125cc çok tatlı bir şeymiş ya :D

Çoğu yerde güçsüz felan diyolar ama sürmesi çok zevkli.
Çok tatlı açıyosun kaçıyo felan :D

maxresdefault.jpg

Bu modeli öneririm kardeş vergisi de az..:mrgreen:

Hayret bişey ya, adamcağız hangi marka olduğunu sormuş, ve mesajının sonunda "kardeş" diye hitab etmiş. Sen ise tersliyorsun, dalga geçiyorsun. Ben bir üye olarak bu forumda (yüzyüze sohbet yapılmıyor olmasından cesaret alarak) üyelerin birbirini terslemelerini dalga geçmelerini görmek istemiyorum

Hayret bişey ya, adamcağız hangi marka olduğunu sormuş, ve mesajının sonunda "kardeş" diye hitab etmiş. Sen ise tersliyorsun, dalga geçiyorsun. Ben bir üye olarak bu forumda (yüzyüze sohbet yapılmıyor olmasından cesaret alarak) üyelerin birbirini terslemelerini dalga geçmelerini görmek istemiyorum

Pardon dalga geçildi sandım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

Neyin 125 ccsi kardeş..

motor yamaha ybr 125

600 lük felan deneyip şeker komasına girme :mrgreen:

İyi günlerde kullan kardeş:cat:

Hayatımda bu kadar saçma sapan konu açılan ve herşey normal gibi davranılan bir site görmedim ciddiyim valla billa hatta
...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
---------------

DKN

125 cc baldan tatlidir. Bakmayin 125 dendiğine ufacik yuregiyle aslan gibi atilir yesil yaninca en öne

3/4 yıl evvel bu siteyi ilk ziyaret ettiğim zamanlarda daha bi kaliteli sohbetler dönüyordu. Şu anda garip garip canlılar çıktı piyasaya...

Oku.
Kutsal kitap dahi böyle başlar.

Hiçbir şey okumadan böyle günde 3-5 konu açmaya devam edersen kimse seni ciddiye almayacak.

Şu konu da forumu gereksiz meşgul eden çöpten başka birşey değil.

Sonsöz: el .iki görmeyen kendisininkini balta sanırmış derler. 125cc şeker falan değil yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
wr125x. Bu motorun asaletini henüz hiçbir makina da bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar