Alo kaza yaptım - Motora bişey oldu mu?

O kredi için ağladı, yakınları motoru sordu

Antalya’da motosikletiyle kaza yapan 45 yaşındaki Nurettin Delen, ambulans beklerken sakat kalması durumunda bankadan çektiği krediyi nasıl ödeyeceğini sayıkladı, telefonla ulaştığı yakınları motosikletin durumunu sordu.

D12105016.jpg

KREDİ BORCU İÇİN HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Kaza, Antalya’nın Kepez İlçesi’ne bağlı Gündoğdu Mahallesi’nde meydana geldi. Demir doğrama ustası Nurettin Delen, 07 BDD 97 plakalı motosikleti ile Seyhan Caddesi’nde giderken, Kepez Spor Tesisleri önündeki kavşakta 26 yaşındaki Yakup Seyhan yönetimindeki 07 NKR 13 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yere savrulan Delen için görgü tanıkları ambulans çağırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yolda yatan yaralının güvenliğini sağladı. Kazayı gören meraklılar da olay yerine koştu. Çoğunluğu öğrencilerden oluşan meraklılar ile yaralı arasında ilginç diyaloglar geçti.

-ALO KAZA YAPTIM - MOTORA BİR ŞEY OLDU MU?

Çevredekilerin, "Korkmayın bir şeyiniz yok, ambulans da yolda" sözleri üzerine Nurettin Delen, "Ben kredi çektim. Ya sakat kalırsam, krediyi nasıl ödeyeceğim" diyerek, hüngür hüngür ağladı. Cep telefonuyla yakınlarını arayan Nurettin Delen ikinci kez yıkıldı. Telefonun diğer ucundaki kişinin Delen’in sağlığı yerine motosikletin durumunu sorması, demirciyi çileden çıkardı. Telefondaki kişiye bağıran Nurettin Delen, "Ben canımla uğraşıyorum, sen motoru soruyorsun" diyerek telefonu kapattı.

Olay yerine gelen ambulans, Nurettin Delen’i alarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü. Tedaviye alınan Delen’in sağ bacağının kırıldığı belirlendi.

(Hürriyet)

Kaza anında insanın aklından neler neler geçiyor. Korku ile karışık endişe.. Kırık bacakla kurtarması da şans sayılır. Bir dizlik taksaydı belki bacağı kırılmayabilirdi, ama bilemeyiz tabi. Belki korumanın önemini anlar bu kazayla.... Tez iyileşir inşallah.

bu adamı anlayabiliyorum çünki benim ailemdede paragöz insanlar çok kaza yapsam motorun hurdasına müşteri ararlar bizimkiler

Kazazedeye acil sifalar.
Memleketin durumu bir kez daha gozler onune seriliyor bu haberle....
Koyun can derdinde, Kurt koyun derdinde...cok dusundurucu ve uzucu bir hal aldi memleketimiz ve insani. Mal, candan daha degerli:pale:

Geçmiş olsun ... Dikkatimi çekti yine antalya var burda birşey.:pr: Korumasız o kadarla atlatmış yine iyi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mondial cup galiba,kazazedenin alın terini düşünmesi kadar doğal bir durum yok, telefondakinin kötü niyeti yoktur belki ama densizlik yapmış.Acil şifalar.

öncelikle geçmiş olsun diyorum hemşehrime.
sanırım motoru emanet almış adamdan ve motorun sahibini arıyor.
kazada çok garip şeyler geliyor insanın aklına.bende ilk düşündüğün "annem çok üzülecek" ikinci "kız arkadaşıma ne derim?" üçüncü " motorumda ne kadar masraf olur acaba?" kendime gelecek hasarı hiç ama hiç düşünmedim bile

sosyolojik araştırma gerektirecek, yurdum insanının garip halleri!!!

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun ... Dikkatimi çekti yine antalya var burda birşey.:pr: Korumasız o kadarla atlatmış yine iyi.

bir antalyalı olarak açıklayayım.memleketimin yazı da kışı da sıcaktır.koruma insanlara zulüm geliyor.forumu takip etmeden önce 20 liralık kaskla geziyordum (sadece polisten korusun diye) şimdi Ls2 kaskımı aldım, full korumalı montumu aldım, motoruma kavuşmayı bekliyorum

Aslında kimse kusura bakmasın ama kazayı yapan arkadaş birazcık mızmızmış. Kötü bişi tabiki ama mızmızlık yaptığıda bi gerçek. Bide olayı şöyle hayal edelim:
--- alo kaza yaptım
- (telefonla aradığına göre bişi olmamış en fazla kırık çıkık vardır) motor ne durumda?
--- ben burda canımla uğraşıyorum sen ne diyosun
- (espiri anlamında) geber lan
--- ne
- evet doğru duydun motor kadar kıymetin yok
--- ühühühühühüüeeeeee ıngaaa ıngaaaa ölim o zaman
- salaksın olm biliyon dimi

geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar