çok güzel fotolar yakalaşmışsın özellikle şu tam sis çökerken çektiğin fotoğraflara bayıldım
devamını bekleriz 
turkmath, teşekkürler.ben de aynen dediğiniz gibi hayvan gibi "it"lerle çok karşlaştım. karşılaşınca hemen duruyorum. o zaman havlamayı keserler.kesmeseler de yanında havlayıp dururlar. bişey yapmazlar. kaçarsan her zaman kovalanırsın:cat:
(bu arada matematikçi misiniz)
çok güzel fotolar yakalaşmışsın özellikle şu tam sis çökerken çektiğin fotoğraflara bayıldımdevamını bekleriz
![]()
Eh sayılırım, diplomada öyle yazıyor en azındanŞöyle bir cesaretimi toplasam söylediğiniz yöntemi bir deneyeceğim. Neyse ilk önce küçük köpeklerde denerim:mrgreen:
bide ben alabilsem şun lardan bitane...
bi üretseler seni o kadar yukarıya çıkarak motürü alırsın...
güzel gezide yapmayın kardeşim canımız çekiyor....
Öncelikle Motorun Hayırlı Olsun Abi...
Güzel Gezi Olmus Her zamanki Gibi
Bir Günde memLeketim Rize/Pazar'dan Resimler Çekte KOy Yaw ÖzledimHaçkuna Dogru Tırmanmaya Başla Oranın Yolları Ve Manzarası Güzel 15Dk Filan Cıkarsın Zaten
HaçkUN Yolu Merkez Camideen Yukarı Dogru Gittiginde Hiç Sapmadan Devam Edersen Orası Arap Mahallesinden Yukarı doogru![]()
Senin yanına bi yol arkadaşı lazım : )Bu yaz bende köye giderken ufak bi enduro cross tarzı bişeyler yakıcam ucuza bulabilirsem ardeşende beraber çıkmadık tep ebırakmayız : ) Tekerin düz bassın..
En Mükemmel Yere Artık Krosla Tırmanmaya Başlamalısın Abi Anzere Dogru![]()