Sarı sitede genelde kaç favori satış getiriyor ?

Evet arkadaşlar selam

Motorunu kendi satanlar olarak tecrübeleriniz neler bu konuda?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Favoriye alınmanız demek; insanlar sizin motorunuzu bir şekilde beğenmiş ama sizin istediğiniz rakamla onların bütçeleri, satın almak istedikleri rakam uyuşmuyor demek. Yani indirim yaparsanız o indirimli fiyat üzerinden pazarlığa oturursak belki bir şeyler olur demek.

Bu nedenle sizi yanıltmasın, favorilere aldanmayın demek isterim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Favoriler genelde piyasayı takip etmek, kendi fiyatını nasıl en yüksekte tutabilmek için baz alınan bir olay...
Favorileri hiç ciddiye almam..
Zaten alacak adam favoriye atıp beklemez..

Favoriler genelde piyasayı takip etmek, kendi fiyatını nasıl en yüksekte tutabilmek için baz alınan bir olay...
Favorileri hiç ciddiye almam..
Zaten alacak adam favoriye atıp beklemez..
Şöyle bir istatistik var daha önce 2 motorumu sattım biri 6 favori ile gitti biri 8 favori ile gitti. İkiside 1 aydan önce hemen satıldı. Şuan 22 favori var tam 1 ay oldu son fiyat soranda oldu ama hala hop geliyorum almaya diyen çıkmadı 😁 Sanıyorum eskilerin dediği nasip işi bu. Birde harbiden millette para yok sanırım ekonomi kaynaklı.
Ha diceniz dur be ya daha 1 ay olmuş satılır. Benim ki tamamen motosiklet hastalığı heyecanı. Satıp yenisini Alcam hemen tüm düzen hazır yoksa aslında acelemde yok. Sadece ilk kez 1 ay geçince şaşırdım

Eskiden olsa istatistiksel olarak bir şeyler söylenebilirdi ama şuanda öyle bir piyasa var ki fiyatı öldürüp satabilirseniz şükür ediyorsunuz.
Favoriler sizi yanıltmasın bir çoğu fiyatını iyice öldürmenizi bekliyorlar, o durumda bile 8 kişiden 2 si belki döner.

Eskiden olsa istatistiksel olarak bir şeyler söylenebilirdi ama şuanda öyle bir piyasa var ki fiyatı öldürüp satabilirseniz şükür ediyorsunuz.
Favoriler sizi yanıltmasın bir çoğu fiyatını iyice öldürmenizi bekliyorlar, o durumda bile 8 kişiden 2 si belki döner.
Üstad anlık piyasayı şöyle diyim adam siteden mesaj atıyor bana ve motordaki modifiyeleri ekstraları nasıl yaptığımı soruyor hayran hayran 😁 Ulen eskiden millet motorla ilgili pazarlık için yazardı şimdi gelen mesajlar bomba😁

Üstad anlık piyasayı şöyle diyim adam siteden mesaj atıyor bana ve motordaki modifiyeleri ekstraları nasıl yaptığımı soruyor hayran hayran 😁 Ulen eskiden millet motorla ilgili pazarlık için yazardı şimdi gelen mesajlar bomba😁
Aslında insanlar satın almak istiyor ama eskiden bu işler elindekini satarsın üstüne kredi çeker yada birikmişin varsa üstüne koyar motoru yükseltirdin. Şimdi ne kredi çekilecek ortam var ne de elindekini kimse satamadığı için üstünü de alamıyor.
Gerçekten ihtiyacı olan alacak adam gelip alıyor. Favorilerin bir manası yok yani.

Aslında insanlar satın almak istiyor ama eskiden bu işler elindekini satarsın üstüne kredi çeker yada birikmişin varsa üstüne koyar motoru yükseltirdin. Şimdi ne kredi çekilecek ortam var ne de elindekini kimse satamadığı için üstünü de alamıyor.
Gerçekten ihtiyacı olan alacak adam gelip alıyor. Favorilerin bir manası yok yani.
Valla dediğin gibi aynen yazanlarla kuru kuru motorcu sohbeti yapıyoz işte bizde😁 Ben de motoru yükselteyim diye satıyorum zaten aslında Mayısı beklesem ikinci motor yapacaktım bunu ama bu seferde işten güçten gene tam randımanlı binemicez iki farklı motora. Hadi dedim hem beklemeyim hem tasarruf olsun satıp alayım model yükselteyim. Yok gene Mayıs'a varcaz herhalde her türlü. Belkide iki motor kaderimizdir😁

Valla dediğin gibi aynen yazanlarla kuru kuru motorcu sohbeti yapıyoz işte bizde😁 Ben de motoru yükselteyim diye satıyorum zaten aslında Mayısı beklesem ikinci motor yapacaktım bunu ama bu seferde işten güçten gene tam randımanlı binemicez iki farklı motora. Hadi dedim hem beklemeyim hem tasarruf olsun satıp alayım model yükselteyim. Yok gene Mayıs'a varcaz herhalde her türlü. Belkide iki motor kaderimizdir😁
Yada fiyat düşürmek gerekli.

Motosikleti
Dominar D250
favoriye gerçek alıcılardan daha çok,
aracın fiyat değişimini, piyasasını, satış hızını takip edenler ve hobileri arasında boş zamanlarında sahibindende takılıp almayacağı araçlara bakan kişilerin favlaması bulunuyor.
Alıcı adam zaten iletişime geçiyor, ölücü değilse fav’da bekletmez

favoriye gerçek alıcılardan daha çok,
aracın fiyat değişimini, piyasasını, satış hızını takip edenler ve hobileri arasında boş zamanlarında sahibindende takılıp almayacağı araçlara bakan kişilerin favlaması bulunuyor.
Alıcı adam zaten iletişime geçiyor, ölücü değilse fav’da bekletmez
Yok be bende işte yeni motor alcam aynı motordan 12 tane ilanı takipteyim aynı siteden. Sattığım an Alcam yani birini kesin olarak.

Motosikleti
Dominar D250
Yok be bende işte yeni motor alcam aynı motordan 12 tane ilanı takipteyim aynı siteden. Sattığım an Alcam yani birini kesin olarak.
Tamam işte şuan alıcı değil satıcısınız, motoru sattıktan sonra gerçek alıcı olacaksınız:D

Aynı durum bende de var, zaten kendimi düşünerek yazmıştım yukardakileri,
200-300.000lik bir fav listesi, 1milyonluk bir liste ve 1.7 milyonluk bir liste, hangisini alacağım zaman ve bütçe gösterecek, o zamana kadar alıcı değilim:LOL:

Motosikleti
D400
100 favori olunca otomatik satılıyor, 99 favorin varsa almak isteyen varsa da satamazsın yasak.

artık acılan bu konuların mantıksızlıgından bıktım.

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Tamamen şans işi bence. Motoru ilana koyduğum hafta oturduğum mahalleden alıcı çıktı. Ona sattım gitti. Total 1 haftada 1700 kişi gördü, 65 kişi favoriye attı, 11 kişi mesaj attı.

Yanlız alıcı profilleri hiç beklediğim gibi değil. 180 yazığım motora "ReiS 130 NaKiT HeMeN NoTeR." yazanlar mı dersin, açıklamaya takas teklif etmeyin düşünmüyorum dememe rağmen takas olarak gelen hurda pcxler nklar mı dersin. İlan numarası atıp kaçanlar mı dersin. Bir de instagram sayfaları peydah olmuş. Sarı siteden değil direkt whatsapptan yazıyorlar. Cüzi miktara ilanınızı paylaşalım diyorlar.

Neyse bir şekilde sattık sırada alması var. O da ayrı bir sancılı süreç. Hadi aldık saklaması var. Var oğlu var, bu yaşta saçıma sakalıma ak düştü...

Motosikleti
QJ SRT800s
favorileri çok baz almayın.

benim favori listesinde 30 liralık bir ürün var, İzmit tarafına yolum düşerse alırım diye duruyor. birde yelkenli var :)

Favori bir şeyi değiştirmiyor. En son motoru satarken 36 favori vardı 500 görüntülemede. Emsalleri 350 binde dolaşırken benim zaman azaldı diye 320ye çektim. İkinci gün satış verdim. Fiyat düşmezsen favori aramıyor.
Şu an benim de favorimde 30 motor var sadece piyasayı takip etmek için tutuyorum. Fuara kadar motor almaya niyetim yok. En az 2 ay bekleyeceğim mesela ama favorimde. Üstelik fiyat düşse bile aramayacağım insanları. Sadece takip ediyorum…

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şöyle bir istatistik var daha önce 2 motorumu sattım biri 6 favori ile gitti biri 8 favori ile gitti. İkiside 1 aydan önce hemen satıldı. Şuan 22 favori var tam 1 ay oldu son fiyat soranda oldu ama hala hop geliyorum almaya diyen çıkmadı 😁 Sanıyorum eskilerin dediği nasip işi bu. Birde harbiden millette para yok sanırım ekonomi kaynaklı.
Ha diceniz dur be ya daha 1 ay olmuş satılır. Benim ki tamamen motosiklet hastalığı heyecanı. Satıp yenisini Alcam hemen tüm düzen hazır yoksa aslında acelemde yok. Sadece ilk kez 1 ay geçince şaşırdım
Peki daha önceden alanlar favoriye eklemişmiydi ? Sordun mu ?..

Bence piyasa takibinden başka işe yaramıyor..

Motosikleti
D400
Peki daha önceden alanlar favoriye eklemişmiydi ? Sordun mu ?..

Bence piyasa takibinden başka işe yaramıyor..

bende 2026 da almayacagım ama 2027 de almayı planaldıgım cogu kriterime uygun motoru favoriye alıyorum.

buradan satılma durumunu, piyasasını ve fiyat artışlarını takip ediyorum.

Benzer şekilde taşınmazlarda da bunu yapıyorum.

Geçen ay azar yetmiştik, birisi 200 favori var ama alıcı yok kaldırcam artık bu ne ya" tarzı başlık yapmıştı ilanına :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar