Yüreğinin Götürdügü Yere Git

Gaziantep İl Temsilcisi
Güzel gezi olmuş aydemir. Eline saglık.Paylaşım için tşk.:rendeer:

Bu arada biz antebin bol mangallı gezilerine alışmıştık beeaa:p
Daha yaz gelmedi elint gelsin o zaman bak kebablara
Aydemir gazan mubarek olsun kavasakin hayırlı olsun nihayet nükleer kulübe üye oldun rumkale dediğin halfetimi ? merak işte,nezaman beraber motor süreceğiz?:mrgreen:

abicigim teşekürler ne zaman istersen yapalım yol evet dedigim yer halfetiye yakın selamlar hataya :rendeer::rendeer:

vaayy abim güsel gezmişsin ama bazı eksikler var gibi ekip nerde yaw onları göremedim antep e selamlar maceralarının devamını dilerim ali abi :cat:

Paylaşım için teşekkürler.Yalnız solo bir gezi olsa da manzaralar harika , resimler güzel.

Devamını bekliyoruz , kazasız belasız sürüşler...

fırat fotoları için teşekkürler..
teknelerin bulunduğu yer çok güzelmiş..:cat:
kale de...:)

Gaziantep İl Temsilcisi
vaayy abim güsel gezmişsin ama bazı eksikler var gibi ekip nerde yaw onları göremedim antep e selamlar maceralarının devamını dilerim ali abi :cat:

Ekip duruyor cengiz havalar ısınsın maceralar devam edecek :queen::queen:

kardeş olmuyor böyle gezinin aynısından bende istiyorum gittiğin yerler çok güzel 2.partiden haberim olsun mt antep selamlar herkese kendine iyi bak aydemir görüşürüz

Gaziantep İl Temsilcisi
kardeş olmuyor böyle gezinin aynısından bende istiyorum gittiğin yerler çok güzel 2.partiden haberim olsun mt antep selamlar herkese kendine iyi bak aydemir görüşürüz

Senın emrin olur kardeş geldinde yokmu dedik :queen::queen::queen:

Ne diyim abi ben sana bilmiyomki. Yola gidiyon haftalardır kendini yol yapmak için parçalayan kardeşine haber vermiyon. Alacağın olsun ne diyeyim Bende bunun intikamını alırım elbet. Haa bu arada ilk buluşmamızda bunun hesabını soracam ona göre :)

Oraya kadar gidipte Rum Kalede balık yemek wardı yaw... Bilirim o manzarayı güzel yerler... O barajın buz gibi suyunda yüzmek ayrı keyif birdaha yolun düşerse dene derim :)

Süper yapmışsın AYDEMİR abi.. :bounce:
On numara gezi olmuş. :cat:
Motorunda çok güzel Allah kaza bela vermesin!!! :wiinkk:

çok Güzel Olmus Gezin Aydemir Sen Olunca Daha Da Güzel Olmus Ya

Ne diyim abi ben sana bilmiyomki. Yola gidiyon haftalardır kendini yol yapmak için parçalayan kardeşine haber vermiyon. Alacağın olsun ne diyeyim Bende bunun intikamını alırım elbet. Haa bu arada ilk buluşmamızda bunun hesabını soracam ona göre :)
salton bide ip alması lazımdı seni cagırması için.seni çekmek için yoksa adam gider gezer tekrar geri dönüşte sen daha yeni gidiyor olurdun ehuehueheuee::mrgreen::queen::p

Son düzenleme:
vay vay abi daha yeni görüyom motosikletin cok temiz duruo daha göremedik resimler anlatıyo ne oldugunu

Gezi ve fotoğraflar harika olmuş.
Uzun yol gibisi yok. Şehirde gezmek keyif vermiyor insana... Aldı götürdü bu fotoğraflar bizi...

Elinize sağlık...

Güzel görüntüler. özlemişim güney doğuyu. İnşallah yolum düşer tekrar görürüm.

Moderatör (forrap)
Of of of of,ne yaptın abi sen böyle..
Şu manzaralara bak.
Süpersin :cat: Çok güzel olmuş gezin,kısa süreye çok şey sığdırmışsın,valla helal olsun..

Fotoğraflar için teşekkürler,hakikaten kartpostallık fotoğraflar olmuş.

usta guzel gezi olmuz sana yolda karsilasalım demiştim rast gelemedik guzel gezi olmuş ellerine saglık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar