Arama sonuçlarınız

1. Yan Yan

Amortisör somununu kırdım yardım (SS'li)

Merhabalar Amortisör somununu sıkarken somunun başı kırıldı.Vida içerde kaldı ne yapmalıyım ? Amortisör çıkıp duruyor yerinden.Bir kaç sanayi motorcusuna gittim,yapamadı.Tornacıya felan gittim o da yapamam dedi. İstanbul Avrupa yakasında işinin ehli motorcu var mı ? Yarın yolculuğa...
  2. Yan Yan

Kış geldi ama ikinci eller hala balon ?

Malum siteye girdim cbr250 fiyatlarına bakayım dedim o da ne! 2011-2012 model yaklaşık 35-40 kmdeki motoru 10 bin tl'ye koymuşlar.Cidden satabiliyorlar mı bu fiyata ?
  3. Yan Yan

CRF 250 ile orta-uzun yolculuk

Merhabalar, Şuan kullandığım 125 cc motorumu yetersiz geldiği için değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda 2 motor var Pulsar NS 200 Abs ve CRF 250. Beklentilerim; çekişi güzel olsun aralardan kaçabiliyim,konforlu ve sürmesi zevkli olsun. Aklıma Crf daha yatkın geliyor ama arazi motoru olduğu için...
  4. Yan Yan

OGS'den kaçak giriş yaptım cezası kaç tl

Merhaba, Bugün Esenyurt gişesinden geçtim,ogs sistemini gördüm.Ogs veya hgs kartım yok direk geçtim.Düüt diye bi ses geldi ne yapmalıyım ? Cezası kaç tl bunun ? Daha önce hiç böyle gişelerden geçmemiştim.
  5. Yan Yan

5000-8000 tl ikinci el motor önerisi

Selamlar, Şuan aktif olarak kullandığım ybryi 3500 civarı satıp,üstüne biraz da ekleyip 5000-8000 tl arası motor düşünüyorum. Ybr commuter sınıfında bir motor.Biraz daha kendi tarzımı ortaya çıkarmak istiyorum.Racing olur naked olur.Mümkünse sport ve genç havası olsun :)Önerileri bekliyorum...
  6. Yan Yan

Kombine fren saçmalıktır (Kaza İçerir)

Bunu kim çıkardı ? Lütfen hangi mühendis ? Söylesin çıksın ortaya derhal. Böyle saçma bi düşünce olur mu bir fren sıkılırken aynı anda diğer frenin sıkılması nedir ? Araba mı bu ? Motosikletler için ABS,süper bir teknoloji 10 numara 5 yıldız lakin kombine fren için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...
  7. Yan Yan

Işıklarda kavga ettim

Merhaba arkadaşlar 18 yaşında daha 2 aylık sürücüyüm. Bugün giydim kıyafetleri yola çıktım,ışıklara geldik her neyse kırmızı yanıyordu bekledim bekledim yeşil yandı.Tam kalkış yaptım ilerliyordum ki lak diye soldan bi araba çıkıverdi.Tam çarpıyordum on tekerlek kitledi zar zor durdum. Tabi...
  8. Yan Yan

Motor benzin kaçırıyor (durmuyor)

Merhaba arkadaşlar, Motorum düz yolda ilerleken stop etti. Motor bloğunun hemen altında plastik bir tahliye borusundan benzin akıyor,durmadan. Yarın ilk iş ne yapmalıyım ?
  9. Yan Yan

Motor sürerken tedirgin oluyorum

Artık bu iş beni strese sokmaya başladı,sanki pusu kurarmışcasına asfaltı suluyorlar ama öyle böyle değil. Hiç mi düşünmüyorlar virajda kayıp düşsek gebersek vicdanları rahat mı olacak.Hadi neyse arıza verdi fiskiye patladı diyelim.Ama bütün fiskiyeler mi patlak bu nedir arkadaş.Hiç mi canımızı...
  10. Yan Yan

Kısa far yanmıyor ?

Uzunlar yanıyor ama kısalar yanmıyor. Yeni ampul alırken uzun-kısa özelliği olması gerekiyor mu ? Ybr 125 esd kullanıcısı varsa önerilere açığım.
  11. Yan Yan

Şeridimde gidiyorum selektör yapıyor

3 şeritli yolun orta şeridinde 60-70 civarı hızla gidiyorum.Gelmiş bana selektör yapıyor. Sollamaya çık diye el işareti yaptım bende,hala selektör yapıyor.Neyse uğraşamıyacağım diyip yol verdim. Nedir bu motorları hor görmeler,cidden anlamıyorum.Başka büyük bir taşıt olsa usul usul...
  12. Yan Yan

125cc çok tatlı bir şeymiş ya :D

Çoğu yerde güçsüz felan diyolar ama sürmesi çok zevkli. Çok tatlı açıyosun kaçıyo felan :D
  13. Yan Yan

Direksiyondan geçtikten kaç gün sonra ehliyetinizi aldınız ?

Direksiyondan geçtikten kaç gün sonra ehliyetinizi aldınız ? İlla eve mi getiriyorlar ben elden teslim alabiliyor muyum ?
  14. Yan Yan

Ufak kaza anılarımız :)

Daha geçenlerde otoparktan çıkarken daracık motosiklet geçecek kadar bi dönemeç vardı.O kadar yavaşlamışım ki dengeyi kaybettim.O kadar narin düştü ki yere kaldırmaya kıyamadım :cherry:
  15. Yan Yan

Bana usta önerebilecek var mı ? (İst-Avrupa)

Ayna,gidon,buji değişecek malzemeler tarafımca teslim edilecek,sadece montaj yapılacak. Önerdiğiniz bi usta var mı ? İşini layığıyla yapan,cana yakın ??:wiinkk:
  16. Yan Yan

Yamuk gidonu nerede düzeltebilirim

Gidonun sol elciği düştüğü için yamuk. Nerede düzeltebilirim ? Bide masraflı bir şey mi ?
  17. Yan Yan

Vites düşürme tekniği (GEL ABİ!)

Vitesi düşürürken bazı kaynaklarda gaz verilmesi gerektiğini söylüyorlar (Aea videosu vs.) Biraz önce motorumun kullanma kılavuzuna bakarken yakıt tasarrufu önerisiyle alakalı bir maddeye rastladım. ''Vites düşürürken motorun devrini artırmayın ve motor viteste değilken yüksek motor devrinden...
  18. Yan Yan

Motoru sakin kullanarak zevk alamıyorum ?

Öyle ahım şahım bi motorum yok.2012 model ybr 125'im var. Aşırı gazlı ve devirli kullanıyorum.Sakin fıtı fıtı 40'da gidemiyorum.Sürekli bi gaz açma isteği var. Sizce bu huyum zararlı mı ? Yeni başladığım için bana mı hızlı geliyor anlamadım
  19. Yan Yan

Yüksek devir mi ? Tapa gaz mı ? (Hangisi ekonomik)

30-40 km hızla giderken vitesi 5'e atsam (3500-5000 devir) tapa gaz gitsem mi daha az yakarım yoksa 3.viteste yarım gaz kolu açık halde(7000 devir)gitsem mi daha az yakarım ?
  20. Yan Yan

Debriyaj maneti biraz yamuk

2.el aldığım motorumda sol debriyaj biraz dışa bükük. Bunu nasıl düzeltebilirim sonuçta aliminyum parça ?

Yeni mesajlar