Mobese'ye takılanlar bu kez güldürdü.

Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz yahu.

Otoyolun ortasından koyun sürüsü geçiriyor çoban.

valla motosikletlinin polisten kaçması süper inşalah motorcu polise yenik düşmemiştir:)

valla motosikletlinin polisten kaçması süper inşalah motorcu polise yenik düşmemiştir:)

İnşallah polis yakalamış, üstüne de kallavi bir ceza kesmiştir. Trafikteki herkes kurallara uymak zorundadır. Uymanı polisler cezalar vasıtasıyla zorla uydururlar.

Gülmekten öldüm valla :queen: Paylaşım için teşekkürler.:rendeer:

1.00dk. dayı beni çok güldürdü.Dayı zaten uzatmaları oynuyor artı olarakta kendi gidip arabaya çarpıyor.Şimdi bu dayı ölse araba çarptı öldü olur:mrgreen:

Dayı hakkaten filmmiş:).Polis memurunun azminede hayran kaldım. Motorla okadar sürükleniyor ama bırakmıyor. O motorcuyu motordan indirebildiyse vay haline:). Sadece para cezesıyla kurtarması zor gibi.Türk polisin şefkatli ellerini tatmış olması yüksek ihtimal:p

Son düzenleme:
Dayı hakkaten filmmiş:).Polis memurunun azminede hayran kaldım. Motorla okadar sürükleniyor ama bırakmıyor.:) O motorcuyu motordan indirebildiyse vay haline. Sadece para cezesıyla kurtarması zor gibi.Türk polisin şefkatli ellerini tatmış olması yüksek ihtimal:p

:queen::p:mrgreen::cherry::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Dayı süper ya,şimdi aklıma geldikçe gülüyorum şirkette kendi kendime :)

Ters seritte gidip otoya toslayarak devrilen ve teker yapacağım derken arkadaşını düşüren motorcuların abukluğundan ziyade o dayı dikkati çekmiş :) Bence o adam yanında en azından bir torunu olmadan sokağa çıkmamalı :)

Şimdi bu dayı ölse araba çarptı öldü olur:mrgreen:

Evet öyle olması lazım :cat:
Aracın yaya geçidindeki dayının geçmesini beklemesi gerekir normalde. Tam tersi önüne önüne sürüyor, aracım ya illa ben geçecem önce mantığı.
Ama ne sürücü bu kuralı biliyor, ne de yaya. Şimdi o da diyodur gittim arabaya çarptım diye :p

Son düzenleme:
yani amcanın azmine hayran kaldım .. inatla gitti arabaya çarptı :D :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar