Arama sonuçlarınız

1. T

2 silindir ve üstü motorlar..

çok karbratörlü motorlarda rolanti ayarı nasıl yapılıyo mesela biri yüksek devirde çalışır diğer silindir az bunu nasıl ayarlıyorlar mesela gaz kolları falan bunlar nasıl ayarlanıyor??
  2. T

arka dişliyi büyütücem..

s.a cup motorum var arka dişli 41 çok çabuk vites istiyor iki kişi binince birinci viteste çok zorlanıyorum hemen kafa kaldırıyor bayır yukarı çıkarken vites atıyorum yine kafa atıyor tek kişi 2 viteste bayır yukarı çok zorlanmadan kalkabiliyorum yani dişli küçüktürsem çekiş pek düşmez gibime...
  3. T

gaz yemiyor..

s'a abiler 100 motorun var ve motor hiç te istediğim hızda gitmiyor yani öğle 100 falan istemiyorum 80 90 gitsin yeter ama ama motor hiç uzamıyor km saati doğru göstermiyor ama tahmini olara en fazla 60 70 falan gidiyorum sonrasında motor kesiliyor birde ışıklarda felan uzun süre durunca gaz...
  4. T

devir saati nasıl takılır

yarı otomatik motorum var ve km saatini değiştirecem vede devir saati bağlamak istiyorum bu mümkünmü yanı bağlanırmı bağlanıyorsa nasıl bağlanıyor ??
  5. T

cup vites sertliği..

motorumda vitesler çok sert basınca taktuk ses yapıyor bunu yumşatmanun ve sesi azaltmanın yolu varmı
  6. T

alışveriş için site

internetten spariş usülü motorparçaları alabileceyim bilindik bir site varmı mesala cup arka dişli lazım ve birkaç parça daha bunları rahatca bulabileceyim bir site önerebilirmisiniz
  7. T

muhabbet kuşu besleyenler...

dün yavru bir muhabbet kuşu aldım ve odada uçabiliyor ama eve geldi geleli hiç ötmedi ve yem yemedi öğlece çubuğa tünedi duruyor yem yemiyor diye bende bisküviyi ıslattım ve verdim çok güzel yiyor bir zararı olabilirmi??
  8. T

km saatım çalışmıyor..

bu gün giderken km saatim birden durdu hhiçbir şekilde hızı göstermiyor sorun nedir neden olduğunu anlayamadım km saatinden çıkan kabloda sanki sağlam gibi vede kaç km yol gittiğimi gösteren sayılarda çalışmıyor sorun nedir lütfen yardım edin
  9. T

bi sorunum var..

s.a 100 4 vites yarı otomatik motorum var ve birinci vitese takıyorum kalkmak için gaz veriyorum ve tam kalkarken saat sesi gibi tak tak iki üç defa ses yapıyor amave hızlanınca ses kasiliyor sadece hafif gazda yapıyor 2 vitese taktıktan sonra gene hafif gaz veriyorum ve yine aynı ses...
  10. T

bir yerden ses geliyor ama nereden?

kubanın mobilet tarzında olan motorum var ve bir yerlerden ses geliyor her viteste bunu yapıyor ve belli bi devirde başlıyor ses sanki gevşek olan birşey titreşim yüzünden ses yapıyor sağ alt tarafta ama bi türlü sesin geldiği yeri bulamıyorum tum vidalar kontrol ettim ama gvşek ses...
  11. T

gaz verince boğuluyor..

100 yarı otomatik motorum var ve gazı aniden yarım çivarı açınca hemen boğuluyor normal şekilde açınca öğle olmuyor bunun sebebi nedir?
  12. T

km saati değişimi..

120 ibreli devir saatsiz kare şeklinde bir km saatim var ve arızalı değiştirmek istiyorum ,devir saatli bir km saati almak istiyorum 150 veya 125lik motorun saatini taksam uyarmı doğru gösterirmi ve devir saatini bağlayabilirmiyim
  13. T

garı sonuna kadar açınca hız düşüyor

s.a yarı otomatik 4 vites motorum var 4 viteste 80 kmye kadsr çıkıyorum ama gaz daha yarı açılmış şekilde yarıdan sonra acınca hız 60 kmye kadar düşüyor niye böğle yapıyor??
  14. T

vespa gts 300 benzeri bir motor..

vespa gts 300 bu motorun çin malı olanı yada benzeri varmı geçen gün neredeyse aynısı olan bir motor gördüm arka farlar aynı ayak basma yeri falanda beyazdı fakat markasını okuyamadım bilan varmı??
  15. T

km saati telini nasıl sökerim?

ön far kırıldı ve değiştiricem fakat km saatinin teli farın tam ortasından geçiyor yeni farı takabilmem için teli bir yerden sökmem lazım nereden sökülüyor ??
  16. T

direksiyon kısmında bir gevşeklik var..

s.a gecen gün motordan dştüm ve o dşüşten sonra motor sol tarafa çekleye başladı bu yüzden direksiyonu sağa dönük şekilde tutuyorum anca o şekilde düz gidiyor ve nerenin yamuk olduğuna baktım ama bulamadım amasörlerd falan çarpma izi falanda yok düzeltmek için tekeri dizlerimin arasına aldım...
  17. T

ilkkez motordan düştüm ..

s.a hayatımda ilkkez motordan düştüm ve azdaha eziliyordum arkamda kuzenimle ana yola çıkmak için bekliyordum ve fırsat bulunça ilerlemeye başladım sola doğru dönerken ne olduğunu anlaman sol tarafa düştüm ve arkadan gelen kamyon allahtan yavaş geliyorduki durabildibiraz kollarım falan çizildi...
  18. T

yarı otomatikler hakkında

bu cup motorlarda hani debraj pedala basınca devreye giriyorya mesele boşa alıcam veya bayır inicem pedala basılı tutsam bi sorun yaratırmı o şekilde ilerlesem ??
  19. T

ön dişli büyütme

100lük cup motorum var ve çok çabuk vites istediği için ön dişliyi büyütmek istiyorum bunun motora bi zararı olurmu birde motor 20 km zar zor çıkıyor 1 viteste ve çok bağırıyor ama daha gazı yarılamıyorum bile öndişliyi büyültürsem bu düzelirmi
  20. T

vites ekleme..

s.a yrı otomatik 4 vites 100 lük motorum var ve bu 4 vites bana yetmiyor motor çok çabuk vites istiyor 4. vitesten sonrada istiyor peki 5. bi vites daha koyma imkanım varmı açaba?