Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Araba içinde küsküyü yiyen, tek yumrukla elektriği kesilen arkadaş gerçekten polisse tüm teşkilata rezil olmuştur şu an.

Yine de motorcunun vurup kaçması delikanlılık değil. Madem bir halt etmişsin kaçmayacaksın. Yiyemeyeceğin tomruğun altına yatmayacaksın.
Etiket paket olduğu motordan anlaşılıyor zaten :D plaka vs. Olmadığı için nasıl olsa beni bulamazlar diyipte kaçmış olabilir youtube’da zaten her videosunda bir polisten kaçıyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Etiket paket olduğu motordan anlaşılıyor zaten :D plaka vs. Olmadığı için nasıl olsa beni bulamazlar diyipte kaçmış olabilir youtube’da zaten her videosunda bir polisten kaçıyor.
Ben zaten şehir içinde normal kot pantul üstüne hörgüçlü mont giyenleri pek sevmem, onları görünce ağzıma kekremsi bir tat gelir.

Alemlerin Rabb'i imkan verse onlara omuzdan Stinger füzesi atıp komple mahalleyi yok edeceğim de hem ahiretten hem de devletin ceza kanunlarından korkuyorum.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
videonun öncesi yok. ve büyük ihtimalle motorcu itlik yapmış olmalı ki etkileşim kasmak için videonun öncesi kesilip servis edilmiş.
yoksa durduk yere herhangi bir otomobil sürücüsü ışıklarda gelip niye salça olsun.
Bak adı üstünde, insanlara neden "salça olunuyor"? Tut ki motorlu eleman aptalca bir hareket yaptı. Kaza vs olmadıktan sonra bir aptalla muhatap olmaya çalışmak da aptallıktır. İnsan sinirine hakim olabilmeli; özellikle ailesi ile birlikteyken. İki taraf da racon bilmeyen aptal benim gözümde.

Motosikleti
Dominar D250
motorcuların bmwcinin yanından geçişleri ve ışıklarda beklerken arabadan habersiz oluşu, videonun kesilen kısımlarında bir sıkıntıları olmadığı havası veriyor, arabada küçük çocuk var dediğine göre en fazla egzoz sesinden çocuk uyanmıştır.
bu nedenle bmwcinin gereksiz atarları, küfürleri, motora müdahalelerinin karşılığını almış yapacak bişey yok. belasını aramış, buldu.

motorcuların bmwcinin yanından geçişleri ve ışıklarda beklerken arabadan habersiz oluşu, videonun kesilen kısımlarında bir sıkıntıları olmadığı havası veriyor, arabada küçük çocuk var dediğine göre en fazla egzoz sesinden çocuk uyanmıştır.
bu nedenle bmwcinin gereksiz atarları, küfürleri, motora müdahalelerinin karşılığını almış yapacak bişey yok. belasını aramış, buldu.
Belayı kendi buldu aslında.
Şuan cezaevin de neden yumruk attım diye içten ağlıyordur.
Cezaevlerin de yer yok yerde bile yatıyor olabilir.
Yumruk acısı 1 saate geçer de 1 saat içeri de yatmak bir ömür unutulmaz.
Olayı ilk gördüğüm de hesabına baktım şimdi kapatmışlar.
Arkadaş normal bir motorcu gibi değil zaten.

F54

beyler trafikte veya normal hayatta kendinize bu tarz saygısızlık yapan incellere 2 tane çakmadan geçmeyin kendinizi ezdirmeyin götü yemeyen artizlik yapmasın neymiş araba da eşi varmış çocuğu varmış onu ışıklarda duran motorcuya artizlik yapmadan düşünecekti
motosiklet ve araba kendi şeritlerinde ilerliyor hız olarak ta olması gerekenden yüksek bir seyir hızları var ne diye ışıklarda durup motorcuyu tahrik ediyorsun ki adama saldırıyorsun arabadan inmeden neden? çünki arabadan inersen cezası var ama sen inmiyorsun çünkü sende o göt yok
2 gün önce trafikte bir sivil başka bir araca ahkam kesiyor yolunu kesiyor ve araçtan 3 4 babayiğit iniyor sen misin artizlik yapan bunu bir kapıyorlar polismiş tabancasını çekiyor havaya ateş ediyor yoksa sopa yiyecek devlet bunlara o rozeti vatandaşa artistlik yapsın diye vermiyor ki
asayişi sağlayacak olanların bizzat kendilerini bunu yapıyor ee sonra ne mi oluyor ? olanlar ortada

Motosikleti
Dominar D250
Belayı kendi buldu aslında.
Şuan cezaevin de neden yumruk attım diye içten ağlıyordur.
Cezaevlerin de yer yok yerde bile yatıyor olabilir.
Yumruk acısı 1 saate geçer de 1 saat içeri de yatmak bir ömür unutulmaz.
Olayı ilk gördüğüm de hesabına baktım şimdi kapatmışlar.
Arkadaş normal bir motorcu gibi değil zaten.
Motorcu kim bilmiyorum, sıkıntılı biriyse adaletin ve kamu düzeninin doğru işlediği bir yerde motorcunun paylaşımlarından işlem yapılır layığını buldu deriz.
Söz konusu videoda öncelikli sıkıntılı bmwci, eğer kendi polis ise kurala kanuna göre gereğini yapar, sivilde yetkisi yoksa ya şikayetini eder normal vatandaş gibi bekler yada kafasını çevirir görmezden gelir. Egosunu yenemeyip böyle eşkiya gibi bağırır hakaret ederse oturup ağlayan böyle kendisi olur.
Motorcu gerçekten hapse atıldıysa ortada ciddi adaletsizlik var, videoda herşey ortada, kimin kime saldırdığı, bulaştığı, belasını aradığı net görünüyor. Sırf polis bahsi geçti diye bmwciyi haklı bulmanıza gerek yok biraz tarafsız bakmak lazım.

Motorcu kim bilmiyorum, sıkıntılı biriyse adaletin ve kamu düzeninin doğru işlediği bir yerde motorcunun paylaşımlarından işlem yapılır layığını buldu deriz.
Söz konusu videoda öncelikli sıkıntılı bmwci, eğer kendi polis ise kurala kanuna göre gereğini yapar, sivilde yetkisi yoksa ya şikayetini eder normal vatandaş gibi bekler yada kafasını çevirir görmezden gelir. Egosunu yenemeyip böyle eşkiya gibi bağırır hakaret ederse oturup ağlayan böyle kendisi olur.
Motorcu gerçekten hapse atıldıysa ortada ciddi adaletsizlik var, videoda herşey ortada, kimin kime saldırdığı, bulaştığı, belasını aradığı net görünüyor. Sırf polis bahsi geçti diye bmwciyi haklı bulmanıza gerek yok biraz tarafsız bakmak lazım.
Arabayı kullananı savunduğum bir durum yok.
İsterse emniyet müdürü olsun ister normal biri kişiler mevzu değil.
Polis .asker vatandaş olarak ayırmadım.
Trafikte öfke iyi değil yani araç sürücüsü haklı gibi bir şey yazmamışım.
Polisse akıllı olsa ceza işlem uygulatırdı.
Durup ekip çağırırdı şikayetçi olurdu.
Biri eşkiya gibi hareket etti diğeri yumruk attı kime ne faydası oldu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar