sonunda ilk motorumu alıyorum :)

merhaba arkadaşlar aralık ayından bu yana bekliyordum ehliyet için ve sonunda ehliyetimi elime aldım :D paramı biriktirdim ve bu hafta artık bir motor almak istiyorum . ilk motorum olacağı için küçük cc bir motorla başlamak istiyorum yamaha ybr 125 ' i çok araştırdım yaşadığım bölgede uygun fiyatta 2011 model 16000 km de buldum karar kıldım derken birden uygun fiyata hemde daha yeni bir tvs apache buldum 2012 model 8000 km de ve yamaha ybr 125 ten vazgeçtim ybr tam bana göre aslında ama motorun gidişini beğenmedim 1.vitesten 2.vitese 3 metre gitmeden hemen bağırmaya başlıyo vites aralıkları çok düşük tam olarak tvs yi bilmiyorum yarın tvs ninde yanına gideceğim boyum 1.70 kilom 55 ybr nin üstüne oturduğumda ayaklarım yere tam basıyor tvs bana büyük gelir korkusu var inşallah tam olurda hiç düşünmeden tvs yi alırım :D ama size yinede danışmak istiyorum pişman olurmuyum tvs yi alsam ?

Her iki motoruda kullandım.Her ikiside kullanıcı dostu,az yakan motorlar.ybr deki konfor ve sorunsuzluk tvs de yok.Tvs deki ivmelenme ve hızda ybr de yok.Her ikisinde orgınel lastikleri için katil diyebiliriz.Ybr ırc lastiklerle süper oluyor.Tekrar hangisini alırsın desen ikisinide almayıp Cbf 150 bakardım.

Her iki motoruda kullandım.Her ikiside kullanıcı dostu,az yakan motorlar.ybr deki konfor ve sorunsuzluk tvs de yok.Tvs deki ivmelenme ve hızda ybr de yok.Her ikisinde orgınel lastikleri için katil diyebiliriz.Ybr ırc lastiklerle süper oluyor.Tekrar hangisini alırsın desen ikisinide almayıp Cbf 150 bakardım.

Neden cbf biraz acarmisiniz? Ybr mi cbf mi konunda bana gercekten tutarli birkac sebep soyleyebilirmisiniz?

Yapı itibariyle ve oturuş pozisyonu bakımından daha elverişli benim için.Üçünününde birbirinden çok fazla üstünlüğü yokdiye düşünüyorum.Cbf daha konforlu ve titreşimsiz diğer iki motora göre

motorum tvs apache yeni kasalardan.Babamın boyu 1.67 falan çok rahat kullanıyor.boyu sorun etme.150ccye göre en iyi performansı istiyorsan, baktığında sportif duruş istiyorsan git apache al kalitesini merak etme 2 yıldır kullanıyorum en ufak arızası olmaı.ha dersin ki ben ağır ağır giderim yağ yakarım beni taşısın a noktasından b noktasına götürsün şekil mekil önemli değil o zaman oklar cbf yi gösteriyor.Tvsye Bok atanlar olacaktır limuzin gibi cbf ile tin tin gidenler konuşabilir ama sen apacheyi git forumdaki kullanıcılarına sor.En iyi bilgiyi oradan alırsın sağdan soldan duyanlardan değil.Hakkında hayırlısı..

hocam ben görünüş taraftarıyım bide ybr ile 100 km hıza çıkana kadar yarım saat geçiyor :) hani gazı açtığında 100km hıza rahat çıkabilen bir motor olsun yeter 100 den fazla basmam zaten 100 km hızda sabit giden bir motor olsun birazda görünüş olsun motorda yeticek

Neden cbf biraz acarmisiniz? Ybr mi cbf mi konunda bana gercekten tutarli birkac sebep soyleyebilirmisiniz?

CBF150 YBR125'den çok daha konforlu bir motosiklet. Bana göre bu açıdan kıyaslaması bile olmaz. Ayrıca 150 cc olduğundan çekişi daha iyi. CBF150 ile artçınızla birlikte istediğiniz yere yorulmadan gidebiliriniz. Bir kere sürün zaten hemen farkı görürsünüz.

yeni konu nasıl açılır

2015-04-19133906.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar