Arama sonuçlarınız

1. Levsy

Limitleri trafikte zorlamak

PA3YPPJtMks
  2. Levsy

Benzine 8 - 9 Kuruş Zam

Akaryakıt ürünlerinden 95 ve 97 oktan benzinlerin satış fiyatı bugünden geçerli olmak üzere litrede 8-9 kuruş artırıldı. Akaryakıt dağıtım şirketlerinden Shell'de 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatı Ankara ve İstanbul'da litrede 3,95 liradan 4,03 liraya, İzmir'de 3,94 liradan 4,02 liraya...
  3. Levsy

Çift Silindir Çok Temiz Mobylette Videosu

Bu ortamda çift silindir mobiletleri apaçi işi görür ve pek sevmeyiz, hani üstüne uzanarak yarışırlar ya.. Bu davranış şekline sahip olmakta da haklıyız. Ama o kadar temiz ve özenle toplanmış bir çift silindir Mobylette videosuna denk geldim ki, burada paylaşmaktan kendimi alamadım :) Bu en...
  4. Levsy

Mobese'ye takılanlar bu kez güldürdü.

http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=13548 Mobese'ye takılanlar bu kez güldürdü.
  5. Levsy

Midilli atları çalıp kestiler

SAKARYA’nın Hendek ilçesindesi Selman Dede Mesire alanında oluşturulan mini hayvanat bahçesindeki midilli cinsi iki at, kimliği meçhul kişiler tarafından çalınarak mesire alanı yakınında kesildi. Hırsızların, atları kesip derilerini yüzdükten sonra etlerini aldıkları anlaşıldı. .... Olay...
  6. Levsy

Düşüncelerimiz yaşamı etkiliyor mu?

Son dönemlerde kafa yorduğum konu hakkındaki bir makaleyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Çünkü artık bu fikrin doğruluğuna inanmaya başladım. Hayatımıza Yön Veren Düşüncelerimiz ‘Çekim Yasası’ adıyla sanki yeni bir buluşmuş gibi sunulan bir yöntem var ki aslında uzun zamandır bilinen bir...
  7. Levsy

Artık Üşümeye Son

Konya'da 37 yaşındaki Adnan ve Uğur Kal isimli ikiz kardeşler araçlardaki elektrik sistemine bağlanarak kullanılabilen ve 6, 12 ve 24 wolt elektrikle ısıtılan pantolon ve yelek üretti. Isıtmalı yelek ve pantolon ile ilgili bilgi veren Kontrol Sistemleri Teknikeri Adnan Kal, "Kışın özellikle...
  8. Levsy

İstanbul Valisi'nden emniyet şeridi uyarısı

İstanbul Valisi'nden emniyet şeridi uyarısı İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, emniyet şeritlerinde izinsiz geçişlere fırsat vermeyeceklerini ve bu konuda yoğun denetimlerin devam ettiğini vurgularken, sürücülere ‘İhlal eden cezayı yer.’ mesajını verdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü uğurlamak...
  9. Levsy

Alo kaza yaptım - Motora bişey oldu mu?

O kredi için ağladı, yakınları motoru sordu Antalya’da motosikletiyle kaza yapan 45 yaşındaki Nurettin Delen, ambulans beklerken sakat kalması durumunda bankadan çektiği krediyi nasıl ödeyeceğini sayıkladı, telefonla ulaştığı yakınları motosikletin durumunu sordu. KREDİ BORCU İÇİN HÜNGÜR...
  10. Levsy

Trafik kontrolünde fıkra gibi olay.

Ricayla direksiyona geçmesini sağladığı kişi 76 promil alkollü çıktı. 01 Ocak 2011 Cumartesi Konya'da trafik kontrolü olduğunu fark eden sürücü, yoldan tesadüfen geçtiği sırada ricayla direksiyona geçmesini sağladığı kişi de alkollü çıkınca ''Madem alkollüydün, niye direksiyona geçtin? Biz...
  11. Levsy

Hatay'daki ilginç motosiklet kazaları.

Tamamı aptalca kazalar. :) Kazaların bir kısmı videoda yazdığı gibi göz göre göre geliyor. İlk iki kaza baktığın yere gidersin durumuna benziyor. İki tane motosiklet kafa kafaya çarpışma kazası ve bir de açılan kapıya çarpma vakası var ki gerçekten ilginç. 12342
  12. Levsy

Uçan Motorlar

Yarış pistlerinde bu türden noktalar olduğunu bilmezdim. Ya da bunlar çok hırslı, pistin o noktasındaki yol durumunu takmıyorlar. :) XrzIMPmNE98
  13. Levsy

Kuralına göre değil, kafamıza göre süreriz.

Facebook'u çok kullanmazdım. Bugün biraz motosiklet ile ilgili arama yapınca şu topluluğun sayfasına rastladım: Kuralına göre değil, kafamıza göre süreriz Şu an 5.728 hayranı veya üyesi her neyse ondan var :)
  14. Levsy

Motosiklet aşkının böylesini gördünüz mü?

Motosiklet tutkusunun engel tanımadığına dair ama gerçek, ama kurgusal bir çok video izledik. Ama böylesini ben ilk defa görüyorum. Sanırım forumda daha önce paylaşılmadı. http://www.izlesene.com/video/motosiklet-aski-daima-devam-eder!/2842899
  15. Levsy

High Side ve Low Side Kaza Örnekleri

İlk videodaki düşme nedenini tam anlayamadım. Yol kuru ve kaymaya neden olacak bir etken yok gibi. Sürücünün gaz kontrolü hatası yüzünden mi oluyor bu kaza? Bu benim en korktuğum kaza şekillerinden biridir. :cyclopsan rlMbFlPzS24 İkinci videoda bariz şekilde viraja hızlı girdiği için çok fazla...
  16. Levsy

Kaza riskinde soğukkanlı olmanın ve ustalığın hayat kurtarması.

Ama motosiklet ama otomobil kullanırken, izleyeceğiniz durumda sürücülerin tamamına yakınını sadece tüm gücüyle frenlere basmaktan başka bir şey yapmaz. Olayın şansa bakan tek tarafı "o an" karşı şeritte bir araç olmaması. Gazetecinin attığı başlığa ilk defa katılıyorum :P 11891
  17. Levsy

Rüzgarın gücü...

twAHtieTZm8
  18. Levsy

Cenaze törenindeki ilginç/anlamlı konuşma.

Video diğer kaynaklar ve Hürriyet'te gerçek bir tören gibi aksettirilmiş ancak senaryoya benziyor. Her ne şekilde olursa olsun, verilen mesaj çok anlamlı :salut: 11501
  19. Levsy

Yunuslar Turistlere Çarptı

MOTOSİKLETLİ POLİSLER TURİSTLERE ÇARPTI Antalya´da telsiz anonsu üzerine bir olaya müdahale etmek için Muratpaşa Mahallesi´ne gitmek isteyen motosikletteki polis memurları Ömer Ezgi ve Sebahattin Doğan, karşıdan karşıya geçmek isteyen Belçikalı turist çift 66 yaşındaki Walker Albert Mareels ile...

Yeni mesajlar