Ben değerli kardeşim Memcoş48'in kaskının arkasına monte edilmiş, A101'den alınmış, yapışkanlı ve şarjlı bir led çakar gördüm. Hem ekonomik hem de işlevsel bir üründü.Merhaba arkadaşlar, yeni konu açmadan buradan yardım almak istedim;
Akşam sürüşlerinde görünürlüğü arttırmak için bir lamba ihtiyacım var.
Arka çanta nedeniyle stop lambamız biraz derinde kalıyor ve görünürlüğü azalıyor.
Pilli, akülü olursa doğrudan çanta üzerine yapıştırıp kullanabiliriz hem böylece motorun tesisatıyla da oynamamış oluruz. Veya soket çoklayıcı gibi birşeyle stop lambasının tesisatına kolayca adapte edilecek bir seçenek var mıdır?
Ben biraz araştırdım ancak henüz bulamadım. Sizlerin kullandığınız ve önerebileceğiniz böyle bir ürün varsa tavsiyeleri bekliyorum.
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, yeni konu açmadan buradan yardım almak istedim;
Akşam sürüşlerinde görünürlüğü arttırmak için bir lamba ihtiyacım var.
Arka çanta nedeniyle stop lambamız biraz derinde kalıyor ve görünürlüğü azalıyor.
Pilli, akülü olursa doğrudan çanta üzerine yapıştırıp kullanabiliriz hem böylece motorun tesisatıyla da oynamamış oluruz. Veya soket çoklayıcı gibi birşeyle stop lambasının tesisatına kolayca adapte edilecek bir seçenek var mıdır?
Ben biraz araştırdım ancak henüz bulamadım. Sizlerin kullandığınız ve önerebileceğiniz böyle bir ürün varsa tavsiyeleri bekliyorum.
Teşekkürler.
Ben değerli kardeşim Memcoş48'in kaskının arkasına monte edilmiş, A101'den alınmış, yapışkanlı ve şarjlı bir led çakar gördüm. Hem ekonomik hem de işlevsel bir üründü.

İllaki oraya takacaksan bir saca takoz cıvatası kalınlığında delik aç, şeklini istediğin yere gelecek şekilde kıvır ucuna da ne istersen tak.
https://www.msttech.com.tr/ ben buradan aldım ürünleri kalitelidir. Kontrol ekipmanıda var.

He yav uçak kanadı gibi çaksın,görünürlüğümüz artsın dedik Mikrondevre 13 modlu, soket sokete uyumlu modül aldık taktık bir senede bozuldu. Allahtan firma sağlammış mesaj yazdım garantiden hemen yenisini yolladılar. Turdan bir gün önce taktım, ayarı uçak kanadı yerine dimmerlı yanıp sönmeye almışım tommy babayı kıllandırdık biraz sonra düzelttik@Memcoş48 kardeşimin arka fren lambasındaki çakarların modu kendi kendine değişmiş. Cumartesi sürüyoruz, o önümde, düz yolda basmadan gidiyoruz bir bakıyorum adamın fren lambası yanıyor, "Allah Allah" diyorum, "frene bastığına göre ya radar var ya önde bir sıkıntı var" diye düşünüyorum ve ben de frene basıyorumYemek yemeğe gittiğimizde konuyu konuştuk, düzeltti de ben de yolda rahat ettim.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Takmış olduğunuz led ışık size görünürlük sağlayacaktır ancak arkadan gelen taşıt sürücülerinin gözünü alacaktır. Montaj yeri fazlaca yukarıda olmuş bence.
Motosiklet sigorta kutusunun yerini mutlaka öğrenin. Sigorta tipine ve amperine göre mutlaka yanınızda yedek sigorta taşıyın.
Bu tarz bizlerin yapmış olduğu sonradan eklemeler bazen sigortayı patlatabiliyor. Motür elektrik kestiğinde ayak marşı yoksa vs yolda kalırsınız. Kick startla çalıştırsanız bile far, arka stop, korna, sinyal, elektronik göstergeler çalışmayacaktır.