Gaziantep Kahramanmaraş bayramlaşması

05/6886/m10t.jpg[/IMG][/URL]

arkadaşlar kusura bakmayın yorum konusunda hala acemiyim resimlerle idare edin rtık yazı ve yorum yazmayı öğrenebilirsem daha iyi olacak

güzel bir kaynaşma örneği olmuş.allah muhabbetinizi artırsın diyelim

Güzel....
Şiş kebapsız olmazdı zaten.:cat:
Su kenarındaki foto da on numara olmuş....:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel buluşma olmuş, ayrıca şiş kebablar harika görünüyor:mrgreen: gerçi o kebablar çoktan mideden çıkıp, kanazilasyona ulaşmıştır:queen:

ahhhh babacım yaa ne süper eğlenmişsiniz öyle yaa allah nazarlardan esirgesin çok güsel fotolar yakalamışsınız.valla insanın içi gidiyo.kardeşim çorumda böyle gezi düzenleyelim dicez millet hep SS ci. çıkıyolar çevre yoluna 10/15 motor bas allah bas neoluyosa öyle,taba biz o hızlara çıkamıyoruz;imkan yok:parkalarında yalan oluruz ancak.eee ozamanda sarmaz.nese darısı bize artık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel bir bayramlaşma olmuş tebrik ederim :rendeer:

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Muhabbete diyeceğim yok.
Ama sizin tabelalarda Gaziantep, gazi antep, yada Kahramanmaraş, kahraman maraş olarak mı yazıyor kardeşim merak ettim.

Güzel hava, piknik, kebaplar fln; güzel buluşma olmuş belli.:cat:
Dikkatimi çekti, demek oralarda MT-01 de var. Bir de kırmızı 600F kullanan arkadaş ön farlara sticker uygulaması yapmış sanırım; değişik olmuş. Başka detaylı fotoğrafı varsa, ekleyebilirsen sevinirim.

Bu arada, arkadaşın dediği gibi imlada biraz yanlışlık olmuş maalesef. :)

Çok güzel valla..o kadar motorcu bir araya gelmiş..Organizasyon harikulade olmuş..

Kebaplar içinde afiyet olsun ne diyelim :)

Edit: İmla hataları düzeltilmiş sanırım :cat:

imla hatası olabilir arkadaşlar yazarken imlaya değil resimleri atma ya uğraşıyorum malesef o bile yoruyor inanaın yani ama hepinize teşekkür ederim ityi dileklerinizden dolayıdarısı size inşallah

ne kadar güzel bir gezi tüm motorcular yan yana tebrikler kazasız belasız sürüşler dilerim:)

Adana İl Temsilcisi
Güzel bir bayramlaşma olmuş tebrikler.tekerinize sağlık dostlar.

nice bayramlara birlikte girmek nasip olsun

sencer mersinli değilmi arada kaynamış:mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
ahhhh babacım yaa ne süper eğlenmişsiniz öyle yaa allah nazarlardan esirgesin çok güsel fotolar yakalamışsınız.valla insanın içi gidiyo.kardeşim çorumda böyle gezi düzenleyelim dicez millet hep SS ci. çıkıyolar çevre yoluna 10/15 motor bas allah bas neoluyosa öyle,taba biz o hızlara çıkamıyoruz;imkan yok:parkalarında yalan oluruz ancak.eee ozamanda sarmaz.nese darısı bize artık

sen beni aradığında bu gezinin başlarındaydık mehmetçim.

resimlerden ben de birkaç tane çekmiştim. fırsat bulunca atacam ama önce fotoğraf makinasındaki kartı telefona, oradan blutooth ile pc ye, oradan da imageshack düzgün çalışırsa buraya atıcam. tabii bunları da kaynanamlardan eve geçince yapacam( fotoğraf makinamın ara kablosunu kaybettim)...:pr::pr::pr:

bu arada,
gazianteptan maraşta olduğumu öğrenip özellikle gelen Benhasan'a çok teşekkür ederim.
Gaziantep grubu, unutmayın, müzeleriniz tadilattan çıkıp açılınca beni mutlaka çağırın :wiinkk::cat:

emeği geçen herkese teşekkürler

hepinize selam arkadaşlar, resimlerinizin karesine giremesemde buradan bayramınızı kutlarım:rendeer:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel buluşma olmuş. Tebrikler.:cat:
Sencer'cim, seni fotograflarda da olsa gördüğüme sevindim.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar