Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #2481

    Üyelik
    08 Temmuz 2007
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Henüz Yok
    Alıntı konti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende ordayım bizde ikitane dylan var benimki kırmızı görüşelim bilmiyom seninle tanışıyozmu honda bayisinde dylan yok ama bizde ikitane var sen bana yer bildir hemen atlar gelirim ayıpsın

    Saolasın dylan görmeden dylan alacaım için içimde bi tereddüt vardı gerçi gazcılarda bi tane gördüm ama ayıp olmasın die inceleyemedim heykelin arkasındaki dolmuş duraklarının orda oturuyorum ben , madem sende oralardaymışın bi gün ayarlayalımda göreyim bi dylan yakından ya

    Gezmeye arkadaşımda oldu
    Honda Hayat Onda , No more :cat:


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2482
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Fotoğraflar ve videolarda haftasonu yaptığımız Kastro-Kıyıköy Gezimiz:

    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...sfe-cikti.html
    Hayatonda

  3. #2483

    Üyelik
    04 Ağustos 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    HONDA DYLAN 150
    Herkese Merhaba,
    Bu formu 1 yıldır takip ediyorum ama daha yeni üye oldum.
    Benim ciddi bir sorunum var acaba sizde yaşıyormusunuz diye paylaşmak istedim. Mart ayında trafikten bunalıp arabamı satıp bir Dylan aldım. Allah için süper motor aldığımdan beri inmedim üstünden. Mesleğim bankacı olmasından arkadaşlarım biraz tiiiye aldı tabi ilk zamanlar ama kıravatlı ceketli motor süren biri ne alaka sonra alıştılar filan hatta çoğu zaman 2 kravatlı ceketli kasklı olduk.
    Yaklaşık 1 ay sorunsuz bindim. Ama sonra çok soğuk havalarda binmesemde yavaş yavaş beni ciddi olarak rahatsız etmeye başladı.
    Şu an ise motordan indiğimde ay ağustos ama sanki bütün vücüduma diken saplanıyormuş gibi hissediyorum. Soğuk desen değil ama iliklerime sanki bir şeyler işliyor. Terliyorum hava soğuk değil ama rüzgardanmıdır her tarafım çok şiddetli acıyor. Motordan çok zevk alıyorum ama doktora gittim madem öyle binme dedi. Acaba bu normalmi yoksa korumalı elbisem yok ondanmı . Yoksa bünye hassas onadanmı bir türlü anlayamadım. Zaten sırf bu yüzden motoru yok fiyata satışa çıkardım. Yıllardır motor kulallanan bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim benim korkum büyüklerin dediği gibi kalıcı bir hastalık kalması. Elbisesini filan alsam acaba düzelirmi yoksa artık şifayı kaptıkmı. Motora bineceğiz diye yarım olmayalım. bir taraftanda yıllardır heves ettiğim birşeyden uzak kalacak olmak üzüyor. Baya kafam karışık yani.
    Bilgilerinizi bekliyorum
    Adem
    Not: Bilgi verene süper oranda motosiklet kredisi de benden

  4. #2484
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    10 Mart 2006
    Şehir
    MALTEPE
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    merhaba her şeyden önce adını bağışlamamışsın o yüz den arkadaşım diye hitap edeceğim öncelikle bu motorlar cok hızlı bir scooter içinsenin motorda cam var?yoksa ilk işin önce bir cam taktırmak ondan sonra kıravatlada gidebilirsin işe takım elbiseylede bu iş ayrı tamam takım elbiseli daha ayrı bir havan olabilir ama saglıktan önemli değil camdan sonra ilk yapman gereken hatta camdan önce ilk yapman gereken mont ama iyi bir mont hem yazlık hem kışlık terleyerek kullan fark etmez enazından kullanmaktan mahrum kalmazsın benim içinde motor benim her şeyim elim ayağım bu zevkten mahrum kalmak istemiyorsan ilk yapman gereken bunlar bizde taksitle alıyoruz montlarımızı ve gerçekten ciddi raakamlar ödüyoruz markalı ve kaliteli olmasına dikkat et söyleyeceklerim bu kadar umarım yardımcı olmuştuş yazdıklarım

  5. #2485

    Üyelik
    13 Şubat 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    sh300
    Ön cam taktırmak sorunu kesinlikle çözer. Fakat korumalı mont giymek çok önemli. Mont bizi sadece soğuktan, rüzgardan değil, yaralanmalara karşı da korur. Üstelik uygun giyim ile kışın bile rahatça motora binilebilir.

