macera dolu bir gezi

geçtiğimiz pazar yine bir motor iki kişi macera dolu bir gezi yaptık.Çıkacağımız yer Kaçkarlarda zirvelerde bulunan bir göldü. ama.......devamı fotolarda. iyi seyirler Ayı izi Tıkandığımız yer. Çat köyünde sağolsunlar alabalık çiftliği sahipleri...
  15. fusuy364

2 kişi 1 motor Zilkale-Gito yaylası gezimiz,muhteşem manzaralar

Gito yaylası Rizenin Ardeşen ilçesine 60 km uzaklıkta. yaklaşık 35 km asfalt, 15 km toprak yol yol durumu: bazı yerlerde çok kötü. dağa beri tırmanışta 12 km felaket bir yol, çok kötü,dik yokuş,çakıllı mıcırlı,tümsekli çukurlu. Rakım: 2400 manzara: muhteşem(gülü seviyoruz ve dikenine...
  16. fusuy364

Pokut ve Sal yaylası gezimiz. bir motor,iki kişi. süper kış manzaralar

Bu gün bi öğretmen arkadaşla motora atladık ve pokut yaylasına çıktık. 30 km motosiklet ile, 3-4 km yürüme ve sonrasında Allahtan bir jeep geldi de 10 km yürümekten kurtulduk:) Pokut yaylası hakkında ayrıntılı bilgiyi daha önceki bir gezi yazımda vermiştim. şimdi sadece fotoğrafları yükledim...
  17. fusuy364

Ayder gezim-güneşli havada akşam üstü sonbahar,kış manzaraları

Okuldan çıktıktan sonra baktım hava açık.bir anda karar verdim ve bastım gaza çıktım yaylaya. (Rize MT grubuna özrü bir borç bilirim. haber vermem lazımdı ama acil oldu ve akşam üstü gittim) tepelerde kar vardı ve güneşli havada akşam üstü çok güzel karlı dağ manzaraları elde ettim.fotoğraf...
  18. fusuy364

karbüratörle ilgili az önce edindiğim bir tecrübe

motorum haziran aylarında öksürür gibi yapıyordu. tekleyerek gidiyordu düşük devirde.vitesi yükselttiğimde gaza basınca motor boğulur gibi oluyordu.yavaşlayıp depriyaja bastığım zaman istop ediyordu.o zaman bir çözüm bulamamıştık. bu sorun 2 gündür yine vardı.forumda karbüratörle ilgili yazıları...
  19. fusuy364

vites kolu girişinden yağ sızıyor, yardım

motorumun vites kolunun takılı olduğu yerden yağ kaçırıyor. bi ustaya götürdüm. contası değişecek dedi.15 lira fiyat çekti.başka bir ustayı aradım , iki dakkalık iş o dedi,ücreti 5 liradır dedi. bu contayı ben değiştirebilir miyim. tecrübesi olan varmı bu konu hakkında. sağolun.
  20. fusuy364

motoru açma tekrar sökme usta ücreti. kazık mı yedim?

eksantrik dişlilerim aşınmış. motor takur tukur gidiyordu.servise götürdüm.motor açılıp dişliler değiştirildi. usta işçiliğe 150 aldı. dişliler de 50. motoru açıp geri takmaya bu kadar para alınması normal midir?

Yeni mesajlar