Arama sonuçlarınız

1. E

Motorum giderken tekliyor ve stop ediyor ?

merhaba arkadaşlar motorum yolda giderken aniden teklemeye başlıyor gaz yemiyor ve stop ediyor aradan 20 dk geçtikten sonra çalışıyor 500 metre gittin gitmedin yine stop ediyor 2 defadır bunu yaptı tekrar yapar diye korkumdan dışarı çıkartamıyorum motoru bu sorun neden kaynaklı olabilir acaba...
  2. E

Mondial Drift Lastik Önerisi ?

merhaba arkadaşlar ben motoruma yeni lastikler almayı düşünüyorum çünki orjinal lastikleri acayip kayıyor hele arkada artçıda varken kaymak gibi kayıyo yolda :D kuru ıslak farketmiyo bana lastik önerebilirmisiniz lütfen michelin pilot street düşünüyorum ama asfaltta çevre yollarında vb...
  3. E

İlk Motorumu aldım nihayet :)

evet arkadaşlar uzun bir arayıştan sonra bugün itibariyle 2013 model 2800 km de mondial drift almış bulunmaktayım :) motor 1 yıl garajda yatmış 1. üstünde orjinal lastikleri takılı sizce değiştirmeli miyim çünki bana pek güven vermedi açıkçası lastikler ? michelin pilot street almayı...
  4. E

Sizce Ekipmanlar Konusunda Doğru Seçim Yapmış mıyım ?

merhaba arkadaşlar bugün ekipmanlarımı sipariş etmiş bulunmaktayım bütçem biraz kısıtlı olduğu için şimdilik idare etmelik aldım bu ekipmanları sizce doğru bir seçim yapmış mıyım ? not : kaskım olduğu için onu yazmadım Mont : http://www.n11.com/prosev-7103-motosiklet-mont-grey-P31469285...
  5. E

Motorsiklet Mont Önerisi ?

merhaba arkadaşlar tüm ekipmanlarım tamam sadece montum kaldı ama mont seçiminde çok kararsızım 2 - 3 gün sonra motorumu alıcam ama ekipman olarak sadece montum eksik kaldı bana yardım edebilirmisiniz bir montun nasıl özellikleri olmalı ben 1 tane mont buldum ama almalı mıyım ? bütçem 300 tl ile...
  6. E

sonunda ilk motorumu alıyorum :)

merhaba arkadaşlar aralık ayından bu yana bekliyordum ehliyet için ve sonunda ehliyetimi elime aldım :D paramı biriktirdim ve bu hafta artık bir motor almak istiyorum . ilk motorum olacağı için küçük cc bir motorla başlamak istiyorum yamaha ybr 125 ' i çok araştırdım yaşadığım bölgede uygun...
  7. E

direksiyon sınavı 8 çizme sorunu ?

merhaba arkadaşlar 2 gündür direksiyon derslerine gidiyorum motoru çok iyi bir şekilde kullanmama rağmen (stop ettirmeden kaldırıyorum , slalom yapabiliyorum demir panelin üstündende rahat geçebiliyorum) lakin 8 çizme olayını bir türlü çözebilmiş değilim nasıl üstesinden gelebilirim ?
  8. E

ekipman seçimimde yardım edermisiniz ?

merhaba arkadaşlar artık motorumu almama sayılı günler kaldı ve motoru almadan önce ekipmanlarımı tamamlamak istiyorum ama kararsızım sizce hangi ekipmanları almalıyım ? mont olarak bu iki mont arasından hangisini önerirsiniz ...
  9. E

Ekipman ve motor için lastik önerisi

merhaba arkadaşlar nisanın ilk haftası ilk motoruma kavuşuyorum ve güvenli sürüş için ilk önce lastiklerini değiştirmek istiyorum ekipmanlarımıda o zamana kadar tamamlamam lazım ekiman seçimim şunlar olacak Ekipmanlar : Dizlik ...
  10. E

kredi çekip bu motor ve ekipmanları almalı mıyım ?

merhaba arkadaşlar motora yeni başlayacağım ehliyetimi almaya çok az kaldı ve kredi çekip hemen bir motorsiklet almak istiyorum alacağım motorsiklet tvs apache rtr 150 2. el 2013 yeni kasa modellerinden almak istiyorum ekipman olarakta şunları ; kask ...
  11. E

4000 - 5000 tl arası başlangıç motoru ilk motorum ne önerirsiniz ?

merhaba arkadaşlar ilk motorumu alacağım ama çok kararsız kaldım aklımda honda cbr125r var onunda fiyatı yüksek olduğu için kendimi maddi sıkıntıya sokmak istemiyorum alternatif olarak hangi motorları önerirsiniz ? boyum 1.70 kilom 55 teşekkürler şimdiden :)
  12. E

İlk Motorsikler Olarak Honda CBR125 R Nasıl?

merhaba arkadaşlar ilk motorsiklet olarak honda cbr125r almayı düşünüyorum 2. el alacağım motoru benim boyum 1.70 kilom 55 ayaklarım yere tam oturur mu rahat olabilirmiyim motorda ?
  13. E

motor alacağım bütçem 3500 tl hangisini almalıyım ?

Merhaba arkadaşlar yeni motor almayı düşünüyorum bütçemide yukarı yazdım şuan düşündüğüm motorlar 1.mondial 125 mh drift 2.yamaha ybr 125 2. el 3.bajaj discover 125 Veya sizin önerebileceğiniz motor varmı var mı ?
  14. E

Honda Cbr 125 2006 Modeli Alınır Mı ?

merhaba arkadaşlar yeni motor alacağım ve güzel bir şeyler almak istiyorum temiz birşey buldum ama sizede danışmak istedim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-yil-basina-ozl-2006-model-honda-hayat-onda-cbr-125-farkini-yasa-191315476/detay bu motor nasıl ? alınır mı
  15. E

İlk Motorumu Alacağım Yardım Edermisiniz ?

Merhaba Arkadaşlar İlk Motorumu alacağım ve bunun için 4000 lira kredi çekmeyi düşünüyorum 2 motor arasında kaldım hangini önerirsiniz ? 1.Mondial 125 MH Drift 2014 Model :3493 TL 2.Honda CBR 125 2006 Model : 2500 - 3000 TL Sizce Hangi Motoru Almalıyım ?
  16. E

Mont , Kask , Eldiven Alacağım Yardımcı Olurmusunuz ?

merhaba arkadaşlar yakında yeni motor alacağım ve kış aylarında motorun üstünde donmamak için bazı ekipmanlarda almak istiyorum :) öncelikle kask almak istiyorum internetten şu kaskı buldum ama nasıldır bilmiyorum benim hoşuma gitti ...
  17. E

A2 Motorsiklet Ehliyeti Alacağım Bir Kaç Sorum Var ?

merhaba arkadaşlar ocağın 5 inde sürücü kursuna a2 ehliyeti almak için gideceğim martta sınavlar başlayacak bir şey soracağım motorsiklet sürmeyi biliyorum direksiyon sınavından geçerim diye tahmin ediyorum normal test sınavı çok zor mu ?
  18. E

İlk Motorumu Alacağım ? Mondial

Merhaba arkadaşlar ilk motorumu alacağım önceden yarı-otomatik motor sürmüşlüğüm var küba cg-100 yeni alacağım motor mondial mh drift 125 veya mondial 100 mg superboy olacak benim istediğim tek şey titreşimin olmaması 2. el almayı düşünüyorum bütçem en fazla 1.500 tl 125 lik motor almayı...

Yeni mesajlar