  6. #2486

    Üyelik
    04 Ağustos 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    HONDA DYLAN 150
    Tekrar merhaba,
    Adımı sona yazmıştım neyse adım adem, benim motorda kappanın ön camı var, zaten rüzgar direkt ordan vurmuyor. daha çok yanlardan böbrek üstüne ve dizlerime vuruyor. Asıl merak ettiğim yani bu aşamadan sonra mont filan alsam düzelirmiyim yoksa motora her bindiğimde yine aynı işgenceyi çekermiyim. Şifayı kaptıysak motoru satalım kurtulalım diye düşünüyorum. Son olarak pantolon üzerine giyilen cinsten motor pantolonu mevcutmu. Hiç araştırmadımda. Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

  7. #2487
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Adem bey merhaba, aramıza hoşgeldin.
    Kıyafet konusu kesinlikle çok önemli.. Haklısın normal iş, ev kıyafeti ile motosiklete bindiğinde rüzgar vücuda zarar veriyor, ancak korumalı kıyafetler ile bindiğinde hiç bir rahatsızlığın kalmıyor, kaldı ki sen daha yenisin kalıcı bir rahatsızlığının olması imkansız.

    Önerilerim şunlar;
    - Rüzgar ve yağmur geçirmeyen rüzgarlık pantalon al, normal pantalonunun üzerine giyiyorsun çok rahattır.
    - Bizim motorlara çok yakışmasa da ayaklarını ve dizlerini örten diz örtüleri var onlardan alıp taktırabilirsin.
    - Belini tutacak bir bellik al.
    - Madem soğuk havalarda binmiyorsun seni rüzgardan koruyacak ince yazlık mont al.
    - Arkada çanta var mı bilmiyorum ama eğer varsa ceketini de oraya koyarsın.
    Motordan inince üstündekileri çıkarıp takım elbiseli olman 5 dakika.
    Hayatonda

  8. #2488
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    10 Mart 2006
    Şehir
    MALTEPE
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    bence giydikten sonra anlayacaksın aradaki farkı ben 2 ay boyunca iyileşemedim yazın başlangıcında pantolonda var.ne rüzgar nede yagmur geçiriyor bence araştır hasanpaşa kadıköyde bunları satan yerler cok ayrıca dizlikte önemli koruma şart cam önden koruyor ama camı aşan rüzgar direk sırt ve böbreklere geliyor farkında olmayabilirsin sorun burada bazen bendede oluyor

  9. #2489

    Üyelik
    04 Ağustos 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    HONDA DYLAN 150
    Öncelikle bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    Bu gün motorcum otosevere gittim, alpinestar'mıdır nedir yarım motor fiyatına bana bir mont sattı birde Erdoğan Bey'in tavsiyesiyle pantolon üstü bir yağmur su geçirmez altlık aldım. Bu gün bacağımın ilk defa terlediğini hissettim galiba işe yarayacak. Rüzgar hiç etkilemedi gibi.Yanlız eşim il gördüğünde önce uzaylıymışım gibi biraz baktı ama sonra anne kızlık soyadı doğum tarihi en sevdiği renk gibi birkaç test sorusundan sonra benim olduğuma kanaat getirip arkama binmeye razı oldu. Beni hep takımla görmeye alıştığından buna alışması biraz zaman alır. İnşallah ağrılarda zamanla geçerde motor zevkimiz yarıda kalmaz.
    Tekrar sağolun.

  10. #2490
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alpinestar çok kaliteli bir üründür.. Merak etme bu kıyafetlere bi alışınca insan sonra çıkaramıyor, hatta bir anda kendinizi bu kıyafetlerle dolaşıyor buluyorsunuz. Termal özelliklerinden ötürü sıcak havada içini serin tutması kimseler tarafından bilinen bir özellik olmadığından, çoğu insan bu sıcakta bu kıyafetle nasıl duruyorsunuz diyor duruluyor işte..

    Aramızda burayı takip eden ve Bodrum'da yaşayan kimler var?

    12 Ağustos'ta Bodrum'da olacağım ve büyük ihtimalle motosikletim ile geleceğim. Ses verirlerse sevinirim.

    Sizler orada motorlarla nerelere gidersiniz
    Anlaşılan Bodrum'da hiç Dylan yok! Neyse gidelim de Bodrum Dylan görsün
    Hayatonda

  11. #2491

    Üyelik
    06 Eylül 2006
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    ne zamandır merak ediyodum sakin kullandığım zaman bir depo ile kaç kilometre yapacak bu dylan diye..deneme şansı buldum..sonuç 302 kilometrede stop etti motor..Allah'tan benzinliğe 200 metre filan vardı..neyse gerçekten sakin kullandım 1 kere 90a çıktım diyebilirim..sonuç bu gerçekten iyi bence..üstüne 26tl yani 9 litre benzin aldı yani..erdoğan abi 9.5 litre filan alıyo demiştin,stop etmesine rağmen almadı..ayrıca bodrumda dylan var geçen yaz gittiğimde görmüştüm..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

  12. #2492
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Demek ki istanbulda bizi aldığımız her 10 lt benzinde yarım lt. kazıklıyorlar
    Hayatonda

  13. #2493

    Üyelik
    14 Temmuz 2007
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    ses 150 dylan 2007
    erdoğan abi bana hemen cevap ver ben depoyu fulledim denemeye karar verdim ve 245,falanda motor gazı kesti ve tanıdım bir benzinliye kadar itekledim sonra adama dedim fulle adam fulledi 8,6 litre benzin aldı normalde 9 litre almasını beklerdim adama dedim abi bu 9 litre alması lazım dedim adam öyle uraştı böyle uraştı bende motoru falan sallıyom ancak bütün uraşlarımıza ramen tam olarak 8,6 litre aldı sonra başka bir benzinlikten benzin almaya girdim motor gider haldeydi ancak fulledikten sonra 25ytl benzin aldı ben şaşırdım çünkü benzinin fiyatı daha ucuzdu motor çalışır durumdaidi yinede 25 ytl ödedim halbuki öbrü tanıdım benzinlikte motor çalışmaz durumda idi hiç benzin yoktu 8,6 litre benzin aldı benzin fiyatı daha pahalı plmasına ramen ful 25 ytl tuttu benzinliklerin litre ölçerlerinde bir üçkyat var nasıl oluyorda bazı arkadaşlar 9,5 aldı diyor bunnar standart deilmi bence siz orda kazık yiyorsunuz

  14. #2494
    izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2006
    Şehir
    Göztepe
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Ben bugün depoyu bitirmek istiyodum ama yolda kalma ihtimali yüzünden benzinliğe girdim fulledim. 25ytl 8.772lt. aldı.
    220km yapmışım depo ile ve kullanım şeklim yavaş değildi. her ışıkta kalkış, 110-120km ile gidiş, şehiriçi vs... 0,11ykr nin altına inemiyorum

    Bankacı abi,
    hoşgeldin aramıza, robokop olmuşun sende sağlık şikayetlerinin bitmesi dileğiyle..
    Bide sorum olucak dolar daha düşücek mi? bi zahmet cvpla

    Erdoğan abey,
    gezi süper olmuş, kaçırdık gene 3 saatlik uykuyla ve yağmur çamur çekmek istemedim. Bir sonraki turda inş. bende olacam.
    Yalnız bu video görüntülerinde sorun mu var renklerde?
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

  15. #2495
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    10 Mart 2006
    Şehir
    MALTEPE
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    İzel Motorun Durumu Ne Nasil KalkiŞlarda Bİr DeĞİŞİklİk Var Mi Sen 120 Yİ GÖrÜyonmu Artik Benmİ YanliŞ Okudum

  16. #2496
    izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2006
    Şehir
    Göztepe
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Bi sorun vardı kalkışlarda gaz yemiyodu ya da fazla benzin gittiğinden yığılıyodu (karbüratör ayarını yapan ustayı hatırladım aklıma kötü şeyler geldi). Niyazi Ustanın tecrübesi sayesinde motor normale döndü gibi.
    kalkışlar bana göre güzel ama kilo sorun gibi
    120kmh vuruyor ayıp ediyosun, en son seni max süratte geçtikten sonra denemedim 140kmh yi
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

  17. #2497
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Siz birbirinizi geçin, liderinizi bana gönderin

    Beyler 2 hafta yokum.. forumdan uzak kalmayacağım belki ama sizlerden, gezilerden uzak olacağım. Bu iki hafta içinde sakın bi yaramazlık yapmayın.. ben size Bodrum gezi raporlarını gezip gördükçe yollarım.. Tatilde motorlu olmak güzel bir şey!
    Hayatonda

  18. #2498

    Üyelik
    08 Temmuz 2007
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Henüz Yok
    Arkadaşlar bu gün çok ilginç bi manzarayla karşı karşıya kaldım tatile erdeğe gitmiştik , dylan göremeyen benim başıma ne geldi dersiniz ?

    Erdeğe geldik otobüsten indim tam bavulu almaya iniyorum o da ne otobüsün bagaj çantasından siyah bi dylan çıkıyo resmen orda 2-3 dk bakakaldım ama yol yorgunu olduğum için yine dylanı inceleyemedim zaten 40 yılda bir görüyorum

    Ama görmeliydiniz olayı ya ilk defa bi otobüsün bagaj kısmına motor konuldunu gördüm özellikle dylan

    Demek bu kadar tutku yaratan bi motorsiklet

    Hep siyah görüom inş kontinin kırmızı dylanını görürüm kafamdaki renkler ya kırmızı ya mavi zaten eğer bi gün ayarlarsak konti arkadaşım ben bursaya döndüm hem tanışma fırsatımız olur.

    Msn im Ahir.Zaman.Tr@hotmail.com
    Honda Hayat Onda , No more :cat:

  19. #2499

    Üyelik
    04 Ağustos 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    HONDA DYLAN 150
    Bilmiyoum haberiniz varmı ama 2008 model honda dylanlar ile şu an kulandığımız dylanlar ile aynı olmayacakmış. Her şeye nane olan avrupa birliği normlarına göre üretilecek olan yeni honda dylan (zannediyorum E3'tü) daha prestijli ve daha az sayıda üretilen ve şu anki fiyatından çok daha pahalı hale gelecek. Muhtemelen dylan muadili bu fiyatlara yeni bir motor gelecek ama ne olacağı belli değil. Özetle şu anlama geliyor 2008 de ikinci el dylan karaborsa olur. Ben o yüzden satmadım zaten . Yanlız bu kıyafetlerle çok garip oluyorum. Bazen müşterilerim görüyor. bir saat önce milyon dolarları konuştuğum insanlar motorun üstünde tır tır. olsun araba ile şirinevlere girmem çıkmam 45 dk. bu ufaklıkla evimden tam 8 dk. kalan 37 dk benim.
    dolar ile ilgili olarak dolar 1,3-ila 1,4 bandını aşmayacak gibi şu an çok cidii sıcak para var ve faizlerde yüksek. yabacı yatırımcı 1,35 bozuyor parayı yıllık %18 faizini alıyor. 1.27 den aynı doları alıp uçuyor. Bu ortamda dolar yükselirmi sence. hayırdır ciddi yatırımların mı var?
    Saygılar...

  20. #2500

    Üyelik
    19 Mayıs 2007
    Şehir
    Mecidiyeköy/İST
    Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Arkadaşlar merhaba,
    Ben de yeni Dylancı olarak Dylan forumuna ilk mesajımı atıyorum. Daha önce Beat`im vardı onu satıp Dylan aldım. Dylan keyifi bir başkaymış

    Girişten sonra bir kendimi tanıtayım ben Rıza, yaş 26. Dylanı 2. el olarak aldım 2500km 2007 model, kırmızı.

    Forumu takip ediyorum ve ben Dylanıma ön cam almak istiyorum, denge ve hız açısından ufak bir cam almak istiyorum. Sersin senin avatardaki cam güzel gibi. Menmunmusun nerden kaça alabilim bu camı. Gezilere gittiğinizi görüyorum, ben de gelecek gezilerden birine gelmek isterim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler