Kask tavsiyesi

Motosikleti
Dragstar 650
15 bin tl bütçem var. Zorlasam 20 ye çıkarabilirim. Fullface kask arıyorum. Uzun yıllardır modüler kask kullandım. Rüzgar sesi olarak hint malı bir kask kullansam bile bu rüzgar almıyor diyeceğim muhtemelen. O yüzden çok önemli değil. Çıtırından araştırdığım markalar ;
MT Helmets, HJC, Nexx, Scorpion. Bunların dışında bir kask için tabiki tavsiye alabilirim.

Kuryelikte kullanacağım için clipsli olursa sevinirim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
15 bin tl bütçem var. Zorlasam 20 ye çıkarabilirim. Fullface kask arıyorum. Uzun yıllardır modüler kask kullandım. Rüzgar sesi olarak hint malı bir kask kullansam bile bu rüzgar almıyor diyeceğim muhtemelen. O yüzden çok önemli değil. Çıtırından araştırdığım markalar ;
MT Helmets, HJC, Nexx, Scorpion. Bunların dışında bir kask için tabiki tavsiye alabilirim.

hint malı kask diye niye aşağılıyorsun bak @arndiol üzülüyo ☹️

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Nolan N80 olabilir.
Nolan kask kullanmıştım, kaza yapıp test ettim, kendini feda etti ama beni korudu.

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Motomax da indirimli fiber kasklar mevcut bi araştırın isterseniz.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
dün kaya motorda 22bin tlye nxr 2 görmüştüm ne yap ne et al ömür boyu mutluluklar

Motosikleti
suzuki gsx 250r 2018
Mt thunder 4sv kullanıyorum çok iyi, sorun varsa cevaplarım, görünüşünü sevmezsen bilemem ama iyi kask

Motosikleti
D400
Mt thunder 4sv kullanıyorum çok iyi, sorun varsa cevaplarım, görünüşünü sevmezsen bilemem ama iyi kask

bende thunder 4 var, sv mi bilmiyorum.
bu kaskın güneş vizörü kısmı aşırı kötü, herkeste aynı problem. alttan aç kapa artık çalışmıyor ittire kaktıra aç kapa yapıyorum.
2. ayımda bu hale geldi pişman oldum aldıgıma :D

Motosikleti
Cf moto 250 nk
bu kaskın güneş vizörü kısmı aşırı kötü, herkeste aynı problem. alttan aç kapa artık çalışmıyor ittire kaktıra aç kapa yapıyorum.
Bendede aynı problem var sprey zincir yağı sıktım başta düzeldi ama sonra yine eski haline geri döndü. Birde yolda giderken daha ilk ayında arka rüzgarlık denen kısmı gevşemiş kaska çarpmaya başladı hemen duramadım alyan yuvalarıda yalama olmuş onsuz kullanıyorum

Motosikleti
suzuki gsx 250r 2018
o iç visör sorunu bende yok ama çıkartırılır diye düşünüyorum. arka rüzgarlık da lokma vidalı hareket ediyorsa sıkıştırılır herhlade kırılmamışsa

O model de kronik bir arıza var. Kim aldıysa aynı şikayetten bahsediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlle de avrupa olacak diyorsan al sana kapı gibi nolan 22,06 standartı ama renkli olacak diyorsan biraz daha ateşlersin
Ayrıca mekanlarına gider parayı masaya koyarsan biraz daha fiyat alırsın bu işsizlikte
https://www.feyizoglu.com/nolan-n80-8-classico-n-com-kapali-kask-beyaz-_56822.html

Nolan kasklar genel olarak çok ses alıyor, scorpionların da her modelinde ayrı kronik var(genelde vizör mekanizmaları). Kafa yapına uygunsa hjc al eğer shoei bütçeni aşıyorsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar