YZF R-125 geliyooooor

Sen ne verirsen kabuluz hacı ver ne varsa ben sana getircem motoru =):queen:

Saxofon abicim o fiyat YBR 125 in fiyatı dun acıklık getırdık konuya adamlar Ybr nın fıyatını vermısler oraya murat abide duzelttı yanlıs fıyat verdim diye!

Fiyata takılmayın fuardan önce belli olmaz fiyatı!:cat:

yhaaaaaaa neden of :salut: :salut:

Bencede murat kosmerim bu işte bi iş var hadi hayırlısı sen bi araştır bizde nasiplenlim sağol araştırmaların için..:cat:

komserim babocan sana mail atan [email protected] beye http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urundetay.php?k_id=13&u_id=285 linkini gönder de habri olsun yeni modellerinden :p, yardımcı olalım kendisini, nede olsa ekmek yiyo bu işten yazıktır. :)

bende ilk basta okudum murat abinin yazısını şaşırdım içeriyini iyice okuyunca anladımki orda ybr r125 yazıyor.. neyse murat abi şimdi çözer işi zaten fuara çıkmadanda fiyat vermezler sanıyorum mail yoluylada olsa.. fuarda bakalım görürüz fiyatını..

en çok sesini merak ediyorum motorun...
İşte yolladığım e-mail'im:

[NOT]
From: [email protected]
To: [email protected]
Subject: Bilgi
Date: Fri, 15 Feb 2008 10:35:28 +0000

Merhaba sizlere..

Birkaç gün önce bilgi için e-mail atmıştım..Fakat yanlışlıkla YBR R125 liğin fiyatını sormuşum..Kusura bakmayın...
Ben sizden YZF R125'liğin fiiyatını soracaktım..Elinizde varmı acaba..
Birde bu sitemizi bir kontrol ederseniz..Motosikletsever ve Yamahacı olarak bizler bu makinayı bekliyoruz.
Saygılar......

Murat GERGERLİ
Ş.Urfa Emniyet Müdürlüğü. Tlf: (0544) 317 89 64
.
http://www.motosiklet.net/forum/guncel-haberler/41140-yzf-r-125-geliyooooor.html
[/NOT]

.
Buda Yamaha'nın cevap e-maili...

[NOT]
Sayın Murat Gergerli,

Yamaha YZF R-125 model motosikletin fiyatı, 2008 Mart sonunda belirlenecektir.

Fiyatının belirlenmesini takiben ürün, 2008 Nisanında pazarda sunulmaya başlayacaktır.

Yamaha kullanıcılarında yepyeni bir tutku ve alışkanlık yaratacak olan YZFR 125 ürünü hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki web sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz;

http://www.beldeyama.com.tr/www/2008_yzfr125.html#

Bununla birlikte, Yamaha YZFR 125 adlı ürünü yakından görmek isterseniz, Motoshow 2008 fuarındaki Yamaha standımızı ziyaret etmenizi rica ederiz.

Yakın ilginize ayrıca teşekkürlerimizi bildirir iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla
[/NOT]

İşte yolladığım e-mail'im:

.
Buda Yamaha'nın cevap e-maili...

sayın abim emniyetcide olsan mitcide olsan sölemezler...:queen:ben biliyom ...ama bende söylemem...:p

içeriden istihbirit aldım...:bounce:Bayi bilmez ben bilirim...:bounce:

lütfen pm atıp kankalık zırhına bürünerek beni taciz edip bilgi almaya çalışmayınız...:pçünküm söz verdim Nisanda hep beraber topluca grup olarak öğrenirsiniz...:p

Kawa nınja 250 r fiyatını salladım 10.000 ytl yi mutlaka geçer dedim...9750 + plaka 9950 oldu...bu nasıl yaman çelişki aneyy..:p:bounce:

inşallah ybr 250 ye dönmez bu iş tutup 10000 ytl demezler bunada sonuçta 125 cc bi motor yarısı plastik nedir bu fiyat karmaşası yavvv.....

bir ay kaldı öğreneceğiz arkadaşlar panik yapmayalım pahalıysa protesto edicez almıycaz.
Belde yama sitesinde demiş lki ;

"En gelişmiş 125 supersport!
2008 yılı için Yamaha, 125cc pazarında bir numaralı pozisyonu ele geçirmesi hedeflenen R serisinin heyecan verici, tamamen yeni üyesi YZF-125 modelini piyasa sürecek."

Kalın yazıya dikkat. Piyasayı ele geçirmek için herşey tamam ama fiyatınıda ona göre belirlemiştir adamlar stratejik hata yapacaklarını sanmıyorum.

Birde ben fiyat tahmini yapayım : 7350 + Plaka

bir ay kaldı öğreneceğiz arkadaşlar panik yapmayalım pahalıysa protesto edicez almıycaz.
Belde yama sitesinde demiş lki ;

"En gelişmiş 125 supersport!
2008 yılı için Yamaha, 125cc pazarında bir numaralı pozisyonu ele geçirmesi hedeflenen R serisinin heyecan verici, tamamen yeni üyesi YZF-125 modelini piyasa sürecek."

Kalın yazıya dikkat. Piyasayı ele geçirmek için herşey tamam ama fiyatınıda ona göre belirlemiştir adamlar stratejik hata yapacaklarını sanmıyorum.

Birde ben fiyat tahmini yapayım : 7350 + Plaka

ybr 250 gibi olacak merak etme...elllerinde patlayabilir...ya akıllı olacaklar ya akıllı...:pybr 250 de biraz kardan kıssalardı mal depolarda tozlanmazdı...ama Türkiş Pıpıl Style ticaret fahiş kar zihniyeti bu işte...

ybr 250 lerinde fiyatı düşer yakında az kullanılmış depo motoru hehe:)0 kmde biraz paslı falan....

gerçekten bnde çok merak ediyorum fuar için sabırsızlanıyorum inş fiyat 7000ytl den filan fazla olmaz yoksa cbr ye devam

Motosikleti
Forza 250
10.000 lira veririm "05-"06 - fz6 fazer alırım ne 7000 lirasından bahsediyorsunuz siz :)
Motor değil bisiklet bunlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tuuçeee bunun selesi cıbırdan yüksek ama :( r6 dan önce hayalim gerçek olur fiyat uygun olursa :mrgreen:

alana satana hayırlı olsun güzel bir başlangış motoru olur eğer ki fiyatı 8 000 i geçmez ise

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar