Arama sonuçlarınız

1. w5min

eldiven önerisi

Vexo Tempest H2O modelini kullanıyorum. Kalitesinden memnunum ancak yaz ayları için pek uygun olduğunu düşünmüyorum. İç kısmı tamamen kumaş olduğu için avuç içleriniz ve parmaklarınız sıcak havalarda ister istemez terliyor. Kısacası, yaz kullanımı için tavsiye etmem. Eğer Ben eldiveni giymek...
  2. w5min

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Neresi fotojenik bunun?
  3. w5min

Orta Bütçe ğrenci işi kask önerisi

Alınır f/p
  4. w5min

Herkese iyi bayramlar.

Bu bayram güzel geçmiyor ama yine de iyi bayramlar.
  5. w5min

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiket paket olduğu motordan anlaşılıyor zaten :D plaka vs. Olmadığı için nasıl olsa beni bulamazlar diyipte kaçmış olabilir youtube’da zaten her videosunda bir polisten kaçıyor.
  6. w5min

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

7. w5min

Pazar turu

Benim için de ilk oldu, daha önce bu kadar uzun kilometreli bir sürüş yapmamıştım. Haftada sadece 1 gün iznim olduğu için böyle fırsatlar pek sık olmuyor 🙂
  8. w5min

Pazar turu

Merhaba 😊 Anlık bir kararla Batmandan yola çıktık. İlk durağımız Hasankeyf oldu. Tarihi atmosferi gezip biraz vakit geçirdikten sonra tekrar yola koyulduk ve rotayı Midyat tarafına çevirdik. Aslında plan yemek yemekti ama yine tamamen anlık bir kararla fikir değiştirip Ayrancı Geçidi’ne gittik...
  9. w5min

Kuzuyu kurda emanet etmek

Forumun neden bu hale geldiğini senin gibi tipleri görünce insan direkt anlıyor. İki kelime eleştiri görünce hemen bakma geç savunmasına giriyorsun çünkü ortaya koyacak düzgün bir düşüncen yok. Siz ortamı kaliteyle değil boş yaparak ayakta tuttuğunuzu sanıyorsunuz. Sonra da biri gerçekleri...
  10. w5min

Kask tavsiyesi

Scorpion Exo R1 alıyosun rahatına bakıyosun
  11. w5min

ilk kazamı yaptım

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun nazarlık diyelim bu kaza için.
  12. w5min

Motorum 2-3 aydır yatıyor ve marş basmıyor

Allah Allah… O zaman servise baktırmanda fayda var. Sorun dediğin gibi bujide olabilir, farklı bir şey de olabilir. Bu şekilde ancak bu kadar destek olabiliriz sana.
  13. w5min

Kuzuyu kurda emanet etmek

Gün geçtikçe forum amacının dışına çıkıyor.
  14. w5min

Akünün sağlam olduğundan emin misin? Farklı bir akü takıp bir de öyle dene. Motorun daha çok yeni bujinin 1 yıl gibi kısa bir sürede bozulması bana oldukça garip geliyor.
  15. w5min

Motoru vurdurmayı denedin mi?
  16. w5min

İstanbul’da tartışmalı kaza: Motorcu mu haklı, taksici mi?

Her şeyi anlarım da… Taksici dayı, kamyonun ne önüne geçebilirsin ne arkasına kimse de seni oraya almaz zaten. Anlamadığım şu Mübarek adam, kamyonun üstüne mi çıkacaksın? Şeridinde gitsene Trafik dediğin kuralla olur, akılla olur. Kafasına göre hareket edenle değil. Trafikte belli bir bilinç...
  17. w5min

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

Aklımdan cbr650r geçiyor :)
  18. w5min

kaza yaptım :(

Geçmiş olsun.
  19. w5min

Yazlık eldiven önerisi

1500-2000 arası parmak uçları açık olanları almayı düşünmüyorum
  20. w5min

Yazlık eldiven önerisi

Yaz ayı için avuç içini terletmeyen bir eldiven önerir misiniz standartlara uygun olan bir öneri yaparsanız sevinirim.