Tepe gezilerine devam

Dün hava yağmurlu ve aşırı derecede sisliydi. bu gün baktım hava biraz daha iyi. yine bir kaç tepe gözüme kestirdim ve düştüm yollara. yine yol bilmez iz bilmez şekilde hangi yol yukarı doğru tırmanıyorsa ben o yoldan gittim. tabi bu şekilde abartmıyorum belki 30-40 tane yol ayrımından geçmişimdir. Bu karadeniz toprak yolları inanılmaz. sürekli sağa sola ayrılıyor. Allah'tan kaybolmadım:p

Herşey şu şağdaki yola tırmanmakla başladı

yol da pek iyi değilmiş ama olsun. yola devam.

Biraz tırmanınca güzel bir manzara yakalıyorum

Bakalım bu yol beni istediğim tepeye götürebilecek mi

İşte yakındaki bir tepeye ulaştım ve güzel bir Ardeşen manzarası(direk hariç)

yol ayrımlarından bir tanesi

Şu karşıdaki tepeyi gözüme kestiriyorum

Bu arada Ayder'e kar yağıyor

güzel bir kahvaltı yapıyorum

Kahvaltıdan sonra bu sırtta yola devim ediyorum ama gözüme kestirdiğim tepeden uzaklaşıyorum. bakalım bu yol nereye gidiyor

Bu arada trafik işaret ve işaretçilerine uyalım:mrgreen:

Şu sağdaki yol bir tepeye çıkıyor gibi, bi çıkayım bakayım

Bu da ne:cyclopsan

Bir ağaç yolu kapatmış:p neyse biraz yürüyorum yukarı doğru

yine bir tepe ve güzel bir manzarayla karşılaşıyorum. aşağıda gözüken yol Ayder yolu

Geri dönüp yine şu tepeye gidebileceğim yollar arıyorum

Yolu karşıda gözüküyor ama bir türlü ulaşamadım. ama yaklaştığımı hissediyorum

İşte buldum yolunu:cat:

Bu gün şansım yaver gitmiyor arkadaş. yol kapalı. yukarıya yeni asfalt dökülmüş:pr:

e haliyle başka bir yol deniyorum(sağa sola dönenlerden)

ilkbahar gelmiş

bir adet makro çekim yapmadan geçmek olmaz

Bu arada bayağı bi tırmanıştan sonra böyle bir yere geliyorum. bakıyorum ki
sis bastırıyor:salut:. bundan sonra devam etsem de güzel manzaralar gözükmeyecek:pr:.neyse burada bir kaç fotoğraf çekip mecbur geri dönüyorum

Bayağı bi aşağı indikten sonra Ardeşen'e direk değil de yine değişik köylerden ve tepelerden gitmeye çalışıyorum.

bakıyorum ki bir mandalina ağacı.hemen fotoğraflıyorum.

Bu arada Ardeşen aşağıda ama ben nerdeyim:mrgreen:

değişik yerlerden geçiyorum. burada motor stop ediyor. sanırım yedeğe geçmek istiyor benzin:)

Bu yolu nasıl tırmandığımı bir ben bir de Allah biliyor.o nasıl bir şeydi öyle. kaygan zemin, yokuş yukarı arka teker bir sağ bir sol derken geçiyorum burayı ve sonrasında Ardeşene ulaşıyorum

Beni izlediğiniz için teşekkürler

Emeklerine tekerine sağlık :rendeer:

Bu arada trafik işaret ve işaretçilerine uyalım:mrgreen:

Bu gün şansım yaver gitmiyor arkadaş. yol kapalı. yukarıya yeni asfalt dökülmüş:pr:

bu iki resme koptum çok iyiler doğrusu :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her zamanki gibi süpersin abicim...birazda aşağı kelkit vadisine doğru insen daha çok güzel atmosferle karşılaşabilirsin..

aparat, teşekkürler. evet o fotoğrafları ben de çok beğendim. çok orjinaller.
cengaver29,teşekkürler. Kelkit vadisi dediğiniz yeri bilmiyorum. oraya da giderim birgün,belki de gitmişimdir:)
kircil, teşekkürler. bu yeni motorumla ikinci gezim. 1.sini de paylaşmıştım. profilimden bulabilirsiniz.

Fotolar süper, gezide öyle...O tepe senin bu tepe benim, ne güzel yahu;hemde tek başına! Bende birgün aynı sizin gibi bir tepeyi kafaya koyup ana yoldan toprak yola saptım, şöyle iki km kadar çıkıp devam edince tam yolun ortasında kulaklarını diklemiş havlaya havlaya üzerime yerişen hayvan gibi "iti" görünce gazlayıp geri kaçmıştım. Tek gezince insan tırsıyor bu varlıklardan:)Sırf bu yüzden fazla açılamıyorum dere tepe:(

turkmath, teşekkürler.ben de aynen dediğiniz gibi hayvan gibi "it"lerle çok karşlaştım. karşılaşınca hemen duruyorum. o zaman havlamayı keserler.kesmeseler de yanında havlayıp dururlar. bişey yapmazlar. kaçarsan her zaman kovalanırsın:cat:
(bu arada matematikçi misiniz)
siyahatmaca teşekkürler.bi tane bu tarz motosikleti olan birisi olsa süper olacak. ben genelde bir öğretmen arkadaşımla beraber gidiyorum. bu hafta o müsait değildi.

Çok güzel bir gezi olmuş kafamda olan motoruda tanıma fırsatı oluyor arada motorla ilgilide birşeyler söylerseniz çok yardımcı olur.

brs3417, teşekkürler. bu motorun torku çok iyi. yokuşları çok rahat çıkıyor.iki kişi bile çıktık,hiç zorlanmadı. şimdilik gözlemlediğim bu.

gardaş makinayı değişmişsin heralde yakışır sana. hayırlı olsun.

gardaş makinayı değişmişsin heralde yakışır sana. hayırlı olsun.

teşekkür ederim. size özendim ve değiştirdim:cat: taa baştan demiştiniz zaten bana değiştir artık şu makineyi diye.tavsiyenize uydum:wiinkk:kısmet bu zamanaymış. ama gerçekten çok farkediyor diğer motora göre. bununla taş maş,çukur mukur pek takmadan yokuş yukarı hiç zorlanmadan çıkıyorum

kardeş on numara olmuş gene sırf senden özendim bu yaz köye giderken enduro motor alcam yahu masraflara soktun beni ya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar