Arama sonuçlarınız

1. M

1900 Km'de İkinci El Motor Alırken Dikkat Edilecekler ?

Selamlar, Rks(QJ) Srv 125 model bir motoru ikinci motorum olarak almayı planlıyorum ve fiyatı makul. Motorun sahibi 50 yaş üstü bir abimiz ve dürüst biri. Kilometre 1900 ve motorun tek kusuru 2. Viteste antrenman sürüşü yaparken yan yatmış. Egzoz koruma demiri üstünde çizik, sağ depo da biraz...
  2. M

208 KG Scooter İle Düşmek

Arkadaşlar selam Rks Blade 350 kullanıyorum ve dördüncü farklı motorum. Hayatım boyunca hiç düşmemiş ve motor devirmemiştim. Zontes ZT200c'den blade 350'ye geçtim ve daha önceden scooter deneyimim vardı. Tabi zt200c 154 kilo ve bacaklarla rahat kavranan klasik bir motosiklet olduğu için onda...
  3. M

Knmaster Lp200 lastik şişiricinin rezalet bir ürün olması

Ulan bende mi sıkıntı var anlamadım ürünü lastiği şişiriyor ama Siboptan çıkmak bilmeyip lastiği geri indiriyor. HEmde öyle böyle bir indirme değil, lastik kaderine bıraksam patlasa daha yavaş iner😁 Bu 1400 TL değerindeki sikko ürün yerine insan gibi kolayca çıkan bir ürün var mı yoksa tüm...
  4. M

Karizmatik İkinci Motor Önerisi

Selamlar, Fiyat performans ve sırf hava civa ve sokaktaki karizması için binilecek motor önerileriniz nelerdir? İkinci Motor olarak sadece dediğim gibi havası için binmelik bir liste arıyorum. Brixton markasının bazı cafe racer modelleri güzel. Sarı deri eldiven ile akar. Mutt markasının cafe...
  5. M

208 kg SCOOTER İLE ARTÇILI PRATİK

Arkadaşlar selam, 154 Cruiserdan 208 kg Scooter'a geçtim. İki motorumdada ön ve arka absli olarak geldi. Amatör biri olmadığım için sürüşten yana şikâyet veya korku yaratan durum yok. Tek dikkatimi çeken artçı ile frenleme yapıp dururken gidon sanki düzde olsa motor çok ağır olduğu için ayağı...
  6. M

Yeni motorumdan gaz bırakınca gelince motor freni sesi ?

Selam dostlar, Blade 350 aldım 2700 km'de ve gayet memnunum. Bugün 93 kilo bir artçı ile ikinci sürüş günümdü ve artçı ile biraz performans testi yaparken 50 km üstü hızlarda gaz kapadığımda sanki kaskın içinde araba gibi motor freni sesi duydum. Artçı indikten sonrada gaz kesince bu sesi 50km...
  7. M

İkinci El Motosiklet Alırken Şase No karşılaştırıyor Musunuz?

Arkadaşlar bugün chatgp ile alacağım ikinci el motosiklet üzerine istişare yapıyorum. Şase no karşılaştırmayı unutma dedi 😀 Şok oldum bi an. Mantıklı ama ömrümde aklıma gelmez ve ne yapan gördüm ne duydum. Hakikaten ikinci el alırken şase no ve ruhsatta yazanı karşılaştırma yapanınız var mı ...
  8. M

İkinci El Maks 7500 KM Motor Alırken Dikkat Edilecek Şeyler?

Selam dostlar, 2800 km'de bir motor alma niyetim var ama sahibi kışın kullanılmıyor demiş. Ben kışın da süren ve motorlarda işleyen demir ışıldar mantığını baştan bilen biri olduğum için kışın yatan motordan biraz kıllanıyorum. Aküyü sökmedi ise bitirmiş ve anasını ağlatmış olma ihtimali var mı...
  9. M

Sarı sitede genelde kaç favori satış getiriyor ?

Evet arkadaşlar selam Motorunu kendi satanlar olarak tecrübeleriniz neler bu konuda?
  10. M

Hangisi daha büyük keyif ? Orta seviye bir motosiklet sürmek mi ? Spor araba sürmek mi ?

Arkadaşlar selam, Çoğumuz hem araba hem motor süren insanlarız. Yeri geliyor çevremizdeki son model alçak oturuş pozisyonuna sahip gerçekten güçlü arabalarda sürüp test ediyoruz ama sürüş keyfi olarak özellikle motosikletteki gazlama kısmı kadar haz vermiyor. Bu his belki çoğu motorcuda benzer...
  11. M

Kymco AK550 premium süren var mı ?

Arkadaşlar bu motoru kullanan var mı forumda ? Bunu araba niyetine alıp konfor hız ergonomi ve dayanıklılık olarak tatmin olur mu alan kişi?
  12. M

En iyi motosiklet lastik markası hangisi(Michelin, Anlas,Pirelli, Metzeler) ?

Selamlar Sizce hangisi en başarılı marka ? Bazı motor ustaları Michelin beğenmiyor onun yerine anlas ve Pirelli tavsiye ediyor. Sizin bu konuda yorumunuz ne ?
  13. M

Başka şehirden sıfır motosiklet alıp kargo ile teslim almak güvenli mi ?

Selamlar Bu yöntemi kullanan çok var artık. İstanbul'dan Manisa'ya sıfır motosiklet getirtmeyi planlıyorum 4 farklı şubesi olan büyük bir mağazadan. Yalnız bu parayı gönderme ve motorun kargo ile sorunsuz dolandırılmadan gönderilme işlemi nasıl oluyor ? Yapay zeka noterden blokajlı satışı...
  14. M

UM California ST Kullanan Var Mı ?

Selam dostlar, Forumda bu motoru kullanan var mı ? Artçı ile gidişi ve uzun yol deneyimi nasıl ?
  15. M

Gündüz Sürüşünde Sis Farı Çakarından Ceza Kesiyorlar Mı ?

Arkadaşlar selam, İstanbul Ankara gibi başat şehirlerde falan değilim. Ege bölgesinde sürüyorum motoru bazen sıkışık trafikte görünürlük için sis farı çakarını tercih ediyorum ve arabalarda harbiden etki yapıyor. Takan arkadaş çakarda ceza yazarlar ama normal sis farında yemezsin dedi. Yalnız...
  16. M

Motosiklet için Pasta Cila Önerisi ?

Selamlar, motosiklet için Pasta Cila önerir misiniz? Depodaki stickker gölgelerini yok edeceğim ve depom siyah
  17. M

Uzun yol için 350cc Scooter Mantıklı Mı ?

Arkadaşlar merhaba, Bende zaten hali hazırda güzel bir bobber motor var. Yalnız yazlığa giderken olsun başka uzak yollara olsun arabam ile 2000 lira 1000 lira benzin ile gitmek istemiyorum. Hanımı da arkama atıp rahat rahat uzun yol yapabilmek için Blade 350 düşüncem var ve motorun çok büyük...
  18. M

Sonbaharda terletmeyen ve üşütmeyen doğru mont seçimini nasıl yapıyorsunuz ?

Arkadaşlar bu dört mevsim terörü nedeniyle özellikle içinde olduğumuz sonbahar mevsiminde güneşte yakıp terletmeyen, gölgede üşütmeyen motosiklet montu olarak ne kullanıyorsunuz? Bu geçiş mevsimlerinde doğru ekipman giymek özellikle Ege bölgesi gibi yerlerde çok zor çünkü motosiklet ekipmanını...
  19. M

Motosikletin Zayıf Atletik Fizik İnsanlara Daha Çok Yakışması

Arkadaşlar selam, epeydir konu açmamıştım ve dedimki gene sokaklarda yaptığım şahane bir polemik gözlemim ile nispeten eğlenceli bir konu açayım :D Şaka bir yana özellikle biraz kaslı heybetli motosikletlerin aşırı iri yarı olmayan daha ortalama omuz genişliğinde nispeten atletik ve sade fiziğe...
  20. M

Sis Farı Montajı Hakkında

Selamlar Bu görseldeki takoza sis farı takılır mı sizce ?