Arama sonuçlarınız

1. regal

gecikmeli mersinde yürekce ziyareti

mersin gezisi hem yol yabmak içindi hemde sencer maraşa taşınmadan önce rahatsız etme gezisi idi:)))) dermişim ama şaka şaka geçmiş olsun demek istedik kendisine Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  2. regal

fuarda bilete ihtiyac duyanlar fazla bilet var isterseniz

arkadaşlar ben kahrman maraş tan mustafa sağolsunlar yıldız ticaret motor46 ya fazlası ile bilet yollamışlar teşekkür ederim onlara giriş te bilet ihtiyacı olan arkadaşlar beni ararsa seve seve biletin fazlasını veririm tel 0536 924 97 62 cumartesi öylen oradayım inşallah 20 tane kadar bilet...
  3. regal

mersin mt il sorumlusu ve gazi anteb il sorumlusu hem tanış tı hem kaynaştı

işte anteb ve mersin sorumluları bir anlamada suc ortaklarını yan yana getirdim aydemir ve yurekce veeee tabiiiikiiii sabri ustayıda unutmayalım sabri ustanın genel durumu yoruma bile gerek yok sabri ustadan arta kalanlar kendimizi zor kurtardık vallla geleceğin motor cusu karting den...
  4. regal

türkiyenın ilk ve tek granajlı yamaha Mt01 i kahraman maraş mt çarşamba toplantısı

arkadaşlar güzel bir çarşamba toplantıdssı yabtık sohbet güzeldi nihayet enver abide mt 01 i nihayet grenajladı artık kim tutar onu bilmiyorum zatyen antebe giderken takibte bile zorlanmıştım bu hafta
  5. regal

buda kahraman maraş mt bürosunun masalı ve sandalyeli hali

eh nihayet büromuzu donattık yaza hazırız kim tutabilir bu yaz bizi hadi bakalım
  6. regal

kahraman maraş mt gazianteb de balık keyfinde

arkadaşlar kusura bakmayın gelenksel oldu ama yazı konusunda kusura bakmayın baya zaman aldığı için hem yazı hem foto yoruyor ama şu akadarını söyleyim antebde hayali abi ve tüm a2teker üyelerine teşekkür ediyorum sayelerinde güzel bir gün gecirdikharika idi
  7. regal

kahraman maraş grubu olarak büro açtık

arkadaşlar gelebilecek misafir ve sohbet edecek bir yerimizin olamsı içibn büro açmaya karar verdik ve ilk resimleri, işte masamız hala yok ama olacaksandalyeler geldi nasıl olsa yardımlarınızı ve fikirlerinize açığız
  8. regal

kahraman maraş mt motor46 ilk toplantısını yabtı

bir yilı geride bıraktık seneye hazırlanıyoruz organıze bir şekilde
  9. regal

bana mantık dışı geldi bide siz yorumlayın

arkadaşlar 1998 model honda magna motorumu 1 ay önce aldım noter satışını yabtık devir işlemlerine başladık ama kahraman maraş ta devir alacağız ama makina 34 plakalı ve trafikte görünmediği için evraklarımızı fakslayamıyor istanbul emniyetibiz anlamadık noter satışı için borcu yok kağıdını...
  10. regal

Gaziantep Kahramanmaraş bayramlaşması

05/6886/m10t.jpg[/IMG][/URL] arkadaşlar kusura bakmayın yorum konusunda hala acemiyim resimlerle idare edin rtık yazı ve yorum yazmayı öğrenebilirsem daha iyi olacak
  11. regal

kahraman maraş tan gazi antebe sonbahar gezisi

alperin lastiği patlayınca moralimiz bozuldu ama allahtan ona bieşy olmadı ya ona sevindik arkadaşlar yorum yazma konusunda biraz acemilik cekiyorum vede resim yüklerken sıkılodığımdan yazmıyorum özür dilerim arkadaşlar devamı var birazdan ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03...
  12. regal

işte yeni motorum honda vf750c magna

arkadaşlar regalimi arkadaşa satıb uzun süredir almayı düşündüğüm magnayı aldım bu gün resim cekmek motoru anbara koyunca aklıma geldi ama yarın daha fazla foto koyarım artık gitti regal geldi magna ama regalin hakkını vereyim beni asla üzmedi ama artık japona gecme vakti gelmişti yaza...
  13. regal

98honda magna 750cc devir masrafı ne olur yardım helb

arkadaşlar 98 model honda magna 750cc motor aldım devir masrafı ne kadar tutar yardımlarınızı rica ederim noter masrafı ve devir masrafı ne kadar olur kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim
  14. regal

hatay kırıkhan a gideceğiz yarın çayınızı içebiliriz

arkadaşlar yarın hatay kırıkhan a motor bakmaya gideceğiz o tarafda olan varsa ve buyrun çayımızı için derseniz nazik davetin,iz, geri çevirmez seve seve geliriz ben mustafa kahraman maraştan tel 0536 924 97 62
  15. regal

nizibten sabri ustacığım başın sağolsun

arkadaşlar akdeniz bölgesinde sadece antebte değil diğer illerdede sevilen ve sayılan gönlü geniş yüzü güleç sevecen sabri ustam başın sağolsun az önce öğrendim inan çok üzüldüm kocaman kalbi olan ustam babanızın ani kalb krizi sonucunda vefatından dolayı tekrar baş sağlığı diler allah tan...
  16. regal

regal rabtor kullanıcısıyım honda wf750 c magnaya müşteri oldum artısı eksisi lütfen

regal den honda magnaya geçeceğim yardım lütfen arkadaşlar ben regal kullanıyorum 250 cc tamircimin tavsiye ettiği bir magna var bilgi sahibi arkadaşlardan her şeyiiyle ilgili bilgiye ihtiyacım var özellikşle yakıt konusunda
  17. regal

vf750 honda magna hakkında bil gilenmek istiyorum yardım lütfen

ben regal kullanıcısıyım arkadaşlarustamızın tavsiyesi olan ama benim hakkında bilgim olmayan honda magna için artısı eksisi ne varsa bilgi gerekli yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  18. regal

kahraman maraş mt nizib zeugma belkıs harebeleri ve birecik gezisi

sabri ustadan patlıcan kebeb eh yaptığı gibide götürüyor maşallah kısmete bak müslüm baba da nizibli ve sabri ustanın yanında idi benim regali görünce doğruca regal kimin diye sordu gurur duydum ilgilenmesinden dolayı eh nihayet hüseyin usta ile bir gezide beraberiz sabri usta ve...
  19. regal

kahraman maraş mt 14 haziran tekir 21 haziran arsus gezisi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 PM ---------- gecen haftaki gezimiz gecikmelide olsa buradayız işte bizde varız ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 PM ----------
  20. regal

kahraman maraş mt cümbür cemaat gezide

gezi çaysız olmaz ---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:02 PM ---------- ---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 PM ---------- ---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme...

Yeni mesajlar