Amortisör somununu kırdım yardım (SS'li)

Yg60lk.jpg

Merhabalar

Amortisör somununu sıkarken somunun başı kırıldı.Vida içerde kaldı ne yapmalıyım ?
Amortisör çıkıp duruyor yerinden.Bir kaç sanayi motorcusuna gittim,yapamadı.Tornacıya felan gittim o da yapamam dedi.
İstanbul Avrupa yakasında işinin ehli motorcu var mı ? Yarın yolculuğa gidebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.

Aslında kırılan uca demir bir çubuk kaynattırıp demir çubuğu çevirerek çıkartabilirsiniz. vidanın metal olarak yapısı nedir kaynak tutar mı bilmem ama başka türlü çıkmaz o

Aslında kırılan uca demir bir çubuk kaynattırıp demir çubuğu çevirerek çıkartabilirsiniz. vidanın metal olarak yapısı nedir kaynak tutar mı bilmem ama başka türlü çıkmaz o

Kaynak olmazsa matkapla delik delinip ters diş açılır buraya da bir vida sokup sıkarken içerde kalanı çıkartabilir.

23 Şubat saat 18:00' den sonra müsait olur ve motosikletiniz ile Üsküdar tarafına geçerseniz sorunu çözeriz :cat:

Aynı şey başımdan geçti. Sanayide iyi bir kayakçı bulup onu komple söktüreceksin sonra oraya uygun mil alacaksın. Kaynak ettireceksin

somun ufak olsaydı kılavuz yardımıyla çıkarılırdı fakat bu büyüklük için çok uygun değil, arkadaşların bahsettiği gibi kaynak ile bir demir tutturulup çıkarılır fakat dikkat edilmesi gereken husus motosiklete kaynak yaparken bütün elektrik tesisatının kapalı ve akü kablolarının sökülü olması gerektiğidir. Yoksa yakarsın tesisatı :thumright

Kaynak veya oksijenle parça kaynatsınlar sonra soğutup rahat çıkartabilirsiniz parçayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar