nizibten sabri ustacığım başın sağolsun

arkadaşlar akdeniz bölgesinde sadece antebte değil diğer illerdede sevilen ve sayılan gönlü geniş yüzü güleç sevecen sabri ustam başın sağolsun az önce öğrendim inan çok üzüldüm kocaman kalbi olan ustam babanızın ani kalb krizi sonucunda vefatından dolayı tekrar baş sağlığı diler allah tan geride kalanlarına sabır dilerim

Son düzenleme:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başınız sağolsun da ne olmuş ben anlamadım? bi yakını mı vefat etmiş sabri ustamın?

arkadaşlar akdeniz bölgesinde sadece antebte değil diğer illerdede sevilen ve sayılan gönlü geniş yüzü güleç sevecen sabri ustam başın sağolsun az önce öğrendim inan çok üzüldüm kocaman kalbi olan ustam babanızın ani kalb krizi sonucunda vefatından dolayı tekrar baş sağlığı diler allah tan geride kalanlarına sabır dilerim

bdha oku kardesm

evet kardeşim bidaha okudum ama bilesinki bazı kişilerin anlatımı iyi olmaya bilir ama eminmim tanıyanlar anlamıştır ne yazdığımı ha anlatamadı isem
tekrar edeyim nizib ten sevgili dostumuz sabri ustam kalb krizi sonucu babasını kaybetmiştir başın sağolsun

sabri dayıcığım, babana Allahtan rahmet dilerim, başın sağolsun.dünyanın düzeni, bu çare yok, hepimiz gideceğiz bu son sefere:salut: metin ol dayıcığım

Mersin İl Temsilcisi
başımız saolsun ustacım. Allah sabırlar versin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar