A2 Motorsiklet Ehliyeti Alacağım Bir Kaç Sorum Var ?

merhaba arkadaşlar ocağın 5 inde sürücü kursuna a2 ehliyeti almak için gideceğim martta sınavlar başlayacak bir şey soracağım motorsiklet sürmeyi biliyorum direksiyon sınavından geçerim diye tahmin ediyorum normal test sınavı çok zor mu ?

ben 13 aralıkta girdim kardeşim bi yazılmaya gittim bi de sınav giriş belgemi almaya tek bir gün dahi derse girmedim, son 2 gün oturdum bi kaç saat çıkmış soruları çözdüm trafik levhalarına falan çalıştım, motora çalıştım ama ilkyardım biraz bilgi istiyor.74 aldım.hiç çalışmadan deneme sınavına çağırmışlardı 88 aldım ama ilkyardım zor biraz kardeşim korkacak bir şey yok ama hiç çalışmadan olacak degil.çıkmış soruları çöz ben http://www.ehliyetsinavsorularicoz.net/ bu siteden çözdüm çok yararı oldu.sınav 1 saat sürüyo 50 soru var ben 15 dakika da bitirdim 3kez tekrar ettim ama ilkyardımdan dolayı biraz kıl geçtim 74 aldık dedigim gibi, 3 soruyla kurtardık.çok kasma ama çokta salma :):thumleft:

test sınavı çok kolay en başta korktum ama stres yapıp soruyu yanlış okumazssan geçersin ben eski soruları çözdüm sınavdaki sorular kazık dedim 90 aldım direksyon sınavını bekliyorum kolay gelsin sanada

sağolun dediğin siteden soru çözdüm :D ilk yardım biraz zor gibi peki derslere girmek zorunlu mu ?

zorunlu değil kurslar geliyor gibi gösteriyor ama ben gitmeni öneririm ben gittim 1 hafta birşey değil benim tüm yanlışlarım ilk yardımdandı sanırım belki 1-2 motor dan yanlış vardır

Çıkmış sorulara ve trafikte işaretlere geçiş üstünlüğüne falan bakarsan rahat rahat geçersin hatta 90 üstü alırsın asıl mesele direksiyon işi hayli sıkı tutuyolar direksiyonda

Sınavda çıkan soruların testi var internetten onları çöz. (İnternette çözdüğün soruların çoğu sınavda çıkıyor)
Trafik levhalarını ezberle.
Özellikle motor testinde çıkan motorla ilgili kelimeleri iyice araştır,nedir,ne işe yarar bunlara bak.
Şerit , Hız ve trafik lambası ile ilgili sorular trafik sınavında kesinlikle çıkacaktır bunlara iyi çalış.
Kitapta hocanın kalemle çizdiği önemli yerler ve not defterinize yazmasını istediği önemli konular olacaktır onlarıda ihmal etme.
Ben böyle yaptım: 95-95-90 aldım. Çalışana,bilene her şey kolay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar