Yan Yan Katılım 1 Ağu 2017 Mesajlar 235 3 Ağu 2017 Konu Yazar #1 Ayna,gidon,buji değişecek malzemeler tarafımca teslim edilecek,sadece montaj yapılacak. Önerdiğiniz bi usta var mı ? İşini layığıyla yapan,cana yakın ??:wiinkk:
Ayna,gidon,buji değişecek malzemeler tarafımca teslim edilecek,sadece montaj yapılacak. Önerdiğiniz bi usta var mı ? İşini layığıyla yapan,cana yakın ??:wiinkk:
T Tvs01 Katılım 15 Ağu 2015 Mesajlar 1,676 3 Ağu 2017 #2 Söylediklerini her usta yapar zaten extra bi usta aramaya ne gerek varki, hadi motor reflektiye olacak desen anlarım..
Söylediklerini her usta yapar zaten extra bi usta aramaya ne gerek varki, hadi motor reflektiye olacak desen anlarım..
Yan Yan Katılım 1 Ağu 2017 Mesajlar 235 3 Ağu 2017 Konu Yazar #4 Tvs01' Alıntı: Söylediklerini her usta yapar zaten extra bi usta aramaya ne gerek varki, hadi motor reflektiye olacak desen anlarım.. Genişletmek için tıkla ... Motoru daha yeni aldığım için hiç bir ustaya gitmedim. Önerilerinizi bekliyorum. :thumleft:
Tvs01' Alıntı: Söylediklerini her usta yapar zaten extra bi usta aramaya ne gerek varki, hadi motor reflektiye olacak desen anlarım.. Genişletmek için tıkla ... Motoru daha yeni aldığım için hiç bir ustaya gitmedim. Önerilerinizi bekliyorum. :thumleft: